Sanovnik avionska nesreća – Šta znači sanjati avionsku nesreću?

Ako se ne bojite aviona i letite avionom, onda vaš san može imati posebno ili simbolično značenje.

Navešćemo nekoliko primera snova o padu aviona koje biste mogli sanjati i tajno značenje tih snova.

Advertisements

Sanjati da avion pada sa neba

Ako ste sanjali kako avion pada sa neba, onda ovaj san predstavlja vaše strahove od nekoga ili nečega.

Osećate se kao da je nekome potrebna vaša zaštita od nečega, a plašite se da im se može dogoditi nešto loše.

Ovaj san bi takođe mogao biti povezan sa vašim iracionalnim strahom od neuspeha plana ili projekta.

Advertisements

Plašite se da će se nešto zakomplikovati i nećete moći da date najbolje rezultate. Ponekad su vaši strahovi bez osnove pa ih odbacite i usredsredite se na važnije stvari.

Sanjati da se plašite da će se dogoditi avionska nesreća

Ako ste sanjali da se plašite avionske nesreće koja bi se mogla dogoditi, onda ovaj san predstavlja moguću nesreću koja bi mogla uskoro da vam se dogodi, i najbolje je da budete obazrivi sa svojim postupcima.

Takođe možete biti žrtva nesreće koja bi vam mogla naneti veliku štetu. Ovaj san takođe može biti povezan i sa drugima, zato budite pažljivi u vezi sa stvarima koje im govorite.

Možete slučajno uvrediti nekoga i stvoriti neprijateljski odnos. Ako se ovako nešto dogodi, onda bi se trebalo izvinuti ovoj osobi i stvari popraviti pre nego što se vremenom jako pogoršaju.

Sanjati da ste preživeli avionsku nesreću

Ako ste sanjali da ste preživeli avionsku nesreću, ovaj san ukazuje na uspeh koji ćete doživeti vrlo brzo. Verovatno ćete obaviti sve svoje projekte i dostići sve ciljeve.

Ovo je izuzetno uspešan period za vas i svakako bi ga trebalo najbolje iskoristiti.

Treba isprobati nove stvari i započeti rad na novim projektima, jer će svi vaši eksperimenti na kraju biti uspešni.

Advertisements

Ovaj period će doneti veliku sreću i za sve vaše lične planove, a za sve one koji su samci, ovaj period bi konačno mogao da donese onu srećnu osobu u vašem životu koja će sve promeniti na bolje.

Sanjati pad aviona

Ako ste sanjali da se dešava pad aviona u kome ste, ovaj san predstavlja samoubilačke misli koje biste mogli imati.

Možda se osećate depresivno i tužno zbog nečega i ne znate kako da oterate ta osećanja.

Traženje pomoći od prijatelja i porodice najbolji je lek za sve, tako da ne oklevajte da izrazite svoje emocije i strahove.

Uroniti u duboku depresiju je nešto što sigurno ne želite, zato se potrudite da postupite na vreme pre nego što vam se dogodi nešto gore.

Ovaj san se može uzeti u obzir kao upozorenje na psihološko stanje u kome se nalazite i upozorenje na misli koje u vama postaju jače.

Sanjati ostatke avionske nesreće

Ako ste sanjali ostatke avionske nesreće, ovaj san predstavlja znak upozorenja da bi trebalo da pokušate sami da radite na promeni umesto da tražite pomoć drugih.

Advertisements

Možda se oslanjate na druge, a to vam neće biti dobro. Ovaj san bi takođe mogao da predstavlja projekat na kojem trenutno radite sa drugima.

Može biti znak vaše podsvesti da bi trebalo pokušati da radite sami, umesto sa drugima. Drugi će možda želeti da vas sabotiraju i iznevere projekat, pa pokušajte da ga napravite sami.

Sanjati da gledate avionsku nesreću

Ako ste sanjali da posmatrate pad aviona, onda ovaj san predstavlja moguću pretnju koju bi drugi mogli da predstavljaju za vas.

