X

Sanovnik bumerang – Šta znači sanjati bumerang?

FOTO: PIXABAY

Bumerang u snovima ukazuje na očekivanja uzajamnosti Vaših postupaka. Odnosi se na lovačke alate koji rezultuju pozitivnim prinosima poslovanja.

Advertisements

Međutim, morate biti spremni da ako rizikujete, izgubite trud i resurse. Tako da možete dobiti nešto zauzvrat.

Bumerang potiče od australijskih Aboridžina kao oružje za lov. Kada neko baci bumerang, vratiće se osobi koja ga je bacila.

U današnjim modernim kulturama, često je bumerang nešto što se koristi za sport ili hobi.

Pošto je nastao u Australiji, mnogi od nas povezuju to kao simbol za australijski kontinent – zajedno sa simbolima koala i kengura – i naravno krokodila zahvaljujući filmovima.

Advertisements

Ako nikada niste bili u Australiji ili ako san zaista nema nikakve veze sa životom ili putovanjem u Australiju, moguće je da imate san tamo gde se upućuje na skrivene ili vangranične podatke.

„Zaviri ispod“ mogla bi biti poruka Vašeg višeg Ja, da istražite više svojih skrivenih i dubljih emocija.

Sanjati da bacate bumerang

Sanjati o bacanju bumeranga, predviđa Vam da ćete izvoditi određene akcije i očekujete pozitivne rezultate kod sebe. Tačnije, odnosi se na pokretanje određenih projekata, poduhvata i nečega što vredi loviti. Sa nestrpljenjem iščekujete rezultate svojih lansiranja.

Sanjati o ulovu vraćenog bumeranga

Ako ulovite bumerang koji ste bacili, ukazuje da ste na putu da žete ono što ste posejali. Ako se u snu pojavljuje presretanje bumeranga drugih ljudi; to sugeriše da ćete ukrasti i preuzeti druge pokrenute projekte.

Sanjati da Vas pogodi bumerang

Sanjati da Vas udari i povredi bumerang, ukazuje da se određena negativna karma ili namera vraćaju da Vas napadnu. Možda neko o koga ste se ogrešili u prošlosti sada ima neki oblik recipročne osvete protiv Vas.

Advertisements

Sanjati o tome da se bumerang ne vraća

Sanjati da se Vaš bumerang ne vraća nazad nakon što je bačen, predviđa da određene veze ili stvari nikada neće biti iste jednom kada ih pustite. Budite svesni ako pustite nešto ili nekoga poput bivšeg ili voljenog – možda Vam se više nikada neće vratiti.

Sanjati o slomljenom bumerangu

Sanjati o slomljenom bumerangu koji je pukao u snu, predstavlja san žaljenja i kajanja. Vaša podsvest Vas podseća da nema ponavljanja za Vaše prethodne postupke. Nemate nikakve druge šanse za svoje neuspehe.

Iako bumerang nije uvek uobičajeni simbol iz snova, sigurno je moguće da ste sanjali jedan, posebno ako ste imali iskustvo da se ponovi ili ako se oporavljate od neke situacije.

Razumevanje značenja bumeranga u snu može Vam biti od velike pomoći da razumete više o tome šta se dešava u Vašem životu.

Značenje bumeranga u snovima

Karma je još jedno moguće značenje bumeranga u snu. Dok je karma nešto potpuno drugačijeg porekla od samog bumeranga, priroda načina na koji se bumerang vraća, mogla bi biti manifestacija kako nam se često vraća ono što damo u životu.

Advertisements

Kada ugledate bumerang u snu to je često simbol loše karme. Ili doživljavate da je negativnost koju ste izneli u svet sada na putu da Vam nanese štetu.

Ovo je naročito tačno ako sanjate da Vas je udario bumerang u snu.

Alternativno, ako uspešno uhvatite bumerang, to znači da čekate pozitivnu energiju koja će Vam se vratiti.

Možda očekujete da vidite nešto dobro od svakog napora koji ste uložili u projekat ili dobrotu koju ste proširili drugima.

Knjige snova smatraju bumerang viđen u snu simbolom koji pokazuje potrebu za razmišljanje o počinjenim delima.

Prema verziji koju je predložila Milerova knjiga snova, videti bumerang u snu znak je da možete objektivno proceniti sopstvene sposobnosti. Ne možete da se nazovete “napromišljenom osobom”, već delujete zamišljeno i pažljivo.

