Sanovnik gubitak nevinosti – Šta znači sanjati gubitak nevinosti?

Devica se u životu vidi kao čista. Biti devica u snu znači da Vam je potrebno duhovno čišćenje. Sanjati o gubitku nevinosti povezano je sa životnim brigama.

Ako ste muškarac i sanjate da izgubite nevinost, to znači da će projekat na kome radite proći dobro.

Žene, posebno devojke tinejdžerke, obično se osećaju nelagodno kada dožive snove koji pokazuju živopisne slike o gubitku nevinosti. Ponekad to čak izaziva anksioznost.

Ova vrsta snova Vas može naterati da se uplašite zbog određenih stvari koje se mogu dogoditi kada se taj san ostvari.

Ovaj san uključuje nekoliko značenja i to je povezano sa načinom na koji vodite računa o svom telu, odnosima sa nekim i sek*ualnim problemima zbog kojih verovatnije brinete.

Sanjati da neko gubi nevinost može prouzrokovati nelagodu – zavisno od događaja u snu.

To je jednostavno san koji je povezan sa ličnim i intimnim pitanjima koji se podsvesno skriva i razvija tokom vremena. Ako doživite san da vodite ljubav sa nekim i izgubite nevinost, to podrazumeva Vašu nevinost i ranjivost.

Advertisements

Možda ćete doživeti misli da izgubite nešto / ili nekog dragocenog u životu. Takođe može sugerisati da brige izbijaju u prvi plan.

Devičanstvo je simbol čistoće. Sanjati da izgubite nevinost takođe može da prosvetli unutrašnje osećaje samoistraživanja. Skoro svaka žena i muškarac prolaze kroz ovu situaciju i to je normalno.

Ovo je Vaša emocionalna i fizička spremnost da se predate intimnom činu. Ako ste devica u stvarnom životu, to može značiti da još niste spremni da se predate drugom muškarcu ili ženi, ali otvoreni ste za tu mogućnost.

Ovakav san takođe može označavati strasnu vezu koju imate sa nekim do koga Vam je stalo.

Ako niste imali nikakvu fizičku vezu s nekim posebnim, to može ukazivati na to da ćete iskoristiti mogućnost povezivanja s njegovim ili njenim fizičkim delom.

Sanjati da izgubite nevinost nije zabrinjavajući san. Takođe se ne smatra sramotnim ili čak grešnim. Na taj način učiniće Vas svesnijim vlastitih želja.

Sanjati da neko gubi nevinost

Sanjati gubitak nevinosti druge osobe izražava situaciju u Vašem životu koja može biti i veća nego što možete da se nosite. Ne možete sve sami. Polako se zagrevate za ideju, osobu ili situaciju.

San skreće pažnju na Vašu sklonost ka lutanju i zadržavate se na svojim emocijama. Dopuštate da neka situacija dominira nad Vama ili diktira kako ćete se ponašati.

Sanjati da neko gubi nevinost predstavlja Vašu nesigurnost i zabrinutost da Vam se sudi ili kritikuje zbog Vaših postupaka. Možda ćete osećati da niste u stanju da se merite sa očekivanjima drugih.

Ne znate u kom pravcu da krenete. Neke promene u Vašem životu ne moraju nužno da podrazumevaju negativan preokret događaja.

FOTO: PIXABAY

Sanjati silovanje device

Silovati devicu u snu znači da Vam je potrebno nešto što drugi imaju. To je obično zastupljeno u materijalnom bogatstvu.

Sanjati da uzmete nevinost drugoj devici

Ako ste sanjali da uzmete nevinost drugoj devici, to ukazuje na prosperitet i mudrost.

Sanjati da ste bili devica i silovani

Ako ste sanjali da ste bili devica i silovani u snu, to znači da trebate biti spremni i nadahnuti za buduće promene koje će se sigurno dogoditi uskoro.

Sanjati da ste bili devica i prisiljeni na brak

Ako ste sanjali da ste bili prisiljeni na dogovoren brak i izgubili nevinost u prvoj bračnoj noći, to znači da će drugi manipulisati Vama.

Sanjati da ste zamalo izgubili nevinost

Ako ste sanjali da ste zamalo izgubili nevinost, to simbolizuje gubitak Vaše nezavisnosti. Niste sigurni u sebe i kuda ste se uputili. Proćićete kroz neke promene u Vašem životu koje će Vas osloboditi od nekog nezadovoljstva.

Ovo je neravnoteža i haos u Vašoj trenutnoj situaciji i stanju. Previše se uklapate u uverenja drugih. Sanjati da ste zamalo izgubili nevinost, trag je za Vaše popuštanje ljutnje i skrivene agresije.

Ne podcenjujte šta jedna osoba može učiniti. Ne razmišljate potpuno o stvarima. Vaš san govori o Vašoj sklonosti zavođenju ljudi. Dopuštate svojim emocijama da upravljaju Vašim odlukama.

Advertisements