Šta znači sanjati da vas devojka vara?

Sanjati da vas devojka vara često se smatra znakom nesigurnosti i straha da vaša veza neće potrajati.

Advertisements

Ovaj san je uobičajen za one koji su sumnjičavi prema ponašanju svog partnera; bilo zato što se osećaju ignorisanim i zanemarenim, ili zato što se plaše da neko pokušava da potkopa njihovu vezu.

Sanjati da devojka prizna da vas vara

Ako sanjate da vam devojka priznaje da vas vara, to znači da će vas izdati neki rođak ili prijatelj. Pažljivo ispitajte svoje odnose i eliminišite one ljude koji ne zaslužuju vaše poverenje.

Takođe, ovaj san je znak da možda imate tendenciju da se mešate sa pogrešnim ljudima koji  vam samo izazivaju nevolje.

Sanjati da vas devojka vara sa vašim najboljim prijateljem

Ako sanjate da vas devojka vara sa vašim najboljim prijateljem, možda se osećate zanemareno sa njene strane.. Možda osećate da ona ne provodi dovoljno vremena sa vama i da u vezi nedostaje strast.

Advertisements

To takođe znači da možda imate neke duboko ukorenjene nesigurnosti koje vas sprečavaju da budete srećni u vezi i izazivaju probleme između vas dvoje.

Sanjati da uhvatite svoju devojku u prevari

Ovaj san ima različita tumačenja. To može značiti da osećate da je nepoštena u vašoj vezi.

Ovakav san može značiti da generalno imate problema da verujete drugim ljudima i da želite da budete jedini koji donosi važne odluke. Ne cenite tuđe mišljenje jer mislite da ste bolji od svih.

Sanjati da vas devojka vara sa svojim bivšim dečkom

Ako sanjate da vas devojka vara sa svojim bivšim dečkom, onda to znači da imate mnogo problema sa ljubomorom. Morate da razumete šta je to što izaziva ova osećanja i zašto su tako intenzivna.

Ponekad postanemo ljubomorni kada neko drugi pokušava da nam nešto oduzme ili zauzme naše mesto u životu.

Advertisements

Možda osećate da vas vaš trenutni partner više ne vidi važnim ili da više ne želi da provodi vreme sa vama.

Najbolja stvar u ovoj situaciji bila bi da razgovarate sa svojim partnerom o tome kako se osećate i kako vas dvoje možete učiniti da vaš odnos bude bolji za oboje.

Sanjati da uhvatite svoju devojku kako spava sa nekim

Ovaj san je način da vam vaša podsvest kaže da treba da preispitate svoju vezu ili da je bolje pogledate.

Nije neuobičajeno da se jedan partner oseća kao da je prevaren, a da druga strana to ne zna. To može dovesti do nesigurnosti i tako rezultirati ponavljajućim snovima ove vrste.

Sanjati da vas devojka vara sa dve osobe u isto vreme

Sanjati da vas devojka vara sa više ljudi u isto vreme je pokazatelj da se osećate kao da se u vašem životu nagomilalo mnogo problema i da ne znate kako da se nosite sa svim tim.

Advertisements

Ovaj san je upozorenje da morate da preduzmete akciju i pokušate da rešite svoje probleme ako želite da budete srećni i da ne budete stalno pod stresom.

Sanjati da se vaša devojka oseća krivim zbog prevare

Sanjati svoju devojku koja se oseća krivom zbog varanja znak je da ste previše ljubomorni i da dopuštate svojim emocijama da preuzmu kontrolu nad vašim postupcima.

Trebalo bi da imate više razumevanja i brige ako želite da vaša veza traje.

Sanjati da vas devojka vara sa ocem

Sanjati da vas devojka vara sa ocem znači da se osećate krivim i  da ste zabrinuti zbog nečega što se dogodilo u prošlosti.

Možda se plašite suočavanja sa nekim ko je bio povređen vašim postupcima u prošlosti.

Advertisements

San bi takođe mogao da odražava strah od gubitka kontrole nad svojim životom ili sklonost da tražite odobrenje od drugih kada dođe do važnih životnih izbora

Sanjati da vas devojka vara sa osobom koju poznajete

Ovaj san može sugerisati da zanemarujete svoju devojku i da previše pažnje posvećujete poslu ili drugim ljudima. To takođe može značiti da osećate krivicu zbog nedavne svađe koju ste imali sa svojom devojkom.

