Šta znači sanjati golu ženu?

Prva stvar koju treba zapamtiti je da su snovi odraz naših podsvesnih misli i želja. Drugim rečima, oni otkrivaju stvari o nama samima kojih možda nismo ni svesni.

Gola žena koja se pojavljuje u vašim snovima može da simbolizuje različite stvari, u zavisnosti od toga kako se san odvija i šta se još dešava u snu.

Advertisements

Ako vodite ljubav sa golom ženom, onda ona verovatno predstavlja vaše sek*ualne želje i nagone. Ako vas ona proganja, onda ona predstavlja probleme koji vas muče od kojih pokušavate da pobegnete.

Sanjati da vidite golu ženu

Gola žena je dugo bila simbol plodnosti i stvaranja. Ovaj san je znak samopouzdanja i moći.

Ovo može značiti da imate puno energije, ambicija i samopouzdanja. Uspećete u karijeri i naći ćete se na poziciji moći.

Advertisements

Sanjati ružnu ženu golu

Ovaj san ukazuje na situaciju koja ne ide u vašu korist. Osećate se neprijatno zbog nečega i možda je vreme da prestanete sa onim što radite i pronađete drugi izlaz iz ove situacije.

Ako se u snu osećate neprijatno, onda to znači da se tako osećate zbog nečega što se dogodilo u vašem životu ili u vašim ličnim odnosima.

Sanjati da razgovarate sa golom ženom

Ovaj san može biti znak vaše kreativnosti. San ukazuje na to da morate više koristiti svoju maštu i razmišljati van okvira.

Taj san može biti znak da morate da budete asertivniji kada je u pitanju ophođenje sa ženama ili da nešto nije u redu sa vašim odnosom sa suprotnim polom.

Ako ste u braku i ovaj san se ponavlja, onda to može značiti da se u vašem braku dešava nešto na šta treba obratiti pažnju.

Sanjati golu ženu koja se krije

Ovaj san znači da se osećate krivim zbog nečega. Možda imate neke tajne za koje ne želite da neko zna.

Možda pokušavate da sakrijete svoja prava osećanja od nekoga ko vam je blizak ili od nekoga ko vas je povredio u prošlosti.

Ako se žena krije iza žbunja, taj san znači da neko nešto krije od vas, na primer svoja prava osećanja, ili čak neke loše vesti za koje se plaše da će vas uznemiriti.

Sanjati ženu koju poznajete golu

Ako je u vašem snu gola žena poznata taj san je znak vaših želja i strahova, skrivenih ili ne. Možda krijete neki deo sebe od drugih ili se možda osećate ranjivo.

Ako ovu ženu viđate sa nekim drugim, moguće je da ste ljubomorni na tu osobu i odnos koji ima sa njom.

Advertisements

Sanjati golu staricu

Ako sanjate ovaj san to može značiti da doživljavate sek*ualnu frustraciju ili anksioznost. Možda postoji nešto u vašem životu zbog čega se osećate ovako, kao što su neispunjene želje ili izgubljena ljubav.

Možda se takođe osećate kao da u vašem životu u poslednje vreme nije bilo strasti ili romantike, što bi moglo da dovede do dosade i depresije.

Sanjati da dodirujete golu ženu

Ako ste u braku ili u posvećenoj vezi, ovaj san može ukazivati na to da ste zanemarili partnera ili sebe i da morate da zakažete više vremena za intimnost.

Ako ste slobodni, ovaj san ukazuje na to da postoji neko poseban u vašem životu o kome ste nedavno razmišljali. Možda ćete morati da se više potrudite da biste se približili ovoj osobi.

Sanjati golu koleginicu

Ovaj san je znak da vas ona privlači i da želite da je bolje upoznate. To može značiti da ste zainteresovani za ovu osobu, ali niste sigurni da li se ona oseća isto.

Ovaj san takođe može biti povezan sa vašom trenutnom situacijom na poslu.

Ako trenutno radite sa novim kolegom ili šefom, onda ovakav san nagoveštava pozitivne promene u vašem poslovnom životu koje će uskoro doći.

Sanjati da pokušavate da pokrijete golu ženu

Ovaj san je odraz vašeg unutrašnjeg ja i onoga što osećate prema sebi.

Možda se u ovom trenutku svog života osećate izloženo, ranjivo ili nesigurno. Nije vam prijatno pokazati drugima ko ste zaista ili šta zaista osećate.

Čin vašeg pokušaja da je prikrijete i sakrijete ovu ženu od drugih, simbolizuje vašu želju da sakrijete svoje slabosti i emocije od drugih ljudi, čak i onih koji su vam bliski.

