Sanovnik bejzbol – Šta znači sanjati bejzbol?

Bejzbol je popularan sport i može imati vrlo jaka i jasna značenja kada sanjate o tome. San može varirati u zavisnosti od konteksta.

Uzmite u obzir da li prisustvujete bejzbol utakmici kao publika ili zapravo igrate. Ovde ćemo proći kroz sva najčešća čitanja snova vezana za bejzbol utakmicu.

Advertisements

Sanjati o bejzbol palici

Sanjati da igrate bejzbol označava Vašu potrebu za postavljanjem ciljeva i ostvarivanjem istih. Vreme je da prestanete da lutate okolo i postavite svoje ciljeve na duže staze. Razmotrite značaj pozicije koju igrate.

Sanjati da bacate ili razbijate bejzbol palicu

Aktivno lomljenje ili bacanje bejzbol palice ili gledanje polomljene palice za bejzbol uopšte, sugeriše da Vi sami ili neko drugi aktivno sabotira Vaše šanse za uspeh.

Možda se bavite projektom koji ima male šanse za uspeh. Izgubili ste motivaciju ili volju da nastavite s tim, sabotirajući sopstveni napor. San sugeriše da ste sami sebi najgori neprijatelj u narednom poduhvatu.

Advertisements

Sanjati o padu dok trčite na bejzbol terenu

San predviđa neku vrstu neuspeha uprkos tome što ste dali sve od sebe.

Sanjati o bejzbol udaraču

Videti bejzbol udarača u snu, ukazuje na to da treba da se bavite formalnim akademskim ili poslovnim kapacitetom. Sjajne stvari ćete postići tako što ćete težiti da budete najbolji i fokusirajući se na samopoboljšanje.

Sanjati da pretrčavate teren

Snovi mogu biti analogni seksualnoj predigri ili napredovanju odnosa kao u dolasku do prve, druge ili treće faze na sastanku.

San takođe može ukazivati na to koliko daleko napreduju Vaši projekti. Ako ste izbačeni u sred utakmice, to može da nagoveštava da ćete verovatno naići na prepreke u stvarnom životu.

Sanjati da trčite u kući i igrate bejzbol

Sanjati o trčanju u kući podrazumeva uspešne pogotke i pokušaje za Vaše projekte.

Sanjati da stojite kao terenski igrač

Sanjati da se nalazite na bejzbol terenu kao terenski odbrambeni igrač, ukazuje na to da morate da obratite pažnju na prilike koje dolaze.

Prilike su obično povezane sa ugovorima ili projektima koje su dali ili izgubili Vaši direktni konkurenti.

Advertisements

San sugeriše da je potrebno više da posmatrate da biste uspeli. Takođe sugeriše da ste na odbrambenoj strani, čekajući da protivnici izvedu prvi korak.

Sanjati o ulovu bejzbola

Sanjati da uhvatite bejzbol, nagoveštava da ćete uspeti da uhvatite i uspete u prilikama koje su Vam bačene. Razmislite o novim zadacima ili lekcijama koje ste oduvek mislili da rešite.

Sanjati bejzbol bacača

Snovi o bejzbol bacaču ili da ste Vi bacač, sugerišu da morate da učite i da pažljivo birate svoje reči.

Vaš uspeh u vezi i radnom životu zavisiće od toga kako se obraćate svom umu i mislima. Nećete biti u mogućnosti da vratite pogrešne korake jednom kada su reči izgovorene.

Sanjati trening sa bejzbol palicom

Vežbati bejzbol palicom u snu znači da se osećate motivisanim da nastavite nešto kao ranije. Mentalno se pripremate da prihvatite izazov.

Sanjati bejzbol polje

Videti prazno bejzbol polje ili bejzbol golove u izgradnji odnosi se na nerešena seksualna pitanja. Veza bejzbol polja se odnosi na to da Vam nedostaju potencijalni drugovi.

To je zbog nedostatka društvenog kruga ili narušenih odnosa. Međutim, ako se koristi bejzbol polje i Vi ste na njemu, san sugeriše da ste u igri da nastavite društvena i romantična nastojanja.

Advertisements

Sanjati o bejzbol stadionu

Sanjati da prisustvujete bejzbol igri na punom bejzbol stadionu predstavlja zadovoljstvo i duševni mir.

Međutim, ako je bejzbol stadion prazan, to predstavlja nedostatak ciljeva i zadovoljstva. Vaša psiha oseća da u životnoj svrsi ima mnogo nestalih delova.

Sanjati bejzbol reprezentaciju

Sanjanje o bejzbol reprezentaciji sugeriše da ćete se morati više povezati sa kolegama. Morate pronaći zajedničke ciljeve ili svrhu Vašeg tima u stvarnom životu.

Sanjati o bejzbol sudiji

Sudije bejzbola u snu odražavaju potrebu za ravnotežom ideala, vrednosti, vremena i poštenja između ljudi.

Sanjajte o bejzbol kapi ili kačketu

Nošenje bejzbol kape ili kačketa znači da proživljavate neko neverovatno uzbudljivo vreme u Vašem životu. Međutim, morate da održavate komunikaciju sa onima koji su Vam bliski.

Sanjati o bejzbol rukavici

Videti rukavicu za bejzbol samo u snu bez ikakvih zupčanika ili dodataka, ukazuje da Vam je teško da ostavite prošlost. I dalje se bavite prošlošću i pokušavate da se dokažete u životu.

Sanjati o bejzbol lopti

Sanjanje bejzbol lopte samo odražava da Vam je potrebno da odvojite vreme. Napravite pauzu da biste razumeli kako da napredujete. Zamislite svoj uspeh i privucite pozitivno u životu.

Sanjati o bejzbol kartama

San o bejzbol kartama predstavlja novi izazovni početak. Vaš novi početak možda neće ići onako kako je planirano, biće to težak i dug put. Morate da komunicirate i rešavate svoj put do vrha.

San predviđa da treba uložiti znatan napor i novac. Razmislite o tome da istovremeno budete strpljivi i agresivni da postignete svoje ciljeve.

Međutim, ako su bejzbol karte u snu stare i loše održavane, san ukazuje na to da treba da pređete iz određenog poglavlja u životu.

Sanjati o bejzbol palici

Videti ili držati palicu za bejzbol (a ne stvarnu palicu) u snu predstavlja Vaše motivišuće i pokretačke snage.

Razmislite šta Vas gura i vodi u sopstvene lične ciljeve. Da li su Vaši postupci usklađeni sa tim idealima ili se povlačite zbog toga što ste sami sebi najveći neprijatelj?

Advertisements