X

Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

FOTO: PIXABAY

Sanjati devojku predstavljaju osobine ili kvalitete ličnosti za koje osećate da podržavaju vaš uspeh ili dobrobit.

Advertisements

Nešto za šta mislite da vas emocionalno podržava ili pomaže da se nosite sa životnim situacijama.

To takođe može odražavati nešto u vašem životu zbog čega se osećate sigurno ili srećno.

Sanjati devojku

Sanjati devojku ili biti sa devojkom ne govori baš o vašim međuljudskim odnosima u stvarnom životu. Često se nađete u svađi ili neslaganju sa ljudima koji su vam bliski, a rastuća napetost može stvoriti jaz koji bi, ako ostane neistražen, na kraju prisilio vas ili vaše najmilije na razlaz. Pazite se, mogli bi da ih izgubite u potpunosti.

Sanjati nečiju devojku (za žene)

Ako ste dama, sanjati da razgovarate  sa nečijom devojkom pokazatelj je da između vas i nekoga u stvarnom životu postoji rivalitet i loša krv, a to nije nužno osoba sa kojom ste razgovarali u snu. Ova osoba može biti ljubomorna ili besna na vas zbog iskazivanja interesovanja ili veze sa njenim romantičnim partnerom ili mužem. Takođe je moguće da ste vi ta osoba koja je ljubomorna na tu osobu zbog neprimerenog odnosa sa ljubavnikom ili supružnikom.

Advertisements

Sanjati da se svađate sa devojkom

Sanjati da se svađate sa svojom devojkom, bilo da se radi o verbalnom sporu ili nasilnoj svađi, sugeriše potpuno suprotnu situaciju u stvarnom životu. Ova prilično nepoželjna vizija snova, prilično iznenađujuće, označava vašu sposobnost za izgradnju i negovanje smislenih odnosa sa kolegama, prijateljima i porodicom. Ovaj san takođe ukazuje da će vaše trenutne veze još više rasti, ali trebaće vam mnogo pažnje i napora da ih održite i prebacite na sledeći nivo.

Sanjati da razgovarate sa devojkom

Sanjati da razgovarate sa svojom devojkom simbolizira vašu duboku mržnju ili prezir prema nekome u stvarnom životu sa kime niste u dobrim odnosima. Budući da vas nikakav kompromis ne bi ubedio da se oboje sretnete na pola puta, vaš višegodišnji sukob ostavio bi samo loš ukus u vašim ustima pri svakom susretu, tako da nema smisla stavljati vas pod jedan krov ili očekivati bilo kakav privid ljubaznosti između vas. Dok se “pakao ne smrzne”, bilo bi vam bolje da se razdvojite i da nemate ništa zajedničko.

Sanjati da izbacite devojku napolje

Sanjati da ste izbacili devojku iz kuće ili stana ukazuje da će se vaši pokušaji da se pomirite sa svojom devojkom zaraditi njeno poverenje u stvarnom životu. Vaša iskrenost i veliki napor ubediće vašu devojku da je ljubav drugi, treći ili četvrti put slađa, a vezi će dati još jednu priliku. Ovaj san ukazuje na to da ste zaista bili namenjeni jedno drugom.

Sanjati da zovete devojku u vašu kuću ili stan

Sanjati o tome da pozovete svoju devojku u vašu kuću ili trenutno prebivalište ukazuje na to da biste uskoro mogli da prođete kroz period sukoba sa devojkom iz stvarnog života, zbog vaše naivne prirode. Gledajući vašu ljubaznost kao oblik slabosti, vaša devojka je možda našla prozor mogućnosti da vas zlostavlja ili koristi na ovaj ili onaj način, bez obzira da li je toga svesna ili ne. U svakom slučaju, konfrontacije koje su usledile mogle bi da ostave vaša srca, kao da su duboko ranjena, i da li biste mogli da preokrenete plimu, zavisi od vas oboje.

Sanjati da šetate sa devojkom

Sanjati da lagano šetate sa svojom devojkom simbol je najveće izdaje. Nikada ne biste očekivali da bi neko ko vam je blizak i kome ste toliko verovali mogao da vam nanese najnepredvidiju bol okrenuvši se protiv vas ili vas diskreditujući zbog lične koristi. Ovaj san je strogo upozorenje da ponekad pravi krivci žive bliže kući ili su vam pravo pod nosom, pa biste mogli razmotriti svoj društveni krug i obaviti malo detektivskog posla.

