X

Sanovnik bomba – Šta znači sanjati bombu?

FOTO: PIXABAY

Sanjati bombu često se odnosi na vašu sposobnost da obuzdate svoja ekstremna, često eksplozivna osećanja, ali i da koristite svoju energiju za neke vrednije ciljeve. Vi se ne plašite da ćete pući i izraziti sva ta osećanja, jer znate da to nikome neće pomoći ni u čemu.

Advertisements

Sanjati bombu uopšte

Ako ste sanjali bombu, i verovatno ste se plašili da će eksplodirati, taj san često otkriva vaše emocionalno stanje. Najverovatnije proživljavate veliki stres i strepnju zbog neke situacije u vašem životu.

U nekim slučajevima, ovaj san otkriva vaš strah i očekivanja da će se ili vama nešto loše dogoditi ili nekome koga volite.

Sanjati da vidite bombu

Ako vidite bombu u snu, i pažljivo je pratite, odbačenu ili podmetnutu, u kutiji ili torbi u blizini, znači da se u stvarnosti osećate veoma zabrinuto.

Možda ste zabrinuti oko toga u kom pravcu se vaš život kreće uopšteno, ili možda zato što iščekujete nešto strašno što bi moglo da se desi, i  što bi vas odvuklo sa vašeg životnog puta.

Advertisements

Ovaj san može predstavljati uzrok i koren vaše anksioznosti, kao što je strah da će neko od vaših najmilijih učestvovati u nesreći ili će mu biti dijagnostifikovana bolest.

Sanjati eksploziju bombe

Ako ste sanjali eksploziju bombe, taj san bi mogao biti znak nekih okolnosti u vašem životu, koje nećete moći da kontrolišete. U nekim slučajevima ovaj san simbolizuje vaš strah od smrti.

Sanjati da ste okruženi bombama

Ako ste u snu bili okruženi mnogim bombama koje su spremne da eksplodiraju, taj san nije dobar znak. Obično ukazuje na izazove i prepreke na koje ćete naići zbog nekih nepredviđenih okolnosti i događaja.

Sanjati da bombe padaju sa neba

Ako ste u snu videli da bombe padaju sa neba, taj san je loš znak. Često ukazuje na neugodan susret sa nekim koga izbegavate. On takođe može ukazivati na neki nesrećan događaj koji će zauvek ostaviti utisak na vaš život.

Sanjati bombu koja samo što ne eksplodira

Ako ste sanjali bombu koja je spremna da eksplodira, vaš san može ukazivati na iznenadno zaljubljivanje u nekoga, i nemogućnost da zbog toga kontrolišete svoja osećanja i reakcije.

Advertisements

Sanjati da čujete eksploziju bombe

Ako ste u snu čuli bombu koja eksplodira, taj san nije dobar znak, i obično otkriva vaše strahove od toga da nećete biti u mogućnosti da ostvarite neki važan cilj koji imate.

Sanjati da ste dodirnuli bombu

Ako ste sanjali da ste dodirnuli bombu, taj san bi mogao biti znak velikih promena u vašem životu. Ako ste se plašili da bomba može eksplodirati nakon što je dodirnete, promene mogu biti iznenadne i neočekivane. Ove promene mogu biti rezultat odluke da zaboravite prošlost i krenete napred sa svojim životom.

Sanjati da deaktivirate bombu

Ako ste sanjali da deaktivirate bombu, taj san može ukazivati na potrebu da sačekate pre nego što preduzmete inicijativu u nekoj situaciji. Važno je ne žuriti sa stvarima.

Sanjati da pravite bombu

Ako ste sanjali da pravite bombu koju kasnije planirate i da upotrebite protiv nečega ili nekoga, vaš san bi mogao otkriti razmišljanje o prekidanju nekog trenutnog poduhvata ili projekta, jer ne verujete da ćete moći uspešno da ga završite.

Sanjati da vidite razaranje uzrokovano eksplozijom bombe

Ako ste sanjali da vidite razaranje uzrokovano eksplozijom bombe, taj san je loš znak. Često ukazuje na to da ćete uskoro dobiti loše vesti koje bi mogle da vas bace u očaj. Ovaj san često označava bolest, koja može zadesiti vas ili nekog člana vaše porodice.

