Sanovnik brodolom – Šta znači sanjati brodolom?

Sanjati brodolom ukazuje na to da su planovi sanjaoca osujećeni. On mora otkriti odgovornost za neuspeh bilo sebe ili druge osobe.

Brodolom se često shvata u smislu propasti. Uopšteno govoreći, upozorava na neuspeh u životu.

Advertisements

Sanjaoc bi, iako frustriran onim što se dogodilo, trebao da nastavi da se bori da bi postigao svoj željeni cilj.

Brodolom bilo koje vrste predstavlja poraz na duhovnom nivou. Bilo da se radi o olupinama broda, jahte ili čamca, one u snu ukazuju samo na vaš strah i vaše brige. Možda nešto vrlo važno još nije do kraja ispunjeno ili stvoreno.

A olupine simbolizuju veliki rizik. To je simbol snova koji nas podstiče da preispitamo naše terete i mogućnosti.

Advertisements

Izuzetak je prepoznat tek tada kada u brodolomu jasno sanjate sopstveni brod, to ne može naštetiti, mora se posmatrati kao upozorenje za nesreću.

Sanjati da umirete u brodolomu

Iskusiti san o putovanju brodom i umiranju u brodolomu je nepovoljan znak. Mogli biste se naći u opasnoj i pretećoj situaciji koja bi se mogla pogoršavati kako se vreme bude odmicalo.

U nekom trenutku može se dogoditi čak i neka fatalna ili smrtonosna nesreća. Uključivalo bi vas ili one koji su vam bliski.

Sanjati da vidite brodolom

Sanjanje o svedočenju ili posmatranju brodoloma u toku moglo bi otkriti neki neuspešan pokušaj pomoći.

Može postojati neko od vaših poznanika ili prijatelja kome je narušena reputacija, slava, status ili imidž u javnosti. Pokušali biste da spasite reputaciju te osobe. Međutim, vaš trud bi bio uzaludan.

Bez obzira na vreme, predanost i napore koje biste uložili u taj zadatak, nećete uspeti da sačuvate njihovu dobru reputaciju.

Sanjati da gledate žrtve brodoloma

San u kome posmatrate druge ljude koji postaju žrtve brodoloma mogao bi simbolizovati neuspeh. Moguće je da biste vi ili ljudi koji su vam bliski mogli pretrpeti veliki finansijski gubitak ili bankrot.

Advertisements

Moglo bi uslediti ponižavanje, sramota i smanjenje kvaliteta života. Iako bi se tražila podrška ili pomoć, bilo bi nemoguće sprečiti da se taj negativni događaj dogodi.

Štaviše, takav zahtev bi mogao kulminirati sa prekidom prijateljstva između tražioca pomoći i pružaoca pomoći.

Sanjati da je kit prouzrokovao brodolom

Sanjati o agresivnom kitu koji je izazvao brodolom može biti zloslutni znak niza nesrećnih događaja i nemilosrdne pehove u vašoj budućnosti.

Ovaj period poteškoća će testirati vašu sposobnost dok se suočavate sa problemima koji dolaze uzastopno.

Mogao bi se dogoditi pojedinačni događaj koji bi izazvao domino efekat prepreka i izazova. Na primer, prirodna nesreća može da uništi vaše posede i da povredi vas ili vaše voljene.

Takođe je moguće da globalna pitanja utiču na vaše izglede za karijeru i finansijski položaj. Samo treba stisnuti zube i proći kroz to uz pomoć svojih najmilijih.

Sanjati da preživite brodolom

Sanjati kako preživljavate brodolom simbolizuje vaš instinkt preživljavanja i duh borbe. Vi ste osoba koja se nikad ne predaje i pokazuje ljudima kako se stvari rade pravilno.

Advertisements

Međutim, ako se osećate loše, ovo je moglo prouzrokovati ovaj san. To je verovatno zato što svoju energiju usredsređujete na druge ljude i njihove probleme, a zanemarujete sopstvene unutrašnje probleme.

Ako je brod potonuo na dno okeana, to može značiti gubitak dodira, ali to je ništa više od osećaja. Ono što zapravo gubite je dragoceno vreme na pogrešnim ljudima.

U psihologiji takav san ukazuje na odlaganje događaja na neko vreme dok ne budete mogli da vratite „stvari“ u red.

Preživljavanje brodoloma u snu simbolizuje savladavanje svega što vam se nađe u budućnosti, počevši od danas.

Sanjati brod koji tone

Brod koji tone u vašem snu, alternativno bi mogao značiti da se osećate emocionalno van kontrole i na taj način izražavate svoj strah ili nesigurnost u svom emocionalnom stanju.

Možda se bojite da ćete izgubiti nešto što vam je preblizu zbog nekih neizbežnih poteškoća.

Sanjati brod zahvaćen plamenom

Brod zahvaćen plamenom u vašem snu pokazatelj je da ćete u životu imati katastrofu. Mogli biste patiti od razornog događaja da vas niko oko vas ne bi mogao spasiti.

Može uključivati događaje poput zemljotresa i drugih prirodnih katastrofa.

Sanjati da napustite brod koji tone

Ako napustite brod u snu jer će potonuti, to znači da treba da krenete dalje. Može biti da želite da idete dalje, ali vaše emocije vas sputavaju. Ili može značiti da menjate stranu na bolje mesto nego što ste trenutno.

Sanjati da brod eksplodira u brodolomu

Brod koji eksplodira u brodolomu u vašem snu mogao bi biti znak velike katastrofe koja bi mogla pogoditi čitavu zajednicu, poput požara ili prirodne katastrofe.

Ovaj san takođe znači da biste brzo mogli pretrpeti veliku promenu koja bi mogla imati veliki uticaj na vaš život. Promene bi mogle uticati na mesta sa kojima svakodnevno imate posla, poput posla i kuće.

