X

Sanovnik anestezija – Šta znači sanjati anesteziju?

FOTO: PIXABAY

Anestezija se može pojaviti u različitim događajima u stanju sna. Opšta anestezija može Vas dovesti u neodgovarajuće stanje tokom preduzimanja akcije. U osnovi sprečava bol, pa šta ako sanjate o operaciji u snu?

Advertisements

Mogli ste sanjati o zubarskoj operaciji ili bolnici i dobili ste anesteziju. Sanjati ovaj lek znači da vam je potrebno da rešite situaciju u budnom životu. Morate se otarasiti briga u životu. Da li ste nedavno dobili anesteziju?

Ako je to slučaj, onda to može uticati na nečije snove. Mnogo istraživanja je pokušalo da shvati kako sanjamo dok smo pod anestezijom. Istraživanje je pokazalo da sanjamo dok smo pod anestezijom, ali verovatno se ne sećamo tih snova.

Istraživanja su 2007. godine obavljena u australijskoj bolnici „Royal Melbourne“ i pokazala su da su pacijenti sanjali uglavnom pozitivno. Oni pacijenti koji su bili zabrinuti zbog operacije, imali bi negativne snove.

Sanjati anesteziju znači da ste nesvesni onoga što se dešava oko Vas. Razlog zašto se ovo dešava je taj što ste zaslepljeni prethodnom traumom i negativnim iskustvom.

Advertisements

Nailaženje na anesteziju u snu takođe može sugerisati da želite da se sklonite od nečega. Ako sanjate da su Vam u snu dali opštu anesteziju ili, na primer, na operaciji, to može značiti da morate da se rešite svakog problema sa kojim se u životu suočavate u poslednje vreme. Osećate se umorno i morate se odmoriti od sveta.

Ako ste u snu bili pod sedativom, uskoro ćete sresti nekoga ko će vam pružiti podršku i zdrave savete. Bićete zahvalni što ste upoznali ovu osobu jer ćete se zahvaljujući njihovoj podršci i ljubaznosti ponovo osećati moćno i snažno. Osetićete se živo i svesno svega oko sebe.

Ako ste se u snu upustili u operaciju, to može da nagovesti da ste opsednuti prethodnim teškim iskustvima. Bojite se da će se ponoviti i povrediti Vas opet. To takođe može značiti da ste spremni da učinite neke promene u životu. Ovo bi moglo biti povezano sa Vašim ljubavnim životom.

Ako u snu dobijete paralizu, ukazuje da izbegavate određena osećanja i osećate se loše zbog toga. Borite se sa svojim osećanjima zato što se plašite da ne budete povređeni. Osećate da je bolje ne osećati ništa, nego biti povređen.

Ako ste u snu imali lokalnu anesteziju, trebalo bi da počnete da izbegavate neke probleme i da ih rešite što pre.

Advertisements

Imati epiduralnu anesteziju u snu i obavljati porođaj moglo bi Vas upozoriti da se osećate prisiljenima da radite nešto što ne želite. Vaš san Vam govori da treba da odbacite sve što Vam instinkti govore da je loše za vaše zdravlje i dušu.

Ako ste sanjali da se pripremate za medicinsku operaciju, to ukazuje da ste spremni za tu veliku promenu u vašem životu. Ne plašite se više ničega.

FOTO: PIXABAY

Ako u snu možete videti lekara kako daje anesteziju Vama ili nekom drugom, onda neko pokušava da Vam pomogne, ali Vi tu osobu neprestano odbijate. Pustite ljude da Vam se približe. Pustite ih da zaleče vaše rane i dozvolite sebi da se ponovo osetite voljenim. Nema ništa loše u osećajima. Ljudi imaju i dobre i loše strane.

Ako ste u snu videli iglu za anesteziju, to može značiti da je rešenje problema koji Vas muči duže vreme, pravo pred Vašim očima. Samo ne treba da se plašite da ga upotrebite za rešavanje svog problema.

Ako ste dobili anesteziju zbog vađenja zuba, to bi moglo značiti da ćete uskoro izgubiti nevažnu osobu u svom životu. Međutim, nećete se osećati loše jer podsvesno znate da je ta osoba loše uticala na Vas.

Advertisements

Previše ste uplašeni da biste uzeli anesteziju? To bi moglo nagovestiti da ćete konačno dozvoliti sebi da se ponovo prepustite svojim osećanjima. Dozvolićete ljudima da Vam se približe i to će Vam se svideti.

Ukoliko ste bili u snu na operaciji i anestezija Vam nije delovala, ovo bi moglo nagovestiti da ćete se razočarati u neke ljude za koje niste očekivali da će Vas razočarati. Proći će.

Osetili ste se opušteno nakon što ste dobili anesteziju: Ubrzo ćete se suočiti sa odbacivanjem i nelagodom dok pokušavate da se približite nekome do koga Vam je stalo. Ne treba Vam ta osoba u životu i to je ono što Vaš san pokušava da Vam kaže.