Sanjati lepu golu ženu

Ovaj san je znak da ste u stanju da vidite najbolje u stvarima. Na primer, ako sanjate lepu golu ženu, to znači da možete videti dobro u situacijama u kojima drugi vide samo loše.

Sanjati ovakav san je dobar znak ako ste slobodni i tražite ljubav, jer to znači da ćete moći da prepoznate pravu osobu kada ona dođe.

Sanjati golu ženu koja trči

Ovaj san je znak sek*ualne frustracije. Možda se osećate frustrirano svojim sek*ualnim životom i želite da budete sek*ualno avanturistički raspoloženi.

Ako se osećate zaglavljeno u svom životu, ovaj san ukazuje da nešto nedostaje u vašem životu. Možda ćete morati da napravite neke promene da biste krenuli napred.

Činjenica da je žena trčala gola može ukazivati na to da tražite slobodu u nekoj oblasti svog života. San može ukazivati na vaše potrebe za akcijom sa vaše strane ili potrebe za bekstvom od nečega ili nekoga u stvarnom životu.

Advertisements

Alternativno, ovaj san može biti povezan sa problemom na poslu ili u školi gde vas druga osoba čini inferiornim ili neadekvatnim. Možda ste dobili zadatak koji se čini nemogućim i nemate pojma kako da ga završite.

Sanjati da ljubite golu ženu

Ovaj san je znak da tražite intimnost. Ljubljenje je uobičajen način izražavanja ljubavi i naklonosti. U snu to znači da tražite više ljubavi i pažnje od svog partnera.

Ako ste se osećali usamljeno u svojoj vezi, to ukazuje na to da morate da provedete više vremena zajedno kao par bez ikakvih ometanja ili spoljnih uticaja.

Ovaj san ukazuje na to da nešto nedostaje u vašem životu. Ako ste se u poslednje vreme osećali dosadno, ali ne možete da shvatite šta je to što nedostaje, onda vam ovaj san može dati uvid u to šta vas muči.

Ovakav san može značiti da u vašem životu postoji neko na koga trebate obratiti pažnju češće nego što mislite.

Sanjati da grlite golu ženu

Ovaj san je pozitivan znak. Veruje se da sanjati ovakav san znači da ste pronašli ljubav i pažnju koju zaslužujete.

San takođe može značiti da ste upravo upoznali nekoga ko je veoma privlačan i koji bi možda mogao postati vaša srodna duša.

Sanjati golu šeficu

Ovaj san je znak da morate biti odlučniji. Nemate čvrstinu i puštate druge da vas gaze.

Advertisements

Ne možete očekivati da sve ide kako treba kada niste voljni da govorite u svoje ime. Prestanite da budete pasivno-agresivni i počnite da budete direktniji.

Sanjati ljutu golu ženu

Ovaj san znači da osećate posledice stresne situacije i da imate poteškoća da se nosite. Možda se osećate preplavljeni životom i pokušavate da se nosite sa njim na pogrešan način.

Ovakav san može da predstavlja vaša sopstvena osećanja prema sebi, kao i drugim ljudima koji su vam bliski.

Ako je to slučaj, onda ovaj san ukazuje na to da postoje neki problemi između vas i druge osobe u vašem životu koje treba rešiti pre nego što se može ostvariti dalji napredak između vas i njih.

Sanjati golu ženu koja se kupa

Ovakav san znači da morate da se odmorite od užurbanog života i opustite se.

Možda ste pod stresom i preopterećeni, pa vam ovaj san ukazuje na to da morate da uzmete malo slobodnog vremena i opustite se.

Sanjati gojaznu golu ženu

Ovaj san znači da ste previše zabrinuti za svoj fizički izgled. Možda se plašite da vas drugi neće smatrati privlačnim. Ovo takođe može predstavljati vašu potrebu za pažnjom.

Taj san može značiti da se osećate kao da drugi ne cene ono što ste učinili za njih i zbog toga se osećate zanemareno i necenjeno od onih koji su vam najbliži.

Advertisements

Sanjati golu ženu koja kuva

Ovaj san je znak da ste spremni za novi početak u svom životu.

To takođe može značiti da ćete imati nekoliko dobrih dana pred sobom. Treba da budete spremni za neke sjajne trenutke u svom životu, kao što su unapređenje ili novi posao.

Sanjati da golu ženu neko juri

Ovakav san je znak da prolazite kroz neke veoma teške trenutke u svom životu. Možda se osećate kao da vas nešto ili neko juri i ovaj san ukazuje na to da obratite pažnju na svoju okolinu.

Možda imate neke probleme koje morate da rešite, ali ste do sada pokušavali da ih izbegnete. Reagujte sada i ne dozvolite da se vaši problemi gomilaju i postanu teži za rešavanje.

Advertisements