X

Sanovnik cucla (duda) – Šta znači sanjati cuclu (dudu)?

FOTO: PIXABAY

Cucla u snovima odnosi se na emocionalnu negu i želju za povratkom u ranije detinjstvo, gde nema odgovornosti i zahteva.

Advertisements

Možda su stvari previše teške, i želite jednostavniji način života, pa pokušavate da pronađete načine i metode kako da smirite i spasite sebe iz haosa kroz koji prolazite.

Sanjati da sisate cuclu

Sisanje cucle u društvenom okruženju u snu, ukazuje na to da možda “lajete na pogrešno drvo” i pokušavate da se dodvorite pogrešnoj osobi u svakodnevnom životu.

Vaš trud da ugodite nekome biče viđen kao nezreo i beskoristan.

Sanjati da nekom dajete cuclu

Dati cuclu nekome u snu, znači da ćete morati da smirite nekoga ko će se ponašati nezrelo i poput bebe. Možda ćete naići na nerazumne klijente i kolege.

Advertisements

Ponašaće se kao velike bebe prema vama, a san ukazuje na to da ćete se maksimalno potruditi da se pozabavite njima, i da ćete morati da smirite njihovu muku.

Sanjati cuclu za bebe

Sanjati cuclu za bebe koja se nalazi kod vas, simbolizuje da pokušavate da ignorišete dublje emocionalne probleme.

Tražite očigledne zanimacije koje će vas ometati na neko vreme.

Međutim, to nije nužno loše, i može da bude dobar trenutak da razmislite kako nastaviti dalje, a da ne budete previše emotivni.

FOTO: PIXABAY

Sanjati ružičastu ili svetloplavu cuclu

Ako vidite cuclu čija je ružičasta ili svetloplava boja bila u fokusu u snu, to predstavlja novorođenče u vašoj porodici.

Advertisements

Ili bi se to moglo odnositi na najmlađe članove vaše porodice. Možda je neko u vašoj porodici mlad, i još uvek ga treba tretirati kao bebu.

Sanjati prljavu cuclu

Prljave cucle u snu, odnose se na vaše loše navike, koje koristite kako bi smirili sebe. Možda ste zaglavljeni sa određenim opsesivno-kompulsivnim ponašanjima, kao što su grickanje noktiju i pranje ruku.

Imate određene rituale koje koristite, a da nisu korisni i nemaju svrhu.

Međutim, i dalje ih radite jer vam nude neku vrstu fizičke ili emocionalne udobnosti. Vaša opsesivnost verovatno će naštetiti vašoj drugoj rutini.

Još tekstova