Može biti da ćete se preseliti iz profesionalnih razloga, dobiti novi dom i početi raditi kod drugog poslodavca ili obavljati svoje aktivnosti iz drugog mesta.

San je pokazatelj je da ćete pretrpeti veliki gubitak koji može biti psihološki ili materijalni i prouzrokovati negativan uticaj na vaš život.

Advertisements

Zbog gubitka ćete se osećati napušteno i izgubljeno, što će vam onemogućiti da shvatite kako možete izaći iz trenutne situacije.

Sanjati da ste na brodu koji tone

Ako u snu vidite da ste na brodu koji tone, to odražava silne emocije zbog cilja budnog života koji ne funkcioniše prema vašim planovima.

Moraćete da se borite da biste ostali pozitivni jer ćete jedino tako postići svoj cilj. Tonuti sa brodom označava situaciju u kojoj niste u stanju da opazite ili vidite najbolji način delovanja.

Osećaj potapanja je simboličan za umiranje, nevolju ili katastrofu. Ovaj san je upozorenje i morate ga shvatiti ozbiljno i pobrinuti se da sve stvari rade u vaše dobro.

Sanjati brodolom Titanika

Videti brodolom Titanika u snu pokazatelj je da imate velika očekivanja koja sada izazivaju sukobe u vašoj podsvesti. Na kraju ćete se razočarati od onih koje ste najmanje očekivali.

San o Titaniku takođe može da se ostvari kada u budnom životu toliko očekujete da ćete nešto dobiti, ali na kraju to uopšte ne dobijete, ostavljajući vas razočaranim i neprijatnim.

Doživljavanje stresa tokom dana moglo bi vas dovesti do toga da sanjate i o Titaniku jer pokreće brige koje gajite u svojoj podsvesti.

Advertisements

Titanik je jednostavan simbol broda koji tone koji odražava vaše intuitivne misli i emocionalno stanje.

Sanjati da voda curi u brod

Videti brod u koji curi voda označava curenje emocija ili gubitak snage. Ako ne možete zaustaviti curenje, to znači da u budnom životu imate emocionalnu situaciju koja je van kontrole.

To bi moglo predstavljati oblast u vašem životu u kojoj gubite energiju, a moglo bi biti povezano i sa vašim zdravljem.

Ponekad je curenje vode u brod pozitivan znak, jer može označavati predstojeće finansijsko poboljšanje.

Mogli biste krenuti u donošenje profitabilnih odluka koje će vas učiniti bogatijim. U isto vreme, mogli biste da postanete istaknutija, moćnija i uticajnija osoba u svom društvu.

Sanjati da se utapate zbog brodoloma

Utapanje u snu zbog brodoloma može značiti neuspeh. U budnom životu možda vam nedostaju efikasnost, kompetentnost, samopoštovanje ili samopouzdanje, pa oni negativno utiču na one oko vas.

Mogli biste se ponašati kao da niste uspeli zbog straha od neuspeha, a stav bi mogao biti uzrok vašeg nedostatka šansi za pobedu.

Alternativno, vaša podsvest ima strah od utapanja jer nemate veštine plivanja. Dobra stvar kod ove vrste snova je da su okolnosti privremene i možete ih zaobići.

Sanjati da je brod krstario pa potonuo

Videti brod koji je u snu krstario, a zatim potonuo, negativan je znak jer bi mogao predvideti da bi vaši planovi, težnje, želje, projekti ili nade mogli propasti i raspasti se.

Takođe biste se mogli osećati razočarano i sumorno zbog svega ovoga što se događa u vašem životu.

S druge strane, brod koji tone može značiti da nećete moći ispuniti svoju želju ili ostvariti svoje ciljeve.

Sanjati spašavanje sa broda koji tone

San o spašavanju sa broda koji tone mogao bi da nagovesti teška vremena u vašem domaćinstvu.

Vode u kojima ste spašeni od utapanja mogle bi predstavljati teška vremena, što bi moglo prouzrokovati mnogo emocionalne napetosti među članovima vaše porodice.

Advertisements

To bi moglo rezultirati velikim nesuglasicama ili sukobima. Neprijateljstvo bi moglo dodatno povećati stres različitih problema koji zahtevaju vašu pažnju.

Spašavanje bi moglo značiti kraj ove faze u vašem životu za vas i one oko vas, pod uslovom da držite pod kontrolom svoje emocije i budete u stanju da uravnotežite svoje emocionalne ispade.

Sanjati da ste kapetan broda koji tone

Ako ste sanjali da ste kapetan broda koji tone, to znači da morate da donesete važnu odluku. Uzmite dovoljno vremena da razmislite i da donesete ispravnu odluku, da se kasnije nebi kajali.

Sanjati da sve tone oko vas

Ako gledate kako sve tone u vašem snu, to znači da imate frustracije i gubitak samozadovoljstva u životu.

Ako vidite kako tonete u vodu, to bi moglo značiti da imate ozbiljne emocionalne probleme kojih se treba rešiti pre nego što vam donesu nesreću u život.

Sanjati brodolom i crvena svetla

Videti brod sa crvenim svetlima koji doživljava brodolom u snu mogao bi biti pokazatelj da će uskoro doći do sukoba.

Može biti da će se zajednica kojoj pripadate sukobiti i izazvati nemire koji bi mogli da uključuju krvoproliće. Na kraju, to bi moglo da otvori put za prosperitetnija i srećnija vremena koja slede.

Advertisements

Ako ste u snu na brodu, trebali biste slušati svoj instinkt kada se probudite, jer će vam to pomoći da se nosite sa svakodnevnim problemima.

Advertisements