Možda su ljubomorni zbog vašeg uspeha i pokušavaju da vas sabotiraju kao i sve vaše projekte.

Ovi ljudi bi mogli biti i oni sa kojima trenutno radite na projektu, tako da bi bilo najbolje kada biste mogli izbeći saradnju s njima.

Sanjati požar i pad aviona

Ovaj san predstavlja snažne emocije koje možda trenutno osećate. Možda vam se nakupilo puno osećanja tokom vremena i sada imate osećaj kao da će vam srce eksplodirati.

Možda bi trebalo da pokušate da razgovarate sa ljudima koji su vas povredili ili smislite rešenje problema u kojima se nalazite, jer ono neće doći samo od sebe.

Sanjati da je vaš partner u avionu koji se srušio

Ako ste sanjali da je vaš partner u avionu koji se srušio, onda ovaj san znači da imate snažan strah od gubitka njega ili nje.

Ovaj san je jasan prikaz vaših strahova koje možda ne želite da priznate sebi.

Ovo je normalan strah koji treba imati osim ako nije previše jak i ako se dešava bez razloga. Ponekad naši strahovi mogu biti iracionalni, pa im ne dozvolite da vas učine paranoičnim.

Sanjati da su vam roditelji bili u avionu koji se srušio

Ako ste sanjali da su vam roditelji bili u avionu koji se srušio, ovaj san predstavlja ljubav i naklonost koju imate prema svojim roditeljima.

Oni su verovatno važan deo vašeg života i plašite se da ih izgubite. Ovaj strah je takođe potpuno normalan, osim ako se ne pretvori u paranoju.

Ako vam se to dogodi, potražite pomoć od profesionalaca ili razgovarajte s ljudima koji su vam bliski.

Advertisements

Ponekad možemo imati nekih skrivenih emocija i strahova koje ne možemo iskazati na pravi način, a razgovor sa drugima definitivno će pomoći u rešavanju ovih pitanja.

Sanjati smrt nakon avionske nesreće

Sanjati o smrti nakon avionske nesreće može značiti da bi svi vaši planovi mogli da budu neuspešni zbog greške koju ste napravili tokom procesa planiranja.

Ova greška biće nešto što ste mogli primetiti ako ste samo dovoljno pažnje posvetili svom radu.

Ovo je takođe loš period za ulaganja ili bilo koje druge vrste projekata vezanih za novac.

Izbegavajte da trošite novac u narednom periodu i svakako bi trebalo mudro uravnotežiti svoju potrošnju. Na ovaj način možda ćete moći da izbegnete više štete sebi.

Sanjati pad aviona (za pilote i osoblje)

Ako ste pilot u stvarnom životu i sanjali ste o padu aviona, onda bi taj san mogao biti samo reprezentacija strahova koje svaki pilot ima.

Sasvim je normalno da se tako osećate i ne treba se bojati da će se dogoditi nešto loše nakon što ste sanjali.

Advertisements

Ovaj san mogao bi se primeniti i na pomoćnike i na sve ostale, koji redovno lete avionima.

Ponekad naš mozak jednostavno izražava svoje duboke strahove, koji se nalaze u našoj podsvesti, a mi čak i ne shvatamo da su tamo.

Sanjati da je avion neoštećen nakon pada

Ako se avion srušio, ali nije mu se ništa dogodilo, onda ovaj san predstavlja pozitivan period koji je pred vama.

Imaćete puno uspeha u svim svojim planovima i sigurno ćete ih moći ostvariti.

Ovaj period je takođe veoma pozitivan za ulaganja, tako da bi trebalo napraviti neke nove planove koji uključuju novac.

Možda ćete imati dobre šanse da ih učinite uspešnima, tako da svakako treba da se potrudite u ovom periodu da popravite sva područja u vašem životu koja trenutno nisu tako savršena.

Advertisements