Skip to content

Sanovnik kocka – Šta znači sanjati da se kockate?

  Ako u snu imate želju da se kockate ili osećate uzbuđenje, to znači da će vam život biti ispunjen strašću i da će vam um zaokupiti mnogo novih pozitivnih emocija.

  Nećete biti spremni za takav razvoj događaja, pa će to za vas biti neočekivano. Ali posle nekog vremena shvatićete da je sve super i da možete u potpunosti da uživate u svom životu.

  Advertisements

  Ako snu gubite nešto (novac, imovinu, stvari) zbog kockanja, to znači da ćete u stvarnom životu moći da prevaziđete nevolje. Imate potencijal i moć da se oslobodite svake muke ili prepreka na svom putu, tako da će svaki problem uz malo truda biti rešen.

  Sanjati da se kockate

  Ako sanjate da se kockate, to znači da će se neki događaji, koje ste dugo očekivali, konačno desiti u vašem životu. Ako sanjate da se kockate sa novcem, to znači da ćete uskoro učestvovati u promeni nečije sudbine. Možda će vaša odluka biti presudna i zauvek će promeniti život te osobe.

  Advertisements

  Sanjati da se kockate dok se ne zadužite

  Ako ste sanjali da ste se kockali i da ste se zadužili zbog toga, možda ćete otkriti da ste u mogućnosti da iskoristite svoje samopouzdanje i svoje prirodne sposobnosti da učinite važne događaje koji će doneti uspeh u vašem poslu ili projektu i učiniti ga veoma uspešnim poduhvatom.

  Sanjati da se kockate sa velikim sumama novca

  Ako ste sanjali da se kockate sa velikim sumama novca, to znači da ćete biti okruženi lošim ljudima, i da ćete živeti na račun nekog drugog. Možda ćete zbog toga izgubiti prijatelje. Ako mislite da uvek možete uzeti i nikada ne vratiti – varate se.

  Advertisements

  Vašim prijateljima se neće dopasti vaša želja da koristite njihov novac, tako da morate sami da snosite svoje troškove. Treba da radite malo više da biste mogli da potrošite onoliko novca na svoju zabavu koliko želite.

  Sanjati da ste bankrotirali zbog kockanja

  Ako ste u snu bankrotirali zbog kockanja, to znači da će vam energija i samopouzdanje pomoći da organizujete svoje poslove. Možda ne znate da imate dovoljno snage za ispunjenje svojih snova. Sad je vreme za akciju. Šta god da započnete doneće vam profit i ovo će biti prvi korak ka vašem cilju.

  Sanjati da gubite na kocki

  Ako ste sanjali da gubite na kocki, to je znak da ćete biti veoma zabrinuti zbog nekih predstojećih događaja. Morate se baviti svakim pitanjem posebno. Ako to ne učinite, bićete zarobljeni u još većim problemima.

  Ovaj san takođe može biti znak da ćete steći uvid potreban da se rešite nekih dugotrajnih problema ili problema za koje se nekada činilo da je nemoguće rešiti i koji su vas zaokupljali već neko vreme.

  Sanjati da pobeđujete u kocki

  Ako ste sanjali da se kockate i pobeđujete u igri, to znači da ćete izgubiti bliskog prijatelja koji je nekada bio veoma povezan sa vama, ali je sada počeo da razvija drugačije stavove, što će na kraju dovesti do toga da se raziđete.

  Sanjati da se neko kocka

  Videti druge kako se kockaju u snu, je upozorenje da biste mogli da se nađete u vezi sa ljudima koji možda imaju nameru da vas prevare i manipulišu ako ne bude vodili računa o tome koga želite da uključite u svoj uži krug prijatelja.

  Sanjati da računate koliko ste dobili na kocki

  Ako ste sanjali da računate koliko ste dobili na kocki, to znači da ćete se upustiti u romantičnu vezu, koja će vam doneti mnogo pozitivnih emocija.

  Sanjati da se kockate – ostala značenja

  San u kome gubite novac dok se kockate, znači da ćete moći da promenite svoj životni stil i život učinite boljim. Ako bankrotirate u snu zbog kockanja, to znači da će vam energija i samopouzdanje pomoći da organizujete bolje poslove.

  Advertisements

  Možda ni ne znate da imate dovoljno sposobnosti za ostvarenje svojih snova. Sada je vreme da se deluje. Šta god započeli doneće vam profit i ovo će biti odličan prvi korak ka vašem cilju.

  Ako ste sanjali da pobeđujete u kockanju, to znači da više nećete imati finansijskih problema. Ako izgubite, ovo je znak da ćete imati problema sa voljenom osobom.

  San u kome ste videli druge kako se kockaju, je upozorenje na svađe koje vas očekuju.

  Ako se u snu nađete u kazinu, to može biti povezano sa izborima koje ste donosili u životu, koji uključuju rizik. Možete doneti odluku koja može da nosi potencijalni rizik. Kockanje u snu je povezano sa vašim unutrašnjim prediktivnim moćima, kao i sa sposobnošću da rizikujete.