Advertisements

Sanjati da tučete devojku ili da ona vas tuče

Sanjati da tučete svoju devojku ili vas devojka tuče je znak da ćete uskoro doživeti srećan i ispunjen period u vašem životu koji je okarakterisan smislenim vezama, samodovoljnošću, zadovoljstvom i unutrašnjim mirom.

Sanjati mrtvu devojku

Sanjati o tome da vidite kako vam je devojka mrtva ili umire znači u stvarnosti srećan i zadovoljan život. Suprotno viziji iz snova, vaši odnosi sa onima s kojima redovno kontaktirate su puni života, a aktivnosti i projekti koje trenutno preduzimate pokazuju znakove napretka ka uspehu. Nikada u životu niste bili tako ispunjeni, a učinili biste sve da tako i ostane.

Sanjati devojku koju niste videli neko vreme

Sanjati slučajni sastanak ili razgovor sa devojkom koju niste videli neko vreme je tmurno upozorenje da bi vas neko mogao prevariti ili otrovati vaše prijatelje ružnim glasinama o vama kad niste u blizini. Ne biste želeli da prolazite kroz nepotrebni bol zbog izopćenja kao rezultat oštećenih odnosa. Ako bi ti pokušaji da vas unište uspeli, bilo bi mnogo mučno kad ljudi konačno shvate da niste ono što su mislili da ste sve ovo vreme.

Sanjati da pričate telefonom sa devojkom

Sanjati da vodite telefonski razgovor sa svojom devojkom ili je videti kako razgovara telefonom, ukazuje na vašu duboku čežnju za samoćom. Ova vizija iz snova simbol je vrtoglavice koja karakteriše vaš život. Došlo je do tačke koja vas je naterala da konačno odlučite da vam treba vlastiti prostor i vreme za razmišljanje, bez obzira na to šta vam to može doneti ili gde vas odvesti.

Sanjati da vas devojka moli za pomoć

Sanjati da vas devojka moli za pomoć, ali vi odbijate je odraz vaših neadekvatnosti u stvarnom životu. Čini se da vam stalno treba pomoć u svemu što radite, a vaš trud ili nedostatak toga ne bi bio dovoljan da biste nastavili i potpuno završili projekt na kome radite. Uvek biste aktivno uključili i druge ako to znači efikasno izvršavanje stvari. Bilo da je ovo bezobrazan prikaz vaše lenjosti ili samo pouka o pravilnom vođenju, to bi trebalo da sami razmotrite. Nema ničeg ispunjenijeg od nezavisnosti.

Advertisements

Sanjati da upoznajete prijatelje vaše devojke

Sanjati da upoznajete prijateljicu ili prijatelje svoje devojke govori drugačiju priču o životu koju karakterišu inhibicije i ograničenja. Vaše verovanje kao rezultat vašeg vaspitanja može biti razlog vašeg omamljenog rasta i razvoja. Vaš ograničen način razmišljanja možda vas je sprečio da postanete najbolji što možete biti. Vaš strah od nepoznatog i vaša nespremnost da idete težim putem možda su vas naterali da propustite pola svog života i sprečili da uživate u brojnim stvarima. Ovaj san bi vam mogao reći da vodite život koji ne poznaje granice, ili da ostatak života provedete brinući se zbog onog što bi moglo biti.

Sanjati da vas devojka vara

Ako sanjate da vas devojka vara to znači da ste možda skloni nesigurnosti kada su u pitanju odnosi zbog traumatičnih događaja iz prošlosti kada vas je napustila osoba od poverenja. Vaš strah od odbacivanja i napuštanja može se pokazati u vašoj romantičnoj vezi i projektovati se na vašeg partnera. Pored toga, možete se osećati kao da niste dovoljno dobri za svog partnera, pa je mogućnost da vas devojka vara vrlo realna.

Sanjati da grlite devojku u školi i da vas svi vide

Sanjati da grlite devojku u školi ili školskoj zgradi ukazuju na to da ste trenutno u stresnoj situaciji ili da osećate neku uznemirenost u stvarnom životu. Ovo je možda povezano sa devojkom prema kojoj imate osećaja zbog njene istaknutosti u snu. Zagrliti devojku koja vam se dopada u snu samo znači da vam je ona nedavno bila na pameti. Nema naznaka šta bi se moglo dogoditi s ovom vezom u budućnosti. Ova vizija se može tumačiti samo kao odraz vaših osećaja, iako se možda oboje volite kako ste priznali, još niste zajedno, a ova neispunjena situacija produžava fazu “leptirića u stomaku”.