Ako ste bacili bumerang, ali ga niste mogli uhvatiti, takva vizija znači pogrešnu odluku. Najverovatnije ste delovali pod spoljašnim pritiskom.

Situacija u kojoj ste uhvatili bumerang, koji je bacio neko drugi, može značiti pomoć u razumevanju ideje.

Ako ste sanjali da ste bacili bumerang koji je odleteo daleko i ne vraća se, onda prestanite da spekulišite o dobrom odnosu Vašeg kolege i prisvajanju njegovih ideja – greške drugih u kojima ste uživali će Vam smanjiti autoritet .

Bumerang koji je bačen, ali nije uhvaćen – predstavlja znak loše sreće zbog žurbe.

Advertisements

U prošlosti ste učinili nešto pogrešno, ako u snu vidite bumerang koji Vas pogodi u leđa ili u potiljak.

Knjige za snove uzimaju u obzir razlog zašto ste bacili bumerang:

  • Lov – optužiće Vas za karijerizam i beskompromisnost
  • Sportska takmičenja – ako se vratio, možda ćete realizovati svoje ideje
  • Razbojništvo – napravićete grešku koja će uticati na Vas

A ako sanjate da je bumerang proleteo pored Vas, to je znak Vašeg učešća u sumnjivom događaju, koji je iza Vas, ali čije posledice još nisu utihnule.

Ako je bumerang polomljen na pola, odbacite prethodno zakazane događaje, oni neće doneti ono što očekujete.

Bumerang je drveno oružje za lov. Ako ste videli da neko baca bumerang ili učite kako da ga koristite, možete imati takav san.

Mnogo misli dolazi od poslednje aktivnosti koju obavljate. Ali ako se Vaši snovi događaju bez ikakvog razloga, potrebna Vam je pomoć iz rečnika za snove.

Kao što znate, bumerang se može vratiti do iste tačke odakle ga bacate. Bumerang predstavlja određene osećaje koje ste osećali u prošlosti ili su Vaši postupci u prošlosti uticali na Vaš život.

S druge strane, sanjanje o bumerangu pokazuje da morate pokazati oprez određenim ljudima koji Vam mogu nauditi. Kao što znate, bumerang je oružje za bacanje. U svetu snova pištolj pokazuje predostrožnost.

Nemojte se iznenaditi ako neke od prethodnih interpretacija ne odgovaraju Vašoj trenutnoj situaciji. Svaki san ima subjektivnu percepciju ako uzmete u obzir Vaše postupke tokom spavanja.

Bumerang u snovima

Ako ste videli bumerang, ovaj san pokazuje da želite da se osvetite. Ako trenutno patite u svojoj vezi, onda je to prirodno da imate ovaj san. Planiraćete kako da drugi pate jer želite da se osvetite.

Advertisements

Ako ste bacili bumerang, a on se nije vratio, ovaj san simbolizuje promenu mesta boravka. Dobićete priliku o kojoj ste dugo sanjali i pokušaćete da dovedete do najviše tačke ono što možete. Moguće je da ćete putovati u inostranstvo gde možete raditi ili nastaviti svoju profesionalnu karijeru.

Ovaj san takođe pokazuje da čekate da Vam stvari dođu same, a to nije uvek slučaj. Stoga, Vaš podsvesni um manifestuje ovaj san bumerangom koji Vam se ne vraća.

Kad se bumerang uputi prema Vama, ovaj san Vas upozorava da se držite podalje od nepoštenih ljudi. Da li mislite da su svi iskreni? Morate pažljivo birati svoje poslovne saradnike i kontrolisati svaki njihov korak.

Bumerang pokazuje da bi trebalo da razmislite o posledicama svoje odluke. Pokušajte da analizirate moguće efekte pre nego što donesete konačnu odluku. Pokušajte da saslušate predloge ljudi koji Vas cene.

Bumerang takođe označava da ste živeli u prošlosti. Ovo stanje je veoma teško za Vas i osećate da ne možete da krenete napred. Sanjati bumerang usko je povezano sa posledicama Vaših postupaka.

Advertisements

Bacite bumerang i onda dolazi vreme kada će Vam se vratiti nazad. Morate biti oprezni sa odlukama koje donosite jer posledice mogu negativno uticati na Vas.

Bumerang prikazuje san žaljenja i kajanja. San o bumerangu često se pojavljuje za sanjaoca koji je imao agresivan napad i sada žali zbog toga.

