Skip to content

Šta znači sanjati da te dečko vara?

  Ako sanjate da vas dečko vara, to može biti znak da se osećate usamljeno ili napušteno. Možda osećate da vaša trenutna veza ne ispunjava vaše potrebe.

  Alternativno, san može imati dublje značenje u pogledu vašeg zdravlja ili finansijske situacije.

  Advertisements

  Generalno, snovi o varanju partnera obično su povezani sa osećanjima izdaje i neverstva. Ako sumnjate da je vaš partner neveran, onda vam ovaj san može reći da se probudite i obratite pažnju na ono što se dešava u vašoj vezi.

  Snovi o prevari partnera takođe mogu predstavljati osećaj neadekvatnosti ili nesigurnosti u vezi. Ako ste se u poslednje vreme osećali nesigurno u sebe, onda ovaj san možda odražava ta osećanja na vas.

  Advertisements

  U svakom slučaju, ovaj san je upozorenje da nešto nije u redu sa vašom vezom i da se treba odmah pozabaviti pre nego što stvari krenu iz lošeg na gore!

  Sanjati kako vas dečko vara sa svojom bivšom

  Ovaj san znači da ste možda svoju vezu uzeli zdravo za gotovo i dozvolili drugima da utiču na vaš ljubavni život i odluke. San ukazuje da vam je potreban odmor od ove veze i pauza.

  Advertisements

  Sanjati da uhvatite dečka u prevari

  Ovaj san je znak da veza možda neće teći onako kako vi želite. Ako pokušavate da stvari u vašoj vezi budu bezbedne i iskrene, možda treba da ponovo procenite koliko je vaš partner iskren prema vama.

  Sanjati da vas dečko prevari, a zatim ostavi

  Sanjati da vas dečko vara, a zatim napušta je uobičajena situacija u snu koja se može protumačiti kao upozorenje.

  Često se može dogoditi neposredno pre nekog događaja u nečijem stvarnom životu, upozoravajući sanjara da se svesno pripremi za to.

  Sanjati da dečko prizna da vas vara

  Sanjati ovaj san je znak da ste zaljubljeni u osobu koja ne beži od odgovornosti i dobro brine o onima oko sebe.

  Taj san može značiti da će preuzeti odgovornost za svoje postupke i početi da se kreće ka boljoj budućnosti sa vama.

  Takođe imajte na umu da vaš dečko priznaje da vas je varao u snu zapravo ne znači da vas je varao ili da će vas prevariti.

  Sanjati da napustite dečka nakon što vas je prevario

  Sanjate da napuštate svog dečka nakon što vas je prevario znak je da morate naučiti da razmišljate jasno i da se ponašate racionalno.

  Ovaj san je znak da rastete kao ličnost i da ste spremni da se zauzmete za sebe i ne dozvolite da drugi kontrolišu vas ili vaš život.

  Advertisements

  Sanjati da se dečko oseća krivim zbog prevare

  Ovaj san je znak da morate biti pažljivi prema ljudima oko sebe i tome kako se ponašaju prema vama.

  To može značiti da postoji nešto u vašem životu što ne funkcioniše kako treba i da je vreme da to popravite.

  Sanjati da vas dečko vara sa nekim koga poznajete

  Sanjati da vas dečko vara sa ženom koju poznajete znači da biste mogli da imate sukob sa tom ženom, jer osećate da ona pokušava da preuzme vaš život.

  Možda ste zabrinuti zbog njegovih osećanja prema njoj i da li je zaista privlači. Ovaj san može značiti da verujete da vaša veza neće potrajati ako u njoj ne napravite veliku promenu.

  Sanjati da vas dečko vara sa vašom šeficom

  Ako sanjate da vas dečko vara sa vašom šeficom, to može biti znak da imate problema sa autoritetom.

  Možda osećate da vam šef ne daje poštovanje ili unapređenje koje zaslužujete i da to izaziva napetost između vas dvoje.

  Advertisements

  Sanjati da vas dečko vara sa vašom prijateljicom

  Sanjati da vas dečko vara sa prijateljicom predstavlja osećaj izdaje i probleme sa poverenjem.

  Ako sanjate ovakav san, uobičajeno je da se osećate duboko povređenim tim snom. Čini se da je vaš život u previranju i zbunjeni ste o tome šta se sledeće može dogoditi.

  To ne znači da se nešto zaista dogodilo između vašeg dečka i vašeg prijatelja, ali ovaj san je znak da snažno sumnjate da vam nije veran i da vaš prijatelj ima neke veze s tim.

  Sanjati da vas dečko vara sa vašom najboljom prijateljicom

  Ovaj san je znak je da više ne verujete prijateljstvu. To može značiti da je vaša prijateljica uradila nešto što vas je duboko povredilo, pa joj više ne verujete.

  Advertisements

  Ovakav san takođe može biti znak da ćete se udaljiti od svog najboljeg prijatelja iz razloga van vaše kontrole.

  Sanjati da vas dečko vara sa članom vaše porodice

  Sanjati da vas dečko vara sa članom porodice je veoma uznemirujući san.

  Moguće je da sanjate ovaj san zato što sumnjate u svoju vezu ili zato što je neko (poput člana porodice) pokušavao da vas nagovori da raskinete sa dečkom.

  Ovaj san može značiti da se osećate kao da vas porodica ne podržava dovoljno ili da ne podržava vaš odnos sa dečkom.

  Sanjati da vas dečko vara dok ste na poslovnom putu

  Sanjati da vas dečko vara kada ste na poslovnom putu obično je uzrokovan vašom nesigurnošću. Mislite da je možda neveran i posebno ste zabrinuti ako mu niste fizički bliski.

  Ovaj san takođe može ukazivati na nedostatak komunikacije između vas i vašeg dečka što dovodi do nesporazuma koji bi mogli da dovedu do povređenih osećanja.

