Sanovnik boca – Šta znači sanjati bocu?

Boca u snu često označava agresiju ili agresivno ponašanje. Ovaj san je često povezan sa zaštitom, jer pokušavate da se zaštitite od drugih.

Boca iz koje pijete simbolizuje da ćete u budućnosti morati da izvršite važne promene u načinu na koji razmišljate i osećate se. Ovaj san je fokusiran na vrstu boce koju vidite.

Advertisements

Ako u snu otvarate bocu, to simbolizuje da pokušavate da okupite resurse da biste poboljšali svoj život.

Sanjanje prazne plastične boce ukazuje da ćete morati da lažete kako ne biste bili povređeni. Sanjati da nekom dajete punu plastičnu bocu znači da ćete imati predlog za bolju saradnju.

Videti bocu alkohola (rum, džin itd.) označava potrebu da se nešto proslavi. Dobre vesti su na putu. Sanjati da ste pronašli plastičnu bocu znači da ćete čuti neke vesti od osobe koju volite.

Advertisements

Staklena boca znači da pokušavate sakriti svoje emocije iznutra. Boca piva u Vašem snu nagoveštava da ćete otkriti talenat ili dobiti poklon.

Ovaj san takođe znači da skrivate svoja osećanja. Sanjati bočicu sa lekovima znači da ćete možda imati nekih manjih problema sa zdravljem.

Sanjati da pijete iz boce često je povezano sa povezanostima sa drugima. Možda je vreme da budete nezavisni? Ako vidite praznu bocu, to Vam predskazuje da ste iscrpeli svoje unutrašnje misli.

Možda se iznutra osećate isušeno i prazno. Ako sanjate slomljenu bocu, to ukazuje na neku vrstu agresije i da je vreme da se suočite sa činjenicama. Ako u snu vidite vrh boce, ovaj san je povezan sa odmorom nekog drugog.

Zelena boca u snu ukazuje da se morate vratiti prirodi. Ako sanjate da pucate na flaše pištoljem, ovaj san ukazuje da je vreme da se raščisti staro i da se napravi mesto za novo.

Sanjati o bilo čemu u boci govori Vam da možete dovoljno dobro da živite sami. Ako u snu pronađete bocu u moru s porukom, to znači da treba odlučiti da li je nešto ispravno ili pogrešno.

Sanjati slomljenu bocu pokazatelj je da će vremena u budućnosti biti teška, ali to će trajati samo krako. Sanjati bočicu parfema ukazuje da će neka osoba ući u Vaš život.

Advertisements

To što u snu vidite bocu kako pluta po vodi, znači da možda skrivate svoje unutrašnje misli, ne izražavate ih.

Sadržaj boce simbolizuje prirodu Vaših sopstvenih emocija. Sanjati bocu šampanjca znači da se za Vas planiraju dobri trenuci s drugima. Sanjati bocu otrova znači zle namere.

Sanjati da pokušavate da otvorite bocu

Ako ste sanjali da pokušavate da otvorite bocu, to znači da treba da se povežete sa ženskom stranom svoje prirode.

Sanjati otvarač za boce

Sanjanje otvarača za boce ukazuje na to da pokušavate da što više iskoristite ljude oko sebe u ovom trenutku, kako biste dobili neki važan savet.

Sanjati da reciklirate boce

Ako sanjate kako reciklirate prazne boce, to znači da ćete prevazići svoje slabosti. Ako nastavite sa istim ponašanjem, možda ćete imati puno problema. Reciklirati bocu ili videti plastiku recikliranu u snu znači da morate uspostaviti vezu sa drugom osobom koju ignorišete.

Sanjati da stojite u redu za bocu vode

Ako sanjate da stojite u redu za bocu vode, u strahu da je nećete dobiti, i vidite dragocenu vodu kako se sliva u bocu, ali na putu ka kući, uprkos oprezu, prosipate bocu sa vodom, ovaj san predviđa da ćete u budućnosti svedočiti ekološkoj katastrofi.

Šta znači sanjati bocu?

Sanjati o bilo kojoj vrsti boce dobar je znak, pogotovo ako nije prazna, već je napunjena vodom / tečnošću. Ako primite / zaustavite poruku u boci, to je simbol poruke u stvarnom životu, ali ova poruka će biti apsolutno iznenađujuća.

Advertisements

Ako je boca čista i bistra – konačno ćete pronaći jasnoću u životu. Ako je otvorena – Vi ste ekstrovert, ako je boca zatvorena – Vi ste introvert (izolovan u sopstvenom unutrašnjem svetu).

Ako je boca potpuno prazna – imaćete neprijatelja koji će Vas ucenjivati Vašom tajnom. Ako ima vode u njoj – to znači nova poznanstva. Boca sa mlekom znači bogatstvo i zdravlje.

Plastična boca u snu znači da će budućnost sanjaoca biti nejasna i nesrećna. Ako boca sadrži alkoholno piće – uskoro ćete imati radost i zabavu.

Ako otvarate boce, to znači da ćete imati nepozvanog posetioca u svojoj kući. Slomljena boca simbol je svađe i bolesti.

Boca sa šećernim sirupom znači brak sa radosnom ženom. Boca sa uljem znači da će mlada biti previše religiozna i da će njena porodica biti prilično bogata.