  Kockati se i pobediti u snu može značiti da je vreme da preuzmete veliki rizik ili da će vam se nedavni rizik koji ste preuzeli isplatiti. Sanjati da gubite na kocki može značiti suprotno.

  Iako su ovo najčešća tumačenja ovog sna, postoje i druga koja ih potpuno negiraju. Na primer, ako sanjate da pobedite u kocki, to bi takođe moglo značiti da vam dolaze velike pozitivne promene, ali da će preuzimanje rizika to ugroziti, iako ste odlučni da pobedite.

  Advertisements

  Snovi o kocki simbolizuju i vašu potrebu da promenite svoj život na bolje. Ako ste sanjali da se kockate, to može značiti da je šteta već učinjena. To je upozorenje da prestanete da preuzimate toliko rizika.

  Kockanje na igrama poput pokera je znak upozorenja. Morate odmah da obratite pažnju pre nego što izgubite sve. Ako ste sanjali da se kockate u kazinu, taj san može biti znak upozorenja da se zaustavite i razmislite o prednostima i nedostacima nečega pre nego što uskočite u avanturu.

  San o kockanju može simbolizovati i vašu sposobnost povezivanja sa svojim instinktima. Ili, može vas podsetiti da sledite svoju intuiciju.

  Ako ste sanjali da ste imali želju za kockanjem, to znači da ćete biti ispunjeni strašću, a puno novih pozitivnih emocija zaokupljaće vaš um. Shvatićete da možete u potpunosti uživati u svom životu.

  Advertisements

  Sanjati kockanje – simbolika

  Sanjati da se kockate može simbolizovati niz različitih stvari. Razumevanje šta znači kockanje kao simbol iz snova može vam pomoći da bolje razumete šta se dešava u vašem životu. Postoji mnogo stvari koje povezujemo sa kockanjem i rizikovanjem.

  Da li ste u poslednje vreme mnogo rizikovali? Ako ste u poslednje vreme mnogo rizikovali, to je možda način da vam podsvest kaže da preuzimate previše rizika i da morate da usporite ili pronađete sigurnost. Ako nikada ne rizikujete, to može značiti da treba da date životu „šansu“ i malo rizikujete.

  Kockanje u snu takođe može biti simbol neodgovornosti. Dobro razmislite o nedavnim događajima u vašem životu. Da li ste se u poslednje vreme neodgovorno ponašali prema nekoj situaciji? Da li ste izbegavali odgovornost?

  Da li razmišljate o promeni posla ili da proširite porodicu pa pokušavate da zatrudnite? Ponekad kockanje u snu može značiti da niste sigurni u odluku koja bi mogla da izazove dodatnu odgovornost ili da vam donese nove obaveze.

  Da li ste pokušavali da predvidite ishod nečega? Pitate se šta će se sledeće dogoditi u vašem životu? San o kockanju može značiti da pokušavate da predvidite šta će se sledeće desiti, iako je to možda van vaše kontrole.

  Da li ste nedavno nešto slagali ili varali nekoga, pa se brinete da ćete biti otkriveni? Ili, ako sanjate da se neko drugi kocka, da li je moguće da vas ta osoba laže ili vara?

  Advertisements

  Kockanje u snu može biti znak vaše sopstvene nesigurnosti u vezi sa nečim u vašem životu. Postoji li nešto u čiji ishod niste sigurni? Ponekad može biti teško nositi se sa osećanjem nesigurnosti, pa se to prirodno manifestuje u snovima.

  Da li ste od onih koji troši previše energije i vremena pokušavajući da poboljšate svoje okolnosti stvarima koje verovatno neće funkcionisati?

  Ako ste pali na oglase tipa „brzo se obogatite“ ili koristite prečice da biste pokušali da se obogatite, možda ćete gubiti svoje dragoceno vreme i energiju tražeći prilike koje su veoma rizične i malo je verovatno da će uspeti. Niko se nije obogatio preko noći.

  Ako se često kockate i sanjate o kockanju, to može biti znak da imate problema sa kockanjem i da ćete možda morati da potražite stručnu pomoć da biste prestali, u suprotnom navući ćete sebi ogromne probleme.

  Da li je bilo situacija u kojima ste bili neodgovorni, izgovorili malu laž ili ste se osećali nesigurno u poslednjih nekoliko dana? Da li ste nestrpljivi da saznate ishod problema sa kojim se suočavate ili situacije u kojoj se nalazite?

  Advertisements

  Razmislite o vašem snu. Gde ste se kockali? Da li ste se kockali u kazinu ili oko kuhinjskog stola igrajući poker ili neku drugu igru? Detalji vašeg sna će verovatno pružiti dodatne naznake o tome šta kockanje u vašem snu znači.

  Pošto se kockanje često povezuje sa novcem, možda biste hteli da pročitate i značenje novca u svojim snovima, posebno ako je u ovom snu bio prisutan i novac.

  Advertisements
  Advertisements