  Advertisements

  Ako vrlo često sanjate ovaj san, verovatno je vreme da razgovarate o problemu sa njim licem u lice.

  Sanjati da vas dečko vara sa dve osobe u isto vreme

  Ovaj san može biti upozorenje da obratite više pažnje na svoju vezu i da se pobrinete da ona ne postane ustajala ili dosadna.

  Možda ste već dugo u ovoj vezi i nije zanimljiva kao ranije, pa treba da napravite neke promene koje će biti dobre za oboje.

  Sanjati da pitate dečka da objasni svoju prevaru

  Ovaj san znači da se nešto dešava u vašoj vezi zbog čega se osećate nesigurno ili zabrinuto za budućnost vašeg odnosa sa ovom osobom.

  Ako je to slučaj, pitati ga o njegovoj varanju može predstavljati vašu potrebu za uveravanjem da mu je i dalje stalo do vas i da želi da nastavi da provodi vreme sa vama u budućnosti.

  Advertisements

  Sanjati da vas dečko vara sa mlađom osobom

  Sanjati da vas dečko vara sa mlađom osobom je vrlo čest san. To može značiti da se osećate kao da niste dovoljno dobri za njega i da bi on bio srećniji da je sa nekim drugim.

  Postoji mnogo razloga zašto bi žena mogla sanjati ovakav san, ali to obično ukazuje na nesigurnost u vezi sa njom ili njenom vezi.

  Ako ste se u poslednje vreme osećali nesigurno u vezi, onda je to verovatno razlog za ovakav san.

  Sanjati da vas dečko vara sa starijom osobom

  Osećate se kao da niste postigli dovoljno u životu. San ukazuje da morate da počnete da preuzimate kontrolu nad svojim životom i da radite stvari koje su vam važne, a ne samo da čekate da se stvari dogode. Imate moć da napravite razliku, ali samo ako je koristite. Vreme je za akciju!

  Sanjati da vas dečko vara sa više osoba

  Sanjati da vas dečko vara sa više partnera može biti i uzbudljivo i uznemirujuće. Pitanje koje treba postaviti je šta ovo znači?

  Advertisements

  Većinu vremena to otkriva da vaš partner ne ispunjava svoje sek*ualne potrebe i da mu ne pružate dovoljno da se zadovolji. To takođe pokazuje da on možda ima lutajuće oko i da ne može biti 100% posvećen vama.

  Sanjati da vas dečko vara sa vašim poslovnim partnerom

  Ovaj san znači da će na radnom mestu biti napetosti i drame.

  To takođe može značiti da morate biti otvoreniji u komunikaciji sa drugim ljudima i pokušati da rešite sve probleme pre nego što oni izmaknu kontroli.

  Sanjati da uhvatite dečka u krevetu sa drugom

  Ako sanjate da uhvatite svog dečka u krevetu sa nekim, to može značiti da se osećate zdravo za gotovo.

  Ovaj san može biti znak da morate da razgovarate o tome šta se dešava u vašoj vezi kako biste je održali živom i zdravom.

  Advertisements

  Sanjati da se osvetite svom dečku zbog prevare

  San je manifestacija emocionalne želje da se izjednačite, da osetite da vam je učinjena nepravda i da morate pronaći način da to nadoknadite.

  Osećate se kao da vas je neko povredio, a sanjanje o osveti pomaže vam da iskažite bes i izbegnete da se osećate nemoćno.

  Sanjati da vas dečko vara sa vašim roditeljem

  Ako sanjate da vas dečko vara sa majkom, to znači da postoji neka vrsta nesporazuma u ​​vašoj vezi.

  Možda se osećate nesigurno ili ljubomorni na njegove prošle veze, zbog čega mu je neprijatno u vašoj blizini i izaziva probleme u vezi.

  Ovaj san može biti znak da je vaš odnos sa majkom prekinut ili da nije tako dobar koliko bi mogao biti.

  Advertisements

  Sanjati da vas dečko vara sa vašim bratom ili sestrom

  Traume iz detinjstva mogu se preneti u odraslo doba i manifestovati se u snovima. Ako je to slučaj, onda je važno da se odmah pozabavite ovim problemima jer će vas oni nastaviti proganjati dok se ne reše.

  Ako sanjate san u kojem vas dečko vara sa vašim bratom ili sestrom, to je znak da imate neku vrstu problema sa braćom i sestrama koji nikada nije rešen i koji je stvorio veliki razdor između vas.

  Ako želite da imate zdrav odnos sa svojim bratom ili sestrom, vas dvoje morate da razgovarate licem u lice o problemima koje imate jedno sa drugim. Morate da napravite kompromis.

  Sanjati da vas dečko vara sa drugim muškarcem

  Ako sanjate da vas dečko vara sa drugim muškarcem, to se često smatra simboličnim da vašu vezu prete spoljne sile.

  Na primer, ako vas vaš dečko vara sa drugim muškarcem, to može biti znak njegove jake veze sa porodicom ili prijateljima i kako oni negativno utiču na njega ili vašu vezu.

  Advertisements

  Sanjati da vas dečko vara sa vašim neprijateljem

  Da biste sanjali ovaj san, verovatno je da doživljavate neku vrstu sukoba u svom životu. Postoji osoba u vašem životu koja vam se ne sviđa i koja vas namerno povređuje kada dobije priliku.

  Plašite se da se suočite sa ovom osobom i zbog toga se osećate kao gubitnik. Želeli biste da se zauzmete za sebe i zaštitite ono što je vaše, ali ne uspevate u tome.

  Zato sanjate ovakav san – osećate se kao da gubite nešto u životu zbog ovog vašeg „neprijatelja“.

  Advertisements
  Advertisements