Sanjati da se osvetite svojoj devojci za prevaru

Ovaj san ukazuje na to da se morate jednom zauvek suočiti sa problemima iz svoje prošlosti, ako želite da budete istinski srećni.

Taj san je takođe znak da ne biste trebali biti brzi u donošenju važnih životnih izbora ako niste uzeli u obzir sve faktore.

Sanjati da napuštate svoju devojku nakon što vas je prevarila

Ovaj san je veoma dobar znak. Kada vidite da napuštate svoju devojku nakon što vas je prevarila, to znači da ste sposobni da se nosite sa svojim životnim problemima i da se ne krijete od njih.

Advertisements

Aktivno pokušavate da ostavite negativan aspekt svoje prošlosti iza sebe kako biste krenuli napred na pozitivan način.

Sanjati da vas devojka vara sa vašim bratom ili sestrom

Ovaj san ukazuje na to da postoji problem u vašoj porodici na kojem bi trebalo da pokušate da poradite i rešite. Ako ne rešite ovaj problem, to bi moglo negativno uticati na vaš odnos sa devojkom.

Sanjati da vas devojka vara, a zatim napušta

Sanjati da vas devojka vara, a zatim odlazi je znak da se ne osećate ispunjeno. Osećate se zarobljeni u rutini koja deluje dosadno, predvidljivo i neispunjavajuće.

Trebalo bi da tražite načine da poboljšate svoju životnu situaciju tako što ćete pronaći novi hobi ili krenuti u neke nove uzbudljive avanture.

Sanjati da vas devojka vara sa drugom ženom

Sanjati da vas devojka vara sa drugom ženom znak je da vam je potrebno uzbuđenje u vašoj vezi.

Advertisements

Osećate se kao da vam je veza dosadna i da više nije uzbudljiva kao što je bila, a ako se ovako nastavi osećate da bi ovo moglo dovesti do raskida.

Sanjati da pitate svoju devojku da objasni njenu prevaru

Ovaj san je znak da ste pomalo nesiguri kad je vaša veza u pitanju. Morate obratiti pažnju na to kako mislite i kako se osećate.

Niste sigurni da ste sa pravom osobom. Imate sumnje da li treba da nastavite ovu vezu ili ne.

Sanjati da vas devojka vara sa vašim šefom

Sanjati da vas devojka vara sa šefom pokazuje da ste pod velikim pritiskom na poslu i u privatnom životu.

Nešto loše se dešava na vašem radnom mestu što utiče na vaš radni učinak i vaš posao može čak biti u opasnosti zbog toga.

Advertisements

Sanjati da vas devojka vara sa starijom osobom

Ako sanjate da vas devojka vara sa starijom osobom, to znači da se ponašate nezrelo. Delujete bez razmišljanja što vas često dovodi u nevolje.

Sanjati da vas devojka vara sa vašim poslovnim partnerom

Sanjati da vas devojka vara sa poslovnim partnerom predstavlja izazov ili poteškoću na poslu.

Možda nećete moći da se pobrinete za sve ili da efikasno komunicirate sa svojim osobljem. Ovaj san je upozorenje na neke probleme koji se mogu pojaviti i izazvati napetost ili stres na poslu.

Sanjati da vas devojka vara sa članom vaše porodice

Ovaj san ukazuje na to da se vaša devojka oseća kao da ne dobija dovoljno pažnje od vas ili da postoje stvari u vezi koje treba popraviti pre nego što krenete napred.

Bila bi mudra odluka da pokušate da razgovarate sa njom o tome, saznate koji su problemi i kako možete da ih rešite.

Advertisements

Sanjati da vas devojka vara sa mlađom osobom

Ovaj san može značiti da osećate da vaš sek*ualni život nije tako dobar koliko biste želeli da bude. Se*s je suštinski deo veze i obe strane moraju biti zadovoljne njime ako žele da veza potraje.

Problem je u tome što postoji toliko mnogo stvari koje mogu uticati na sek*ualni život u vezi, uključujući godine, zanimanje, stres na poslu i druge faktore.

Nemojte se stideti da razgovarate sa svojom devojkom o tome kako da poboljšate svoj sek*ualni život.

Advertisements