Advertisements

Sanjati da vam prete bombom

Ako vam je u snu prećeno bombom, taj san može ukazivati na potiskivanje emocija i vaš bes. Možda ćete imati poteškoća u druženju i pronalaženju prijatelja. U nekim slučajevima ovaj san ukazuje na sukobe i razdvajanja od prijatelja.

Sanjati da bomba nije eksplodirala

Ako ste sanjali da bomba nije eksplodirala, vaš san je dobar znak, koji otkriva da neka situacija u vašem životu nije tako loša kao što ste mislili da jeste.

Sanjati da bomba otkucava, a zatim eksplodira

Ako ste sanjali da bomba otkucava, a zatim eksplodira, ovaj san može ukazivati na poteškoće sa kojima biste mogli uskoro da se susretnete.

Sanjati bombu i rat

Ako ste imali san o ratu i bombama, taj san nije dobar znak, i on često ukazuje na svađe i nesuglasice sa članovima porodice.

Sanjati da ste u skloništu

Ako ste sanjali da ste u skloništu kako biste se zaštitili od eksplozije, taj san nije dobar znak, i često otkriva vašu želju da se zaštitite od nečega ili nekoga. Možda biste želeli da se zaštitite od nekog ko je besan i temperamentan.

Ovaj san bi takođe mogao biti znak potisnutih emocija i straha od gubitka kontrole. U nekim slučajevima, ovaj san ukazuje na skrivanje i čuvanje neke tajne, jer ne želite nekome nauditi.

Sanjati da tražite bombu

Ako ste u snu bili u potrazi za bombom, taj san može ukazivati na pokušaj sprečavanja da se nešto loše ne dogodi.

Sanjati mnogo bombi oko vas

Ako ste okruženi mnogim bombama, na primer kao u ratnoj zoni ili dok se borite sa teroristima, to odražava neku bezizlaznu situaciju u kojoj ćete se naći u bliskoj budućnosti. Može da se desi da ćete biti bombardovani mnogim problemima, do te mere da jednostavno ne znate odakle početi ili kom problemu dati prioritet.

Ako su bombe u snu postavljene da eksplodiraju, to znači da može doći do velikih posledica izazvanih vašim odlukama, ili može doći do štetnih efekata bez obzira koliko ste pažljivo pokušali da rešite svaki problem i situaciju.

Kao takva, ova rešenja bi mogla da se ispostave kao dobra i mogla bi da traju duže nego što ste prvobitno očekivali.

Advertisements

Sanjati da dizajnirate novu bombu

Ako ste sanjali da dizajnirate novu bombu, poput one koja je namenjena da bude oružje za vladu i vojsku, pvaj san upozorava na vašu precenjenost vaših stvarnih sposobnosti i potencijala koje posedujete.

Možda vam prijatelji i porodica pružaju preveliku podršku, zbog koje su vam zaslepljene oči, i ne vidite svoje slabosti. Kao rezultat, možda se desi da postanete previše ambiciozni u svojim projektima ili previsoko ciljate.

Možda bi mogli da procenite nivo stručnosti i radite na unapređenju svog znanja i veština pre nego što postavite visoke ciljeve koji bi mogli biti osuđeni na neuspeh.

Sanjati neutralizaciju bombe

Neutralizacija bombe ili uklanjanje eksplozivnog sredstva, kao što je slučaj u banci ili javnom prostoru, koji bi mogao da prouzrokuje ogromne štete i žrtve ako eksplodira, verovatno predstavlja istu situaciju visokih uloga, tj. visokog pritiska koji biste doživeli u stvarnosti u vezi sa nekim projektom ili poduhvatom.

To bi mogao biti događaj koji organizujete ili radni projekat koji vodite. Iako vam se u početku može činiti zastrašujuće i rizično, ako uložite puno vremena i truda u njega, možda na kraju nadmašite svoja očekivanja i steknete priznanje koje zaslužujete.

Advertisements

Sanjati bombu u avionu

Ako sanjate bombu u avionu, taj san može ukazivati na neke neočekivane promene i događaje.