Šta znači sanjati anesteziju?

Anestezija u snu upozorava da su Vaši neuspesi mogući rezultat neadekvatne procene situacije. To je takođe znak želje da se sakrijete od stvarnog sveta.

Miler u svom tumaču snova primećuje da anestezija u snovima znači da, uprkos spoljašnjoj slabosti, imate neverovatnu unutrašnju snagu i sposobni ste da utičete na druge. Ako ste sanjali da ste pod anestezijom, to znači da posvećujete previše energije tekućim poslovima. Kao rezultat, ovo će odmah dovesti do umora i depresije.

Ako ste u snu morali da budete pod anestezijom, u stvarnom životu trebalo bi da se pripremite za ozbiljna ispitivanja. Uzgred, knjiga snova je sigurna da će Vam rodbina i prijatelji pomoći da preživite ovu tešku fazu.

Ako je bolesna osoba sanjala da je pod anestezijom, to je odraz potrebe za lečenjem nepodnošljivih bolova.

Ako ste slučajno u snu videli da rođak odlazi na operaciju, to znači da neće biti poteškoća i sve će se sigurno rešiti na najbolji mogući način. Prema knjizi snova sama operacija poziva na razmišljanje o životu.

FOTO: PIXABAY

Ako ste sanjali da ste pažljivo posmatrali kako se odvija operacija, ova san znači da se morate odlučiti na veliki korak koji će značajno uticati na Vašu sudbinu i imate velike sumnje.

Kako bi tumačenje sna bilo što tačnije, knjiga o snu savetuje Vas da vodite računa o vrsti hirurške intervencije i njenom krajnjem cilju .Zašto ste se vratili sebi tokom anestezije? Tumačenje snova je sigurno da Vas očekuju velike žrtve, ali kasnije ćete sigurno steći duhovnu slobodu.

Advertisements

Buđenje tokom operacije u snu simbol je iznenadnog uvida i prosvetljenja. Ranije ste svet i okolnosti videli u nestvarnom svetlu. Došao je trenutak da svet posmatramo iz drugog ugla.

Da li ste sanjali da ste osetili sve što se desilo tokom operacije? Potpuno ste svesni odgovornosti za sopstvene akcije i to pomaže u rešavanju problema sa manje napora. Zašto sanjate da su Vas potpuno operisali bez anestezije? Prema knjizi snova, ponekad je to direktna indikacija oštrog pogoršanja zdravlja, sve do hitne hospitalizacije.

Pored toga, operacija u snu bez anestezije znači da ste upleteni u rizičan posao. Rezultati toga mogu biti ne samo materijalni gubici, već i mnogo značajniji gubici. Ako se u snu ispostavilo da ste lekar i da ste dali nekom anesteziju, knjiga o snu veruje da ćete uskoro prevariti svoje najmilije. Ali za to ćete imati vrlo dobre razloge.

Videti sebe pod anestezijom takođe znači i spletka koja se događa iza Vaših leđa. Ovo je siguran znak da neko pokušava da smanji Vašu budnost laskanjem i lažnim informacijama.

Sanjati anesteziju predstavlja situaciju koja pomaže da se smanji ozbiljnost problema ili dolazi do suočavanja sa posledicama koje su podnošljive. Takođe može da simbolizuje kompromis koji smanjuje teret ili neprijatnu situaciju koja se ne može izbeći.

Advertisements

Anestezija takođe može predstavljati želju da se izbegne puni emocionalni uticaj nečega što Vas boli. Sanjati da nemate anesteziju može odražavati tešku situaciju u kojoj se od vas zahteva da osetite puni emocionalni uticaj rešavanja problema. Bolno ili neprijatno uskraćena sposobnost da bilo šta sakrije.

Kada koristite anesteziju u snu, predstavlja se želja da zaboravite nešto neprijatno. Anestezija simbolizuje potpuni otklon nesigurnih osećaja, neprijatnih ili neugodnih stvari.

San da neko koga dobro poznajete dobija anesteziju upozorava Vas da budete pažljivi pri korišćenju pomoći koju tražite od prijatelja ili kolege.

Ako sanjate anesteziju koju primenjuje nepoznata osoba, i dalje ćete svu svoju pažnju posvetiti pitanjima Vaše dece koja se odnose na obrazovanje i sport. Često, sanjati o takvoj temi ukazuje na puteve, teme ili aspekte u Vašem životu koji su previše bolni ili zabrinjavajući. U tom slučaju ćete se nagnuti da prihvatite smirenost i da se na odgovarajući način brinete ukoliko Vam se bilo šta dogodi.

Na psihološkom nivou, anestezija u snovima je simbol oslobađanja. Onaj ko sanja da prima anesteziju želi da sve prođe dok se ne probudi. Razmislite o tome šta Vas iritira i pronađite rešenje za taj problem.

Advertisements
Još tekstova