Sanovnik genitalije – Šta znači sanjati genitalni (polni) organ?

Genitalije viđene u snu odražavaju stav sanjaoca prema intimnoj sferi života. Knjige o snovima povezuju takve snove sa nijansama samo-percepcije, pronalaženja ličnog „ja“ i njegove realizacije.

Prema Mileru, genitalije viđene u snu omogućiće vam da pokažete neke sposobnosti u stvarnom životu koje će iznenaditi ljude oko vas.

Druge knjige snova smatraju da ženske genitalije viđene u snu simbolizuje prirodnu kreativnu i konstruktivnu snagu. Ovaj san takođe ukazuje na vašu potragu za nečim novim jer vam trenutna situacija i ljudi oko vas ne donose neophodno zadovoljstvo.

Ako muškarac u snu vidi ženske genitalije, ovo je znak podrške moćne osobe ili zanimljiva poslovna ponuda. Snovi o ženskim genitalijama takođe obećavaju nove sek*ualne odnose za žene.

Videti vaginu prekrivenu dlakom doneće sanjaru uvrede i poniženje. Ako muškarac u snu vidi ženske genitalije, a žena genitalije muškarca, to može ukazivati na poteškoće u intimnoj sferi, bilo u zdravlju, bilo u psihološkom nezadovoljstvu.

Ako žena vidi da joj je na telu narastao muški polni organ, uskoro će uspeti da zatrudni. Ovaj san znači lagan porođaj ženama koje su već trudne.

San u kojem mlada žena ima muški polni organ može se tumačiti i kao njeno nezadovoljstvo trenutnim partnerom i možda ima bisek*ualne sklonosti.

Ako je žena u snu dodirivala muške genitalije, imaće neželjene intimne odnose. Isto značenje ima san gde je muškarac ljubio ženske genitalije.

Genitalije viđene u snu takođe ukazuju na to da trebate uneti neke novine u svoj život. Ako vidite svoj polni organ tokom mokrenja, knjiga snova savetuje da se rešite emocionalne prekomerne stimulacije.

Sanjali ste o intimnim odnosima sa svim detaljima? Ovaj san znači da ste opterećeni svakodnevnim poslovima, a brojni problemi donose mnogo briga.

Ako su genitalije koje ste videli u snu imale neobičan ili zanimljiv oblik, ovaj san znači da ćete uskoro imati nove intimne odnose, čak i ako imate partnera ili supružnika.

San u kojem ste pokazivali genitalije ljudima, s kojima nikada niste ni pomišljali na intimne odnose, znači da ćete uskoro možda da se javno sramotite i ponižavate.

Vrlo mali polni organ muškarca ili žene odražava stidljivost sanjaoca. Ovo ograničenje može znatno da otežava intimne odnose osobe.

Čovek koji je u snu upoređivao svoj polni organ sa polnim organom drugog čoveka, trebalo bi da očekuje okrutno suparništvo u ljubavi. Smatra da žene biraju intimne partnere samo po veličini polnog organa i to je njegova glavna greška.

Isto značenje ima san u kojem muškarac vidi kako mu polni organ raste. Ako je žena gledala muževe genitalije, uskoro će odlučiti da rodi bebu.

Brijanje genitalija u snu predviđa neuspehe u intimnoj sferi. San o tome da su vam genitalije previše dlakave obećava divlji se*s koji će vaše odnose unaprediti na novi nivo.

Čovek koji sanja o devojci sa muškim genitalijama treba da bude spreman da će njegova žena biti vrlo autoritativna.

San o pranju muških genitalija upozorava na polno prenosive bolesti. Pranje ženskih genitalija u snu može značiti da je žena neplodna.

Ako sanjaoc vidi da ide krv iz ženskog polnog organa, to znači da će neplodnost biti rezultat pobačaja. Videti otkinute muške genitalije u snu predviđa neuspeh važnog poduhvata.

Podignute muške genitalije simbolizuju nešto novo za šta ćete biti spremni. Ako mlada žena u snu vidi da njen dečko nema genitalije, to znači da će njen partner odabrati drugu ženu i njihovi odnosi će uskoro biti gotovi.

Pored toga, prema knjizi snova, za osobu koja je na duhovnom putu razvoja, ženske genitalije u snu označavaju posebnu nebesku naklonost, jer odražavaju izvor bića (postojanja).

Ako ste sanjali da su ženske genitalije zašivene, to znači da možda još uvek niste spremni za određenu žrtvu ili ste zbog pogrešnih (mračnih) duhovnih praksi potpuno lišeni božanskog prisustva.

Ako ste videli bolesni muški polni organ, to znači da treba da proživite (u duši) neprijatne životne trenutke i tada ćete ih se potpuno osloboditi.

Ako ste sanjali da vidite ogroman i dugačak muški polni organ, to znači da očigledno želite da dobijete nešto značajno, i definitivno ćete živeti dugo i relativno ugodno.

Ako ste videli veoma mali muški polni organ, to znači da ste prilično zadovoljni trenutnim životom i da ne zahtevate priznanje sopstvenih zasluga.

Genitalije životinje u snu ukazuju na to da ćete postati stranka u nepristrasnom sukobu ili događaju.