Prema Vangi, boce simbolišu sve vrste ograničenja i nepredvidivosti. Ako ste sanjali da želite da ispraznite sadržaj iz boce, ali ona je već prazna, to znači da ne možete promeniti neprijatnu situaciju u svom životu.

Ako neko prospe potpuno novo piće iz boce, to predskazuje da će se uskoro znati da su Vaše odluke krajnje nepredvidive. Ako razbijete ili ispustite bocu i posečete se njenim delovima, to je znak gubitaka i mahinacija neprijatelja.

Ako ste slučajno prosuli sadržaj boce, to znači da će Vas neko neočekivano posetiti.

Sanjati dečiju bočicu

Ako vidite bebu koja se hrani iz boce, to znači da osećate da treba da budete negovani u svom životu. San u kome vidite bebinu bočicu ukazuje da postoji neko ko je Vama blizak i ko će Vam omogućiti da nađete rešenje problema.

Sanjati da beba pije iz bočice takođe znači da će se prijatelj ili rodbina brinuti za Vas u trenucima potrebe.

Sanjati bocu vina

Boca vina znači da ćete imati dobru i sigurnu budućnost. Ući u podrum pun boca vina znači imati najprijatnije utiske u bliskoj budućnosti.

San o boci vina nagoveštava Vaša dostignuća i nade za budućnost. Morate biti posebno oprezni u pogledu na koji način pristupate svojim ciljevima.

Pokušavate sagledati stvari iz nekog drugog ugla. Ovaj san je signal za dobrodošlu i harmoničnu promenu. Morate preispitati s kim se povezujete.

Advertisements

San o boci vina nagoveštava Vašu slobodu i prostor. Manipulišu Vas okolnosti ili neko. Osećate se emocionalno iscrpljeno i umorno.

Ovaj san ukazuje na neku vrstu partnerstva i posvećenosti. Ono što mislite da je istina za druge može se pokazati suprotno.

Sanjati bocu piva

San o boci piva označava Vaš drhtavi temelj. Morate izaći iz kolotečine. Niste u stanju da zadobijete poštovanje drugih. Vaš san znači Vaš strah da ne možete dovršiti ili uspeti u nekom zadatku.

Ne znate granicu. San o boci piva ukazuje na kontrolisani bes. Ne treba potcenjivati sebe. Pokušavate da prođete kroz teško vreme. Reč je o teškoj odluci između dva izbora.

Možda ćete se okrenuti potencijalno štetnoj alternativi kao trenutnom bekstvu od svojih problema.

Sanjati bocu mleka

San o boci sa mlekom nagoveštaj je za ličnu transformaciju ili novu fazu u Vašem životu. Podcenjujete sopstvene sposobnosti. Lebdite kroz život, a da u potpunosti ne obraćate pažnju na ono što se događa oko Vas.

Ovaj san signalizuje Vašu stvarnu životnu situaciju. Kroz dublje razumevanje sebe, Vi pronalazite zajedništvo i delite iskustva sa drugima. San o boci sa mlekom je nagoveštaj sumnje u sebe i svoje razmišljanje.

Advertisements

Pomažete nekome. Igrali ste se ili ste ga iskoristili. To je znak Vaše sposobnosti da se prilagodite bilo kojoj situaciji ili okolnosti. Morate biti više u kontaktu sa svojom ženstvenošću.

Sanjati bocu za bebe

Sanjati o bocama za bebe, ukazuje na beznađe, tugu i samosažaljenje. Osećate se suzdržano. Morate da kontrolišete svoj temperament. San predstavlja Vaše odgovornosti i opterećenja.

Možda tražite izlaz da biste iskazali svoje sirove emocije. San o bocama za bebe signal je za nešto što je direktno ili očigledno. Morate da prekinete sa svojim bezobzirnim ponašanjem ili će Vas inače sve stići.

Morate otvorenije da izrazite svoja osećanja. Ovaj san može da predstavlja pasivnost i Vaše nerazvijene karakteristike. Iskorišćeni ste.

Sanjati bocu soka

Sanjati o boci soka predstavlja neke unutrašnje nemire ili sukobe koje imate. Vreme je da prestanete sa praznim hodom i počnete da napredujete. Vaša osećanja su bitna.

To znači beg od nesreće ili zahteva Vašeg života. Morate izraziti svoja osećanja na direktniji način. San o boci sa sokom označava poverenje.

Potrebno Vam je malo udaljenosti i vremena da biste se koncentrisali na vlastite potrebe. Morate srušiti zidove koje ste stvorili oko sebe. Ne smete da pravite iste greške u odnosu na prethodnu vezu.

Sanjati staklenu bocu

San o staklenoj boci je predvodnik za Vaše stanje uma i osećaja. Morate da delujete brzo ili će drugi iskoristiti situaciju. To je predvodnik potisnutog besa. Možda treba nešto da priznate.

San o staklenoj boci simbolizuje tugu. Vi negirate nešto. Možda se osećate dvosmisleno ili nesigurno u vezi sa sopstvenim identitetom. Morate biti samopouzdaniji i vršiti svoju ličnu moć.

Ovaj san izražava neku vrstu bola ili haosa koji se javlja u Vašem životu. Možda Vas gura napred u pravcu u kom ne želite da idete ili za koji niste spremni.

Advertisements