Bumerang ukazuje na kajanje zbog nemara i sukoba savesti. Takođe san o bumerangu predstavlja simbol očekivanja za ono što ste učinili ili niste uradili. Uvek ćete dobiti ono što radite drugima – loše se vraća lošim, dobro se vraća dobrim.

Ostala značenja sna sa bumerangom

San u kojem vidite ili bacate bumerang izražava želju ili nešto što posreduje u važnom i odbrambenom naporu. Bumerang simbolizuje rezultat sile ili izvedene akcije koja će Vam omogućiti da u ovom trenutku dobijete važna dostignuća.

Sanjanje bumeranga ukazuje na to da Vam je potrebna spoljna pomoć za otvaranje novih kancelarija u stranim mestima počev od sledeće godine. Ako sanjate o drvenom, sjajnom izrezbarenom bumerangu, uspeće Vaš projekat sa idejama i neverovatnim rešenjima za Vašu kompaniju u roku od dva meseca.

Advertisements

Malo po malo, ova vrsta sna razvija sposobnost mudrog upravljanja sopstvenim silama i znanjem kako bi se izbegla iscrpljenosti i nepotrebni stres. Ovde je najvažniji rezultat koji upozorava bumerang kada motiviše veliku maštu koja potiče iz nečeg konkretnog i vrednog.

Trenutno se bumerang uglavnom koristi kao igračka ili kao sportski uređaj. Izvorno, bumerang je bio tradicionalno oružje za bacanje Aboridžina iz Australije. Materijal koji se koristi za bumerang može biti sasvim drugačiji, pa može biti od drveta, kostiju, plastike ili metala.

Povratak bacaču može se naći naročito kod sportskih bumeranga. Kod tradicionalnog bumeranga, to ne mora biti slučaj u svim okolnostima. Pošto se ovo koristilo prvenstveno za lov, zato se preferira dodatno i direktno leglo. Ovo povećava tačnost u poređenju sa bumerangom koji se ponavlja.

Pošto neko sigurno nema kontakt sa bumerangom svaki dan, brzo se zapitamo zašto li se ovo sada pojavljuje u snu. Šta ovo može značiti?

Opšta analiza snova izvodi simbol „bumerang“ koji stoji iza njega.  Sanjalac mora biti svestan da njegovi postupci u svetu budnosti imaju posledice. Stoga bi trebalo da dobro razmislite o svojim postupcima unapred i ne žurite sa nekim problemom.

Advertisements

Igračka bumerang može biti naivna ili dečja strana sna kao slika sna. Možda ćete se želeti više uključiti u to i prihvatiti to za Vaš budući lični razvoj.

Ako se bumerang u snu koristi kao sportska oprema, onda je to možda veština zainteresovane osobe. .

Ako sanjalac tokom spavanja učestvuje u takmičenju u bacanju bumeranga, obično se može suočiti sa nekim padovima u svetu budnosti. U stvarnosti, neće se sve razvijati prema Vašim željama.

Gledajući simbol „bumeranga“ iz snova sa psihološke tačke gledišta, može se reći da je to generalno simbol kajanja. San se može tumačiti. Dotična osoba žali zbog svog ponašanja u svetu budnosti, kroz koji je okrivila sebe i sada izaziva kajanje.

Ako se u povratak dovede do izražaja, to može razjasniti želju sanjaoca da pronađe nešto specifično u svom životu. To može biti nešto mentalno i objektivno.

Advertisements

Iz bumeranga u vazduhu koji leti u snu možete pročitati da je ta osoba mislila na svoje seksualne čežnje. U stvarnom životu bi želela da shvati. Međutim, to je na neki način teško, pa se prvo morate baviti svojim duhovnim bićem.

Kao oružje, bumerang kao slika sna prema psihološkoj interpretaciji sna u mnogim slučajevima u smislu reference na vlastite seksualne potrebe. Ko baca svoj bumerang za pticama u snu, on zaista čezne za uravnoteženim mentalnim stanjem.

Slično klatnu u snu, bumerang se takođe može shvatiti kao simbol sna na duhovnom nivou tumačenja snova u kojima je život večan. Sanjalac se neće suprotstaviti tom toku stvari, nego se može samo prilagoditi.

Ako vam je tekst bio koristan, lajkujte i podelite. ❤
Još tekstova