Videti krv na genitalijama ukazuje na događaje koji će biti povezani sa vašom rodbinom. Na drugom mestu, krv u snu odražava moguće (najčešće stare, u hroničnoj fazi) zdravstvene probleme.

Ako vas zmija ujede za genitalije, to je negativan znak koji predviđa upadanje u nevolju, izdaju ili bolest.

Ako vam je polni organ iznenada otpao u snu, to je vrlo negativan znak koji predviđa da ćete biti bez dece, moguću smrt vašeg sina ili vas lično.

Šta znači sanjati genitalije?

Genitalije predstavljene u snu povezane su sa onim kako se sanjaoc oseća sa drugima. Genitalije su „privatne“, tako da je ovaj simbol snova povezan sa nečim skrivenim u vašem životu. San je često povezan sa našim vezama.

Kad neko sanja o genitalijama koje su tokom čitavog vremena samo u pozadini sna, to znači da postoji previše sek*ualne prirode koja se ne izražava po potrebi.

Sanjati genitalije simbol je neugodnog razgovora koji se mogao voditi tokom vašeg stvarnog života. Obično imamo ovu vrstu snova kada se osećamo posramljeno.

Može biti da ste razgovarali o nečemu što vam se čini nepristojnim ili da je neko razgovarao s vama na vrlo iskren način zbog čega ste se osećali nelagodno.

Prema čuvenom psihoanalitičaru Frojdu, bilo koja vrsta izduženih i oštrih predmeta predstavlja muški polni organ, dok predmeti u vašem snu, koji su šuplji, označavaju ženske genitalije.

Uobičajeno je da muškarci sanjaju o veličini svog polnog organa. To je zbog onoga što je uskladišteno u njihovoj podsvesti zbog čega ih iznose tokom sna.

Muški polni organi u snovima podrazumevaju snagu, kreativni potencijal i reputaciju. Videti u snu velike genitalije znak je bogatstva i uspeha; mali i dugi polni organi označavaju probleme.

Posmatranje genitalija muškarca u snu znak je da biste se mogli suočiti sa neostvarenim nadama i obmanama.

Za muškarce koji sanjaju o ženskim genitalijama to je znak da će steći zaštitu, korist i ostvarenje. Ako žena sanja genitalije, to je znak suparnika u drevnom folkloru!

Bilo kakve deformisane genitalije u vašem snu pokazatelj su da trebate promeniti neki aspekt života. Sanjanje ženskih genitalija može biti simbol prirodne kreativne snage ili plodnosti žena.

Bez obzira na pol, san o genitalijama znak je da vam je možda potrebno nešto „novo“ da se dogodi u vašem životu. Da, ovo je pozitivno značenje.

Sanjati da pokrivate genitalije ukazuje na to da težite nečemu što vam može dati više smisla u životu, osećaj radosti i blagostanja i potpunosti.

Ako ste ženskog pola i sanjate svoje genitalije, prema starijim sanovnicima ovo znači da imate želju da rodite novi život ili počnete nešto novo.

Prema austrijskom psihologu snova Sigmundu Frojdu (koji je veći deo svog života proveo radeći sa društvom analizirajući snove) mnogi elementi u svetu snova su potisnute sek*ualne želje.

Sa stanovišta Sigmunda Frojda, svi dugi predmeti, uključujući ali ne ograničavajući se na njih: olovke, kišobrani, debla, zmije, predstavljaju muški organ.

Takođe je verovao da svo oštro oružje poput koplja, noževa i bodeža predstavlja muški polni organ.

Predmeti u obliku kutije: poput sanduka, kutija, ormara, futrola, frižidera i bilo kojih drugih predmeta koji su bili prazni, tvrdio je da su povezani sa matericom.

Kada neko sanja da nosi odeću koja je tako kratka ili prozirna da drugi mogu da vide njihove genitalije, to je znak da se sanjaoc oseća izuzetno ranjivo.

Zabava na kojoj svi pokazuju svoje genitalije ili čak imaju veze međusobno (zajedno) u smislu snova povezana je s ljubavlju.

Ako ovo čini da se osećate izuzetno nelagodno, to znači da se osećate preterano izloženim i izgubljenim u ljubavnom životu, jer osećate kao da drugi oko vas neprestano imaju bolje odnose, a vi niste deo toga. Biti zabrinuti ili uplašeni u snu znak je usamljenosti koja smeta sanjaocu.

Sanjati da voljena osoba nosi suknju ili kratke pantalone, toliko kratke da to pokazuje njene genitalije, znači da se ponašate preterano zaštitnički u vezi ili ste zabrinuti da vas vara.

Kad neko sanja da je uhapšen zbog izlaganja genitalija, to znači da će biti primećen zbog nekih neprimerenih radnji koje su u prošlosti urađene.

Kad neko sanja prljave genitalije, to je znak da oseća sramotu zbog svoje lične higijene, kao i zbog osude drugih.

Kada neko sanja da nema genitalije, to predstavlja njegovu ili njenu nesposobnost da se sek*ualno aktivira ili se oseća kao da uopšte nema sek*ualni identitet. Ovo je takođe znak nedostatka obilja kod sanjaoca, kao i nedostatka plodnosti.