Sanovnik abortus – Šta znači sanjati abortus?

Sanjati abortus ukazuje da više ne želite nešto u svom životu. Ovaj san takođe predstavlja osećaj usamljenosti, krivice, osetljivosti i eventualno anksioznosti.

Pozitivan aspekt ovog sna je u tome što tražite nove početke i nova uputstva u vezi sa poslovnim poduhvatom.

Advertisements

Ključna poruka ovog sna je razumevanje za prevazilaženje problema i nemilih događaja u Vašem životu.

Ovaj san pokazuje da je važno da se ne prepuštamo ugodnom periodu, to je u velikoj meri povezano sa načinom na koji oslobađate emocije iznutra.

Ovo je takođe lekoviti san. Možda radite na prihvatanju i rešavanju svojih nesvesnih osećaja.

Advertisements

To može biti upozorenje za Vaše zdravlje ili može ukazivati na to da osećate veliku zabrinutost zbog Vaših trenutnih nastojanja.

Sanjati abortus, generalno, podrazumeva da se odupirete promeni u svom životu. To je san koji sadrži prizvuke sterilnosti. Vaša podsvest prenosi strah od nepoznatog.

Budući da trudnoća obično predstavlja pozitivnu promenu, sanjati o pobačaju ukazuje na strah koji ima Vaša podsvest.

Ako vidite da u snu idete na kliniku za abortus, to ukazuje na to da će se ispostaviti da će Vam nešto u životu na kraju biti od koristi.

Rođenje označava prihvatanje nove promene. Dakle, abortus je znak da se bojite da ćete se promeniti.

Duhovno tumačenje sna o abortusu

Tražili ste rešenje u vezi s napredovanjem. Možda ćete morati da budete u stanju da prepoznate da bi događaj ili emociju trebalo na neki način odbaciti.

Ovaj san je poziv na buđenje u kome treba da imate sposobnost da jasno gledate svoj život oko sebe. Šta je negativno?

Advertisements

Možda ste naišli na poteškoće pri donošenju odluka za budućnost i ovaj san može značiti da tražite slobodu da biste doneli te teške odluke.

Postoji mogućnost da se duhovno zaustavite i priznate da ovaj san ukazuje na Vašu sposobnost da budete potpuno fokusirani na svoje postupke u životu.

Sposobni ste da se služite novim idejama i konceptima. Možda putujete u novi početak i ovaj san Vam ukazuje na to da morate osloboditi svoje emocije da biste uživali u iskustvima koja dolaze.

Ako imate bebu u stvarnom životu, ovaj san ukazuje na to da će se uskoro doneti odluka i vreme je da zapravo odredite vreme da se to dogodi.

Ovaj san pokazuje da smo možda prisiljeni da se odreknemo sjajne ideje u korist nečega drugog, što je mnogo bolje.

Ako Vaš san uključuje više od jednog raskida, to može simbolizovati da ste postali prilično emotivni.

Ovaj san pokazuje da treba da preispitate nedavne odluke, kako biste bili sigurni da ste zaštićeni od mogućnosti nepovoljnih situacija, koje bi mogle doći u Vaš život u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Mogli biste da preispitate oblasti u Vašem životu kako biste ih poboljšali.

Sanjati abortus (ako ste ga imali u stvarnom životu)

Neke žene se odluče za abortus, jer u životu nisu spremne da imaju dete, neke žene otkriju da nešto nije u redu sa plodom, pa se odluče za indukovani pobačaj, neke žene bi volele da imaju dete, ali ne mogu zbog socijalnih zahteva.

Postoji mnogo razloga za odluku o abortusu, a u stvarnom životu postoji emocionalna vezanost i bol na različitim nivoima.

Nakon abortusa uobičajeno je sanjati o tom iskustvu – čak i godinama kasnije od rođenja bebe.

Ženama je teško jer trpe osudu i osećaju da su pomalo izolovane i to se može preneti u stanje snova.

I molim Vas, ovaj san samo posmatrajte kao odraz Vaših misli o abortusu u Vašem stvarnom svetu.

Ako imate ponavljajuće noćne more, molim Vas razmislite da se posavetujete sa nekim, to Vam zaista može pomoći da krenete napred.

Sanjati noćne more nakon stvarnog abortusa

Noćne more mogu početi odmah nakon abortusa i vremenom postaju ređe.

Uobičajeno je da se osećate šokirano i uznemireno, možda bi trebalo da razmotrite opciju da odete na savetovanje ili posetite grupu za podršku gde ćete upoznati druge žene koje su pretrpele istu situaciju, koje su u tim grupama kako bi im pomoglo u procesu lečenja.

Ako ste u prošlosti imali stvarni abortus, sanjati o abortusu znači da prolazite ponovo kroz taj emocionalni period. To može predstavljati prirodni mehanizam Vašeg tela kroz samoisceljenje i suočavanje sa prošlošću.

Sanjati abortiranu bebu

Ako ste trudni ili ste nedavno postali roditelj, san o abortiranoj bebi nije o Vašoj bebi, već o Vama, tako da nemojte biti uznemireni

Sadržaj sna mogao bi da Vas zabrine, ali postoji nekoliko razloga zbog kojih imate takve, određene snove.