Sanjati da ste goli zajedno sa devojkom

Sanjati sebe i svoju devojku golu je vrlo zloslutan znak s više mogućnosti. Oni se kreću od umereno uznemirujućih neslaganja i prevara do nevolja koje razdiru samu tkaninu vašeg odnosa. Iako ova posebna vizija ne daje naznake da li se ili kako može izbeći ova sudbina, saosećanje i otvorena komunikacija mogu pomoći u sprečavanju raskida ili će barem stvoriti snažne temelje koji će vas oboje zaštititi od posledica.

Sanjati da vam devojka neočekivano umre

Sanjati o smrti voljene osobe moglo bi se tumačiti i u pozitivnom i u negativnom svetlu. Pozitivna interpretacija je ona gde je realnost suprotna onome što se događa u snu. U stvari ste savršeno srećni i vaša supruga puna života, suprotno okolnostima uočenim u snu. Negativno tumačenje ima veze sa vašim strahovima i strepnjama zbog gubitka, jer sve ide glatko, možda se bojite najgoreg. Alternativno, takođe je možete nenamerno uzimati zdravo za gotovo, pa postoji šansa da više niste toliko bliski i povezani kao nekada.

Sanjati lice devojke u tami

Sanjati lice vase devojke u tami, simbolizuje vašu duboku ljubav prema njoj. Biti budan ili uplašen u ovom snu simbol je duboko ukorenjenog straha koji ćete izgubiti u toj čistoj i privrženoj ljubavi prema njoj. Najbolji način da svoju ljubav zadržite netaknutu je usredsređivanje na pozitivne aspekte vaše veze i dajte joj malo vremena kako bi sazreli i razvili vašu ljubav u nešto smisleno i vredno istrajanja.

Sanjati da se pokušavate ponovo povezati sa bivšom devojkom

Višestruka simbolika u snu otkriva vašu sklonost da se zadržavate na prošlim događajima i ljudima, uključujući i vašu bivšu devojku. Nemogućnost da se oslobodite prethodnih grešaka i iskustava moglo bi da izazove komplikacije u vašem životu i karijeri. Ako ste sanjali da imate komad stakla u grlu to može da ukazuje na vašu preteranu zaokupljenost stvarima koje su nebitne za vašu sadašnjost. Ako je vaša bivša devojka u snu pokazala ljubav prema vama, to ukazuje na neke neočekivane ili iznenađujuće događaje sa mogućim negativnim posledicama. Alternativno, pojam ljubljenja s njom mogao bi takođe odražavati vašu podsvesnu želju da ponovo budete zajedno.

Sanjati da vas devojka napušta

Ako ste sanjali da vas devojka napušta, to nije dobar znak, jer sugeriše da bi stvari mogle krenuti nizbrdo. Ako već prolazite kroz problematičnu fazu u svom životu, to vam sugeriše da rešenja koja tražite možda neće uspeti za vas. Budite kritični prema svojim izborima.

Sanjati da budete intimni sa devojkom koju ne poznajete

Ako ste sanjali da ste intimni sa devojkom koju nikad ranije niste sreli, to može da predstavlja nove stvari i događaje koji će uskoro ući u vaš život. To se tumači kao pozitivan znak sa novim prilikama i mogućnostima koje vam kucaju na prag. Budite spremni da iskoristite priliku kada vam se u potpunosti predstave. To takođe može sugerisati mogućnost sticanja novih prijatelja koji će vam pomoći da se uspnete na lestvici uspeha.

Sanjati da vaša devojka umire pred vama

Sanjati da vaša devojka umire nije ugodna situacija ali ne brinite. To nema nikakve veze sa time da bi se vaša devojka mogla povrediti u stvarnom životu, već je to reprezentacija neke misli ili uverenja u koje više ne verujete. Vaša podsvest materijališe stare ideje i mišljenja u koja ste izgubili veru i odlučili ste ih napustiti. To na kraju predstavlja da vam misaoni obrasci koje ste dugo koristili kao vodič više nisu dostupni.

Advertisements

Sanjati seks sa svojom devojkom

Ako ste sanjali da vodite ljubav sa svojom devojkom to predstavlja neka pozitivna iskustva u vašem životu u kojima ste bili najsrećniji. Ove situacije mogu uključivati dobijanje posla iz snova, u potpunosti biti u stanju da koristite svoje veštine, pomoći osobi koja je u potrebi, uvlačeći pozitivan element u vašu ličnost koji vam je otključala vrata uspeha. To se takođe može tumačiti kao vaše zadovoljstvo u odnosu koji trenutno imate sa svojom devojkom.

