Sanovnik demon – Šta znači sanjati demona?

Snovi o demonima uopšte su negativan znak. Ovo je posebno važno ako se snovi neprestano dešavaju. Obično predstavljaju negativan sklop uma ili negativnost koja utiče na sanjara i dolazi iz spoljnog izvora.

Sanjati demona (za muškarce)

Ako ste muškarac i imali ste taj san, to znači da trebate biti ubedljiviji i moćniji. Možda ste malo slabi i ne znate kako da se suočite sa određenim stvarima u životu.

Morate pronaći snagu u sebi da se borite sa svim lošim stvarima koje Vam se događaju i čine da se osećate loše.

To bi čak moglo biti povezano i sa muškim odnosom sa ženama. Možda ih se plašite ili vas često odbijaju jer ne znate kako da se predstavite kao moćan i jak čovek.

Sanjati demona (za žene)

Ako ste u braku i sanjali ste ovaj san, onda verovatno imate nekih problema u braku sa supružnikom. Možda imate problema koji Vas odvlače od stvarnih problema i ne možete da ih rešite.

Ako niste u braku, to bi se moglo odraziti na Vašu trenutnu vezu sa dečkom ili nekim sa kim ste romantično upleteni. Možda ste pokorni i preuzimate više opterećenja nego što bi trebalo.

Sanjati da se demon pretvara u čoveka

Ovaj san predstavlja vaše unutrašnje egocentrične i sebične želje. Ovaj san oslikava naše najtajnije unutrašnje osobine i karakteristike koje ne želimo da pokažemo drugima. Držimo ih zaključane i borimo se protiv njih svim sredstvima.

Advertisements

Ovaj san je možda čak i povezan sa vašim šefom ili drugom figurom autoriteta u vašem životu koji vas često muči ili čini da se osećate loše.

Sanjati da Vas demon prati ili progoni

Ovaj san je jedan od najneprijatnijih. Ako ste sanjali o demonu koji Vas prati ili progoni, možda Vas nešto zabrinjava u životu. Ovaj problem Vas dodatno stresira i ne znate kako da se nosite sa tim.

Možda ste učinili nešto da prekršite zakon ili nešto zbog čega ćete biti strogo kažnjeni, a sada istovremeno osećate krivicu i strah.

Sanjati da Vas je zaposeo demon

Ako ste sanjali da Vas je zaposeo demon, mogli biste doživeti nešto loše što će prouzrokovati drugi ljudi. Možda ćete na kraju biti povređeni zbog nečijih reči ili namernih postupaka.

Bićete jako povređeni zbog ove osobe i istovremeno izdani jer nećete očekivati da će se to dogoditi.

Sanjati da pričate sa demonom

Ako ste imali ovaj san, možda ste žrtva prevare ili izdaje. Možda će Vas neko prevariti da radite nešto zabranjeno i protivno zakonu. To će Vam naneti mnogo štete i možda ćete biti odgovorni iako ste imali dobre namere.

Treba biti oprezan sa svojim postupcima i biti obazriv na sumnjive ljude u svojoj okolini. Ako Vam nešto izgleda sumnjivo, tada se držite podalje na sve načine.

Sanjati da ste odani demonu

Ovaj san predstavlja promenu na Vašem radnom mestu. Možda ćete dobiti novog šefa ili ćete doživeti određene promene u svom poslovnom okruženju. Već ste sumnjali da će se to dogoditi i nećete biti iznenađeni zbog toga.

Sanjati da plešete sa demonom

Ovaj san predstavlja moć koju ćete imati nad drugim ljudima. Možda ćete biti unapređeni na više radno mesto ili ćete možda steći viši društveni status.

Ovaj san ima vrlo pozitivan aspekt i imaćete puno sreće u svojim društvenim i poslovnim poduhvatima. Ovo je pravi trenutak da preduzmete akciju i započnete novi projekat, jer će se sav Vaš naporan rad definitivno isplatiti.

Sanjati da hranite demona

Ovaj san ima vrlo negativnu konotaciju. To znači da će sanjar uskoro umreti prirodnim uzrokom ili nesrećom. Ako je sanjar sanjao o tome da drugi ljudi hrane demona, to znači da će oni umreti.

Nije nimalo ugodan san i ovo sigurno možemo navesti u kategoriju noćnih mora.

Sanjati da ubijate demona

Ovaj san ima pozitivno značenje i moćićete da dovršite neki projekat na kojem ste radili i svi će oni biti izuzetno uspešni. Ovo je pravi trenutak da započnete sa nečim novim jer će Vaši planovi definitivno biti uspešni.

Sanjati demona dok ste bolesni

Ovaj san nema pozitivno značenje. Ako ste bolesni i sanjali ste demona, onda se obavezno javite lekaru da vas pregleda. Ovaj san može biti znak da Vam se stanje pogoršava i da morate biti oprezni i spremni da primite sve loše vesti.

Sanjati više demona

Ovaj san predstavlja duboka emocionalna i psihološka pitanja koja biste trenutno mogli imati. Opterećeni ste nečim vrlo ozbiljnim i ne znate kako da se nosite sa tim.

Da bi se te noćne more zaustavile, suočite se sa svojim problemima i naterajte ih da nestanu nedopuštajući da Vam preuzmu čitav život.

Advertisements