Mogli biste biti pod stresom zbog visokog stepena anksioznosti u svojoj podsvesti i to je jedini način na koji ga se možete osloboditi.

Advertisements

Može biti da osećate da gubite deo sebe. Može značiti da imate sećanje iz prošlosti jer Vas je neko povredio ili sećanje na problem koji je nerešen iz detinjstva.

Vaša podsvest pokušava da komunicira sa Vama, tražeći da pogledate šta osećate u detinjstvu i naučite da negujete i volite i budete više dostupni svojoj deci.

San je podsetnik da treba da sagledate svoje načine ponašanja i svoja stara verovanja koja nosite iz detinjstva  kojih niste spremni da se oslobodite.

Morate voditi računa o sebi, pustiti stare rane – da biste mogli nastaviti sa životom.

Sanjati abortus (ako ste muškarac)

Ako muškarac ima taj san, to obično znači da proživljava osećaj krivice i možda očekuje neuspeh u ljubavi ili novcu.

Pored toga, to bi se moglo odnositi na projekat koji propada ili na Vaš strah od gubitka novog projekta na kojem trenutno radite.

Osećate svoju nesposobnost da nešto uradite u životu, ali to može biti izuzetno dragoceno.

Advertisements

Prisiljeni ste da pravite neke velike odluke što znači da se morate odreći određenih zadataka da biste postali uspešni. Ovaj san se odnosi na previše toga.

Ako sanjate da imate abortus ako ste muškarac, to može ukazivati na to da morate nastaviti da se trudite kroz život – najvažniji aspekt u Vašem životu je da nikada ne odustanete od sebe.

Sanjati da neko drugi ima abortus

Ako u snu vidite nekoga da ima abortus, to označava da Vaš odnos sa određenom osobom ne ide dobro. Ako ta osoba nije značajna za Vas, san bi mogao da predstavlja opšti pogled na prošlu ljubav ili događaj u životu.

Sanjati abortus dok ste trudni

Ako ste trudni i sanjate abortus, ovo je ili „anksiozni“ san ili znači da u potpunosti ne shvatate svoj pun potencijal.

U duhovnom smislu, to je možda tajna koju negujete ili neočekivana želja da sledite način života koji još niste istražili.

To bi mogao biti san u kojem bi trebalo da razmotrite razvoj ljudi oko sebe.

Razmislite o tome kako poštujete i podržavate novi početak. To bi mogao biti znak okretanja ka unutrašnjosti ili povezivanja sa božanskim silama.

Saveti iz ovog sna: usredsredite se na osobine intuitivnog, prijemčljivog, pažljivog i negovanog.

Alternativno, to bi mogao biti znak da se radujete dolasku Vaše divne bebe, ovo nije negativan san i trebalo bi da se fokusirate na proslavu i ispunjenje života.

San u kojem imate abortus tokom trudnoće takođe može značiti da postajete introvertni i da želite mir u životu.

Sanjati noćne more nakon abortusa

Neki snovi mogu biti prilično slikoviti ili uznemirujući. Sigmund Frojd, poznati psiholog snova iz 30-ih godina, verovao je da su naše noćne more rezultat našeg libida, odnosno ako imamo „noćnu moru“ znači da smo seksualno frustrirani.

Frojdovski pristup noćnoj mori znači da se moramo suočiti sa svojim strahovima u životu. Takođe se u snu fokusira na potisnutu teskobu.

Noćna mora može često biti u vezi sa abortusom ako Vaš podsvesni um pokušava da razreši brigu u stvarnom životu.

Advertisements

Da biste izbegli takve noćne more, možete smanjiti konzumiranje kofeina popodne ili u potpunosti prestati da konzumirate kofein, ako noćne more izgledaju zastrašujuće.

Obavezno vežbajte malo, svakodnevno. Kada se probudite možete zapisati svoj san.

To bi moglo biti uznemirujuće, ali to će Vam pomoći u Vašem procesu izlečenja: kad se oslobodite osećanja i proučite ih, vrlo brzo će i noćne more prestati.

Šta znači sanjati pobačaj?

Pobačaj u snu može predstavljati različita značenja u zavisnosti od toga kako se pojavljuje. Ako sanjate pobačaj, a trudni ste, to bi moglo biti upozorenje da treba da više vodite računa o svom telu.

Nakon sna, izbegavajte posetu prometnim mestima, odmarajte se i pokušajte naći mir u životu. Ulazite u osetljivo doba u svom životu i ne morate da se suočavate sa svakodnevnim stresovima.

Ako sanjate pobačaj, a još niste trudni, to je upozorenje na Vaše sveukupno zdravlje, pa je zbog toga potrebno da se opustite.

Pobačaj, prema starim tumačima snova, može ukazivati na to da nailazite na neuspeh u Vašem stvarnom životu, koji uključuje projekat ili aktivnost koju cenite.

Advertisements

Možda, iako se mnogo trudite, u životu ne postižete onoliko koliko bi trebalo.

Advertisements