Sanovnik alimentacija – Šta znači sanjati alimentaciju?

Alimentacija je novac koji pružate bivšem supružniku ili koji vam daje bivši supružnik nakon prestanka braka.

Sanjati o alimentaciji predstavlja „plaćanje“ za prošle radnje i greške. Loša reputacija i dalje može uticati na vas. Možda živite sa posledicama lošeg izbora ili imate obaveze povezane sa prošlošću.

Advertisements

Sanjati da primate alimentaciju

Primanje alimentacije u snu znači da će vas neko iz vaše uprave razočarati. Ponekad to znači da će vas – srećan kraj u vašim poslovima zahvatiti. Imaćete manje problema i moći ćete da se koncentrišete na svoje zadatke.

Ako ste sanjali da dobijate alimentaciju za dete – u stvarnosti morate da smanjite brige. Ovaj san takođe može značiti uspešan završetak važnog slučaja.

San u kome vam neko plaća alimentaciju, može značiti da želite da budete nagrađeni za svoj naporan rad.

Advertisements

Sanjati da plaćate alimentaciju

Ako ste sanjali da plaćate alimentaciju, to znači da biste mogli imati neočekivane probleme, čije će vas rešenje jako mučiti. Vaši postupci mogu prouzrokovati ove probleme.

Zato je bolje dvaput razmisliti pre nego što nešto preduzmete. U suprotnom će vam posledice vašeg dela dugo smetati i na kraju vam uništiti život.

Ako sanjate da nekome plaćate alimentaciju, možda ćete prepoznati da vam neko već dugo pomaže i nikada mu niste pokazali zahvalnost ili naknadu.

S druge strane, možda ćete osećati da ste platili posledice za nešto što nije vaša krivica.

Kada sanjate da plaćate alimentaciju, to pokazuje neka skrivena osećanja krivice i žaljenja zbog nekih prošlih radnji i iskustava.

Mogli biste se dovesti u situaciju da se od vas zatraži da opravdate nešto što ste radili u prošlosti i sada morate da nosite posledice takvih postupaka.

Kada sanjate o plaćanju alimentacije, to predstavlja plaćanje dugova za nešto što ste ranije radili. Razmislite o tome šta ste radili u prošlosti, možda postoje neke stvari koje nisu urađene na pozitivan način, zato to sada morate da platite.

Advertisements

Sanjati da plaćate alimentaciju sugeriše da sada plaćate za svoje prošle postupke i greške.

Sanjati da sud dodeli alimentaciju

Alimentacija koju je dodelio sud znači da ćete u bliskoj budućnosti biti razočarani svojim šefom ili upravom. Dugo ste čekali neko priznanje ili ocenu, ali uprkos vašim naporima oni ne primećuju vaše oduševljenje i ne cene vaš rad. A ova činjenica vas najviše uznemirava.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da razgovarate o alimentaciji

Razgovor o alimentaciji u snu pokazatelj je potrebe za podrškom nekoga van vaše okoline. Bez ove pomoći nećete moći preživeti u bliskoj budućnosti.

Možda je „preživeti“ grub izraz; biće vam jednostavno teško da vodite neke poslove. Biće vam neugodno neko vreme, dok ne napravite ispravan korak na putu ka blagostanju.

Sanjati da ste na sudu zbog alimentacije

Ako ste sanjali da ste na sudu i da raspravljate o alimentaciji, na primer, jer ne možete da se dogovorite oko iznosa, ili bivši partner ne želi da plaća, ovaj san znači da želite da drugi prepoznaju koliko ste vredni.

Sanjati da vaše dete plaća alimentaciju

Ako ste sanjali da vaše dete plaća alimentaciju, iako to u životu ne radi, to znači da se trebate čuvati problema koji bi vas mogli zadesiti u vrlo bliskoj budućnosti. Što je veći iznos alimentacije u snu, to će biti ozbiljniji problemi.

Šta znači sanjati alimentaciju?

U savremenom sanovniku piše da ako ste plaćali alimentaciju, morate biti pažljiviji. Ako ste dobili alimentaciju, možda će vam se želja ostvariti.

Advertisements

Dobijati alimentaciju znači povoljne promene u životu. Deo neprijatnih obaveza ili briga će vam otpasti s ramena.

Ako ste sanjali da ste dobili podršku sudskim nalogom, to znači da će biti ozbiljnih nezadovoljstava u rukovodstvu ponašanja nadređenih, od kojih nešto zavisi u vašem životu.

Ako ste sanjali da je izdržavanje vašeg deteta dodeljeno nekome bliskom, tada će njegova sreća ili problemi uticati na vas.

Po ukrajinskom sanovniku, ako ste sanjali da plaćate alimentaciju to znači napor i iskustvo. Možda ćete imati srećan završetak nekog vama važnog pitanja.

U frojdovoj knjizi snova piše da primanje alimentacije nagoveštava posetu lekaru. Plaćanje alimentacije u snu je znak nemarnih zadovoljstava.

Šta je alimentacija?

Alimentacija se odnosi na isplate koje je sud dodelio supružniku ili bivšem supružniku u okviru sporazuma o razdvajanju ili razvodu. Razlog tome je pružanje finansijske podrške supružniku koji ostvaruje niži prihod ili, u nekim slučajevima, nikakav prihod.

Alimentacija se može dodeliti mužu ili ženi; međutim, u slučajevima kada su umešana deca, muškarac je u prošlosti bio hranitelj porodice, a žena je možda odustala od karijere da bi odgajala decu i biće u finansijskoj nepovoljnoj situaciji. Razvedeni supružnik ima pravo da živi isti kvalitet života kakav je imao/imala u braku.

Advertisements