Sanovnik buket – Šta znači sanjati buket cveća?

Buket u snu je obično srećan znak. Cveće je divno za videti u snu jer često ukazuje na mogućnost novog prijatnog poznanstva ili srećne ljubavi ili veze.

Sanjati buket sveća

Ako vidite cveće u snu, to može značiti da ćete sresti nekog posebnog. Videti buket cveća je simbol duhovnosti i savršenstva. Vaš san može biti izraz radosti, ljubavi i zadovoljstva u životu.

Advertisements

Cveće takođe može označavati određeno godišnje doba ili vremenski period u životu. Potrebno je pregledati boju latica i vrstu cveta radi dodatne analize.

Za muškarca buket cveća u snu predstavlja imanje obostrane ljubavi I pažnje.

Ako ste sanjati buket crvenog cveća, to znači da ćete dobiti ponudu koja vam može doneti patnju i unesrećiti vas.

Advertisements

Beli buket cveća znači veliku tugu. Žuti buket cveća je simbol razdvajanja.

Videti prelep buket koji sadrži raznovrsno cveće znači da vam se smeši veliko nasledstvo od dalekog rođaka.

Buket od poljskog cveća simbolizuje iskrenog i neverovatnog prijatelja.

Buket belih rada označava tugu dok buket božura predviđa nestabilno stanje.

Buket sa ukrašen mašnama predviđa vam dolazak velikodušnog, prefinjenog i bogatog ljubavnika.

Sanjati buket cveća je nešto češća pojava kod žena, nego kod muškaraca. Ovo je verovatno manifestacija sklonosti žene da joj je potreban mir ili da bi trebalo da pokaže empatiju prema drugim ljudima.

To takođe može predstavljati sklonost žena da budu osetljivije na sopstvenu atraktivnost.

Advertisements

Negativno, sanjanje buketa cveća može odražavati porast sujete ili ljubomore. Slede „pozitivna“ značenja viđenja buketa cveća u snu za ženu:

  • Cvet može da ukaže na prijatno vreme u vašem životu.
  • Ponos i uspeh zbog nečega neverovatnog u svom životu.
  • Pokušaj da vas vole ili cene.
  • Uvažavanje lepote prijateljstva ili porodice.
  • Uvažavanje sopstvene fizičke privlačnosti.

Negativna značenja cveća u snu za ženu su da može da ukazuje na to da se osećanja u vezi neće zanemarit ili umanjitii. Može predstavljati lepotu koja je uništena.

Sanjati buket uvenulog cveća

Videti uvenulo ili mrtvo cveće označava razočaranje i lošu sreću, takođe teške scenarije u stvarnom životu.

To može ukazivati na kraj karijere, ljubavnu vezu ili bitan životni period. Ili može ukazivati na to da ne radite punim potencijalom i da će vaše sposobnosti ostati neiskorišćene.

Videti uvenuli buket, znači bolest i smrt, prema Milerovom sanovniku.

Ako vam je buket uvenuo, imaćete problema u svim sferama života. Osušeni buket znak je bolesti i nevolja.

Ako bacate takav buket, to znači da ćete pobeći od osobe koja vam donosi probleme. Sanjati buket uvenulog cveće može odražavati osećaj gubitka fokusa i usredsređenosti na životna pitanja.

Advertisements

Baciti osušeni buket cveća u snu, takođe može značiti da se želite rešiti dosadnih poznanika.

Sanjati da nekome poklanjate buket

Sanjati da nekome poklanjate buket cveća simbolizuje poštovanje, prihvatanje i nagrade.

Sanjati darivanje buketa cveća predstavlja osećaj otkrivanja koliko je nešto ili neko prijatan, lep ili jednostavno važan u vašem životu.

U retkim slučajevima, ako nekom poklonite buket cveća u snu, to znači da vaše poverenje neće biti opravdano i vaše nade se neće ostvariti.

Sanjati da kupujete buket cveća

Ako ste sanjali da kupujete buket cveća kao poklon nekome, to može ukazivati na to da ćete uskoro kupiti nešto važno za nekoga iz blizine. Ovo je odraz vaših emocija.

Sanjati da dobijete buket cveća

Ako ste sanjali da dobijete buket cveća, to znači da postižete uspeh. Primanje buketa cveća ukazuje na emocionalna vremena, ljubav i sreću.

Kao alternativno značenje, primanje buketa cveća u snu može biti znak ljubavi od druge osobe, i to podrazumeva i prisutnu požudu.

Primanje cveća u snu povezano je sa pozitivnim emocijama. Ako sanjate da vam je poklonjen buket – vaša ljubav je obostrana i duga.

Ako sanjate da vam neko uručuje buket, san predviđa čvrsto prijateljstvo. Ako u snu dobijete buket, to vam takođe može najaviti pravog prijatelja.

Ako mladić sanja da dobije buket cveća na poklon, to znači da će uskoro upoznati pravu osobu.

Ako dobijete prelepi buket cveća, moguće je da ćete steći hrabrost da voljenoj osobi priznate svoja skrivena osećanja.

Ako takav san sanja muškarac, uskoro bi mogao da zaprosi devojku.

Sanjati pogrebni buket cveća

Ako ste sanjali pogrebni buket cveća, to ukazuje na to da vam je potrebna bolja perspektiva da biste u životu videli bilo šta što vam može stati na put.

