X

Sanovnik bogomoljka – Šta znači sanjati bogomoljku?

FOTO: PIXABAY

Bogomoljka koja se pojavljuje u snovima obično sugeriše na osobu ili situaciju u kojoj ima neko ko potpuno zanemaruje osećanja drugih ljudi.

Advertisements

Bogomoljka u snovima znači da neko namerno ne podržava cilj drugih ljudi, tako da se fokusira na sopstvene ciljeve kako bi iskoristio priliku za sebe.

Videti bogomoljki u snu odnosi se na nekoga poput muža ili žene koji ne slušaju Vaše emocije ili mišljenja, i umesto toga se fokusiraju na druge stvari u životu.

U nastavku teksta možete pročitati dodatna značenja sna sa bogomoljkom.

Sanjati da se bogomoljka bori protiv većeg plena ili životinje

Ako ste sanjali o tome da bogomoljka pokušava da uhvati malo verovatni plen, to znači da se možda osećate prisiljenim da se suočite sa svojim strahovima koji su povezani sa nepodnošljivom dilemom ili neizbežnošću.

Advertisements

Možda ćete biti prisiljeni na nemoguć zadatak koji morate da rešite.

Sanjati da bogomoljka čeka u lovu na svoj plen

Kad bogomoljka u snu lovi svoj plen, to se odnosi na oportunistička nastojanja koja Vam dolaze na put.

San znači da trebate biti strpljivi i paziti na nagradu. Ne obraćajte pažnju na sve negativne misli ili komentare drugih ljudi i usmerite se prema vlastitim ciljevima i svrhama.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da Vas je bogomoljka ubola ili napala

Ako Vas bogomoljka napada ili Vas ugrize, to znači da je Vaš život preplavljen poslovima i aktivnostima, što je na ivici rezultirajućeg totalnog haosa.

Vaš unutrašnji glas govori da Vam treba malo mira i prilično vremena. Možda je vreme da usporite, uzmete malo vremena i razmislite o ciljevima koji su zaista važni.

Advertisements

Sanjati da ste Vi bogomoljka koja vreba plen

Sanjati da ste bogomoljka koj vreba plen, odraz je Vašeg pokušaja da pritisnete ljude na Vaše sopstvene ponude.

Taktika koju koristite može biti strah ili manipulacija osećanjima drugih kako bi im bilo nepodnošljivo a sve sa ciljem da urade šta Vi želite.

Sanjati da je bogomoljka mrtva ili povređena

Ako je bogomoljka u snu mrtva ili joj nedostaje ruka ili noga, to se odnosi na neprijatno suočavanje s negativnim psihološkim pitanjima, tačnije sa strahom i vezom.

San se odnosi na neuspehe u prošlosti i strah od ponovnog povređivanja.

Još tekstova