X

Sanovnik brokule – Šta znači sanjati brokule?

FOTO: PIXABAY

Brokolija u snovima predstavlja duhovnu hranu. To bi mogao biti znak da vam nedostaje nešto zdravo ili pak pozitivan stav.

Advertisements

Razmotrite kako jedete brokule da biste dobili bolje ideje o tome šta bi ovaj san mogao da vam poruči.

Sanjati da jedete brokule

Jedenje brokula u snu sugeriše da možda radite stvari koje su u vašem najboljem interesu, ali ne želite sada da počnete ih radite.

Ako su brokule ukusne u snu; sugeriše da ste razvili dobru naviku ili uravnoteženu ishranu. Činite pravu stvar koja je dobra za vaše emocionalno i fizičko blagostanje.

Sanjati da perete brokolije

Pranje brokula u sudoperi predskazuje srećna porodična vremena. Razmislićete i napravićete najbolji izbor za svoju porodicu.

Advertisements

Sanjati da kupujete ili uzgajate brokule

Kupovina brokula u prodavnici ili čak uzgajanje brokula u vašoj bašti odražava neprijatan izbor da poboljšate sebe i svoj život. Moraćete dosledno donositi odluke kako biste mogli da postignete željeni uspeh.

Sanjati supu od brokula

Supa od brokula u snu predstavlja da ste izabrali sigurnu opciju. Jer je lako i štiti vas od previše nevolja.

FOTO: PIXABAY

Sanjati salatu od brokolija

Salata od brokula sugeriše da ćete imati dobro prijateljstvo, uticaj i ujedinjeno bratstvo ili sestrinstvo. Upijate pozitivne vibracije ljudi iz vašeg društvenog kruga.

Sanjati slaninu sa brokolijama

Sanjati da imate brokolije sa slaninom sugeriše da ćete imati dobru ravnotežu između luksuza i praktičnog izbora. Moći ćete da se razmazite i nagradite, a da budete zdravi.

Sanjati pečene brokule

Pečeni brokoli u snu ukazuje na to da postavljate odbrambene zidove zbog negativnih povratnih informacija i uticaja. Opremate svoju mentalnu scenu za borbu protiv negativnosti.

Advertisements

Sanjati kineske brokoli

Kineske brokoli u snu ukazuje na to da će vaš uspeh biti spor ali i stabilan. Uskoro ćete moći da napredujete u svojim naporima.

Sanjati zeleni brokoli

Zeleni brokoli u snovima ukazuje na to da ćete imati sreće sa ljudima.

Još tekstova