Sanjati nuklearnu bombu

Prisutnost nuklearne bombe u snu, poput svedočenja eksplodiranju nuklearne bombe, gde se formira ogroman oblak prašine na horizontu dok ga gledate iz daljine, znači da se preterano brinete za svoju budućnost.

Možda ćete osećati kao da se sve raspada, a budućnost izgleda sumorno, ne samo za vas, već i za sve do koga vam je stalo. Ovo je možda preterana reakcija na negativne vesti i informacije koje svakodnevno upijate. Dobra strana je, da se u vašoj bliskoj budućnosti neće dogoditi ništa negativno.

Sanjati da je bomba eksplodirala na zemlji

Sanjati da bomba iznenada eksplodira na zemlji na kojoj stojite, ili je to možda mina koja je eksplodirala kada ste zakoračili na nju ili podmetnuta bomba koju je terorista ostavio na zemlji, znači da bi vam neka jako bitna informacija mogla dospeti u ruke.

Ovo predstavlja uglavnom pozitivan razvoj događaja, jer ove vesti ili informacije mogu biti ključ za vaš napredak ili napredak vaših ciljeva. Ako ste se osećali kao da ste zaglavljeni ili neinspirisani, to će vas možda ponovo vratiti u akciju.

Advertisements

Sanjati da ste žrtva bombardovanja

San u kojem ste žrtva bombardovanja, poput napada u ratnoj zoni ili u u prepunom području u blizini bombe kada eksplodira, iznenađujuće ima pozitivno značenje sna kada je reč o vašim trenutnim problemima.

Dakle, ako se trudite da pronađete izlaz iz naizgled bezizlazne situacije ili imate naizgled beskrajni niz loše sreće, onda je ovo za vas veoma dobrodošao znak.

Konkretno, ovo označava da bi moglo doći do pozitivnih pomaka u vašem projektu ili situaciji. Ako se suočite sa nekim problemom, vaša patnja će se konačno završiti.

Sanjati da organizujete bombardovanje

Sanjati da ste terorista koji organizuje bombardovanje, gde posredujete u sastanku sa vašim saradnicima ili planiranje vašeg solo pokušaja bombaškog samoubistva i pronalaženje savršene lokacije gde biste mogli da izazovete maksimalnu štetu, znači da biste mogli da se nađete u konfliktnoj situaciji nakon što organizujete ili prisustvujete divljoj žurki.

Neki učesnici, pa i vi, možete postati previše opijeni ili pod uticajem ilegalnih supstanci koje mogu dovesti do nepristojnih dela. O toj žurki bi se mogla širiti priča koja bi negativno uticala na vašu reputaciju.

Advertisements

Sanjati da nekome pretite bombom

Pretnja da ćete nekoga bombom ubiti ili dići u vazduh, poput nekoga koga u stvarnosti mrzite, poput neprijatnog šefa ili dugogodišnjeg rivala, otkriva vašu introvertnost i tendenciju da budete antisocijalni.

Možda će vam biti teško da steknete nove prijatelje ili uspostavite iskrenu vezu jer imate previše zidova oko sebe.

Preterano distanciranje može dovesti do izolacije i depresije. S druge strane, ako ste društveni u stvarnosti, možda ova vizija znači da ćete se sukobiti sa dobrim prijateljem, što bi moglo dovesti do razdvajanja vaših puteva i prekida vašeg prijateljstva.

Sanjati bombu koja će uskoro eksplodirati

Videti bombu koja će uskoro eksplodirati, gledati kako sat odbrojava do nule, ili se boriti sa bombom kako bi pokušali da je zaustavite, u snu, predstavlja potencijalno burnu ljubavnu vezu.

Mogli biste nekoga iznenadno da sretnete i da se zaljubite u tu osobu tokom međusobnog udvaranja. Međutim, baš kao i bomba koja otkucava u viziji koja je predstavljena u snu, postoji opasnost da vas ta strastvena afera potpuno zaokupi i prisvoji, a da svi ostali planovi i vaše odgovornosti koje imate budu zanemarene i zapostavljene.

Advertisements
Još tekstova