Advertisements

Polaganje pogrebnog buketa cveća na grob u snu, može sugerisati skrivena osećanja krivice.

Sanjati venčani buket cveća (bidermajer)

Videti bidermajer u snu simbolizuje šarm i ljubav. Uhvatiti buket cveća na venčanju nagoveštava osećanja za nekoga – možda je nova ljubav na pomolu.

Ako u snu uhvatite buket na venčanju, to nagoveštava sastanak sa voljenom osobom. Ako bacite buket cveća, to nagoveštava mogućnost suočavanja sa finansijskim problemima.

Sanjati buket belog cveća

Buket belog cveća predstavlja osećaj iskrenosti. Uživanje ili divljenje buketu belog cveću za čoveka u snu odražava pravu sreću u životu. To je manifestacija vašeg sopstvenog zadovoljstva.

Sanjati buket ruža

Videti buket ruža u snu je simbol ljubavi. Takođe može odražavati vaše zadovoljstvo dostignućima koje se vremenom razvijaju u vašem životu.

Sanjati da berete cveće za buket

Ako ste sanjali da berete cveće za buket, možda ćete se odvažiti i otkriti osećanja koja gajite prema voljenoj osobi.

Ako takav san sanja muškarac, možda je došlo vreme da zaprosi svoju dragu.

Advertisements

Sanjati buket od crvenog cveća

Ako se buket u snu uglavnom sastojao od crvenog cveća, to znači da ćete uskoro vi ili neko od vaše rodbine karijerno napredovati ili će naći novi posao.

Sanjati da se buket cveća raspada

Ako ste sanjali da se buket raspada pred vašim očima, to svedoči o krhkosti vaših odnosa sa voljenom osobom. Takav san može predvideti otkazivanje veridbe.

Ako primite buket cveća u snu, ali se on odjednom raspadne, to znači da vaša veza neće dugo trajati.

Sanjati da odbijete buket cveća

Ako odbijete da prihvatite na poklon buket cveća u snu, kajete se zbog nečega što ste uradili u prošlosti.

Šta znači sanjati buket cveća po drugim sanovnicima?

U haseovoj knjizi snova piše da ako sanjate buket, to vam ukazuje da imate ili ćete imati dovoljno sreće u ljubavi.

Drevna francuska knjiga snova tvrdi da buket u snu predviđa lažne vesti. Ako držite buket u ruci ili ga stavite blizu sebe, san vam obećava zadovoljstvo i izvršenje dragocene želje.

Milerova knjiga o snovima tvrdi, da sanjati buket lepog i bogato obojenog cveća označava nasledstvo od bogatog i nepoznatog rođaka kao i prijatna i radosna druženja među mladima.

U mesečevoj knjizi snova piše da ako sanjate buket cveća – da vas očekuje prijatno poznanstvo a ako dobijete buket cveća da vas očekuje romantični sastanak.

Solomonov sanovnik tvrdi da svež buket cveća viđen u snu najavljuje radost, a uvenuli – izdaju u ljubavi.

Azarova knjiga snova tvrdi da ako sanjate buket cveća, to znači da imate ili ćete imati dovoljno sreće u ljubavi.

U Cvetkovoj knjizi snova piše, ko vidi buket cveća u snu, čeka ga prijatno poznanstvo.

Ako ste sanjali divan buket cveća sastavljen od jarkih živih boja, čeka vas veliko nasledstvo dalekog rođaka.

Ruski sanovnik tvrdi da svež buket cveća u snu najavljuje radost i sreću, dok uveli buket najavljuje izdaju u ljubavi.

Advertisements

Simonova knjiga snova tvrdi da videti buket cveća u snu znaći da ćete imati sreće u ljubavi, radost i zadovoljstvo. Ako sanjate uvenuli buket cveća, spremite se na izdaju u ljubavi i tugu.

Ukrajinski sanovnik kaže da videti buket u snu znači prijatno poznanstvo, sreću i ljubav. Ako pravite buket, čeka vas prijatno iznenađenje. Ako dobijete buket u snu, čeka vas zaduženje. Veliki buket svežeg cveća znači radost i uspeh. Uvenulo cveće najavljuje izdaju.

Ako ste muško, buket cveća u snu može da ukazuje na ljubav žene ili partnera. Sanjati zmiju u buketu cveća može odražavati strah od tuđe ljubomore u životu.

U Istočnom sanovniku piše da prelepi buket svežeg cveća u snu, znači da vas čeka nasledstvo dalekog rođaka. Buket divljeg cveća simbolizuje jednog iskrenog prijatelja.

Ako ste sanjali da nekome poklonite buket, to znači da će doći do razočaranja u nekoga od rođaka ili prijatelja. Sanjati buket od belog cveća je loš znak, najavljuje teška vremena i možda čak i smrt, tvrdi Istočni sanovnik.

U savremenoj knjizi snova piše, ako ste sanjali prelepi buket od svežeg i šarenog cveća, to znači da biste mogli da nasledite bogatstvo.

Sanjati osušen buket cveća, ukazuje da može doći do bolesti, nesreće i bede. Ako bacite osušeni buket u snu, to znači da imate neiskrenog prijatelja.

Advertisements

Dati nekome buket cveća u snu, znači razočaranje u nekoga od rođaka. Ako bacite osušeni buket, znači da treba da izbegavatee dosadnog poznanika, tvrdi savremena knjiga snova.

Advertisements