Sanovnik anus – Šta znači sanjati anus ili čmar?

Generalno, ovaj san je negativan u pogledu njegove interpretacije. Razlog je to zbog otpadaka koje anus izbacuje.

Ako je vaš san povezan sa nekom vrstom homosek*ualnosti, onda je važno da prepoznate da ovaj san označava potrebu za razumevanjem odnosa ljubavi ili mržnje.

Možete sanjati da vam anus krvari, ili alternativno da imate crve. Možda ste osećali da izbacujete izmet iz vašeg anusa.

Možete sanjati da neka vrsta insekta ili životinje izlazi iz anusa. Ovaj san takođe može uključivati homosek*ualnost između dva muškarca.

Ako zaista vidite sliku anusa, onda to trebate posebno protumačiti.

Kako je oblik anusa prilično sličan prstenu, postoji snažna simbolička veza sa zalaganjem u odnosu u narednoj budućnosti.

Šta znači sanjati anus ili čmar?

Frojdovo značenje: sanjati anus uglavnom simbolizuje regresiju ili raniju svesnu želju da se vratite svojim snovima iz detinjstva.

Ovaj san je povezan sa crevima, i znači da će se stvari verovatno brzo kretati u vašem životu. Postoji tip vaše ličnosti koji je muški, koji ćete možda trebati da koristite u budućnosti.

Važno je da imate sposobnost da poboljšate samosvest i povežete se sa različitim ljudima oko sebe. Zanimljivo je da ovaj san ima poseban naglasak na vašem sopstvenom razumevanju sebe.

Ovo može odraziti veću uključenost u društveni aspekt vašeg života koji je sada očigledno potreban.

Sanjati da vam anus na bilo koji način krvari govori o tome da ćete verovatno naići na veoma mali gubitak u vezi sa vašim radnim životom.

Sanjati sopstveni anus pokazuje da povezujete okolnosti da biste stekli reakciju odrasle osobe na poslu. Ovaj san može ukazivati da je vaš ego na neki način potisnut.

Ponekad vam se čini pogodnim da se uključite u neke situacije, a ovaj san je poziv za buđenje da vam kaže da stanete i prvo razmislite.

Ako su detalji vašeg sna uključivali vetar, to pokazuje da je vreme da donesete presudu, tako da budete srećni u životu.

Ako se osvrnemo na drevna tumačenja i značenja ovog sna, to je sasvim jednostavno. Tumači snova su ustanovili da je anus povezan sa njihovim vlastitim poslom.

Ako ste sanjali da zmija dolazi ili se kreće u vašem anusu, to govori da ćete se sresti u nekim srećnim vremenima u budućnosti. Ovaj san u osnovi ukazuje na to da ćete dostići svoje želje.

Ako sanjate da komad mesa ili crv izlazi iz anusa, to znači da će se u vašoj porodici verovatno dogoditi bolest.

Ovo neće biti pitanje života i smrti, već samo mala bolest poput prehlade ili gripa koja će pogoditi vas i vašu porodicu u bliskoj budućnosti.

Ako ste povređivali anus tokom sna, onda se to odnosi na vaše karakteristike ponašanja. Indikacija je da ćete verovatno naići na neku vrstu gubitka u vezi sa nesvesnim umom.

Ovaj gubitak će verovatno biti mali, u pozitivnom svetlu, i možda ćete izgubiti neku vrstu materijalnog posedovanja u budućnosti za koje ste mislili da je veći nego što je bio.

Ovo će biti mali posed i neće vam izazvati previše brige. Ako ste sanjali da anus krvari ili iz njega izlazi izmet, onda je to povezano sa vašim finansijskim poslovima.

Opšte značenje ovog sna je da su stvari prilično zagađene u odnosu na vašu finansijsku slobodu. Poruka je da se štedi.

Da biste stekli bolju i jasniju definiciju izlučevina ili izmeta izloženih u vezi sa anusom u snu, važno je da se konsultujete sa drugim značenjima koja su povezana, poput mokraće.

Izmet u snu je povezan sa osećajem napuštanja starih verovanja. Velike količine izlučevina u odnosu na otvor vašeg anusa ukazuju na osećaj prevladavanja događajima koji su izvan vaše kontrole.