Sanjati da varate devojku

Ako ste sanjali da namerno varate svoju devojku, to je predstavnik nekih nedavnih životnih odluka koje ste doneli. Snovi su pokazatelji činjenice da su odluke koje ste doneli impulsivne i nezdrave za vas. To se takođe može tumačiti kao čežnja ili želja u vama koju niste uspeli da ispunite. Sanjanje o tome kako varate svoju devojku takođe može sugerisati promenu vašeg razmišljanja, s tim što ćete se razvijati kao osoba.

Sanjati da imate dete sa svojom devojkom

Sanjati da imate bebu sa svojom devojkom  je značajan korak sa željom da vaš odnos učinite korak ispred i da zauvek budete jedni sa drugima. Ako se u snovima nađete u takvim situacijama, čak i kad vam takva misao ne pada na pamet, to može da znači novi početak. To pokazuje da se vaša veza toliko razvila od početka i postali ste zavisniji i odgovorniji jedno prema drugome.

Sanjati bivšu devojku

Ako ste sanjali vasu bivšu devojku, to je znak upozorenja da neko pokušava da uništi vaše odnose sa prijateljima i porodicom tako da ih hrani lažima i širi lažne glasine o vama. Postoji mogućnost da ljudi koji su vam bliski postanu plen tih laži i možda ćete doživeti problematičnu fazu kada će vam se vlastiti ljudi obratiti. Morate se emocionalno pripremiti za takvu situaciju.

Sanjati da vidite devojku sa suprotne strane reke

Reka u vašem snu predstavlja prirodni tok ili napredovanje vašeg života. Pošto ste vi i vaša devojka stajali na suprotnim stranama, to znači da postoji jaz između vas. Tačnije, vaši ciljevi i staze se razilaze, pa je teško zamisliti budućnost s njom. Pored toga, pretnja njenom životu u snu zapravo je vaša želja da je promenite. Želite da ona ima iste želje kao i vi, ali to bi značilo naterati je da se okrene sopstvenim težnjama. Možda vas podsvest samo podstiče da preispitate svoju vezu i da li još uvek postoji mogućnost da se sretnete na pola puta i ostanete zajedno. U suprotnom, možda ćete se jednostavno rastati.

Advertisements

Sanjati da živite u planinskom kraju sa devojkom koja umire

Život na planini ili u regionima koji podsećaju na taj prizor u snu su pokazatelj zaštite i pomoći koju možda dobijate od nekoga u ovom trenutku vašeg života, od koga uveliko i zavisite. Međutim, san koji završava u tragediji govori o mogućnosti da se ovaj aranžman od koga zavisite uskoro završi. Mogli biste se suočiti sa ozbiljnim problemima, zato pokušajte biti spremni i postupiti u skladu s tim.

Sanjati devojku obučenu u plavo i sa šljokicama

Plava boja je uglavnom povezana sa tugom i patnjom. Haljina vaše devojke u ovom snu aludira na emocionalne nevolje koje proizlaze iz veze. Njena implicirana patnja u ovoj viziji mogla bi takođe biti projekcija vaših pretpostavki o njenom blagostanju. Možda u stvarnom životu osetite nešto s njom. Moguće je da niste u dobrim odnosima i da jedno ili oboje ne komunicirate sa drugim. Da bi se rešili bilo koji postojeći ili potencijalni problemi, potrebno je otvoriti se i pomoći jedno drugome umesto da budete emocionalno nedostupni.

Sanjati devojku nakon raskida

Sanjati svoju devojku nakon raskida sa njom u stvarnosti znači da se ili osećate krivim za svoje postupke ili da preuzimate veliku krivicu na sebe zbog onoga što se dogodilo. Ova vizija bi takođe mogla sugerisati da se spremate za prelazak na sledeći nivo u vašem životu.

Sanjati da vas je bivša devojka zvala

Sanjati da vas je bivša devojka zvala, podsvesno predstavlja osećaj da ste zaglavili. Duboko u sebi mogli biste se osećati nesigurno u vezi sa svojim životnim izborima, što zauzvrat, može sprečavati dalje postizanje vaših ciljeva. Ne treba dozvoliti da vas prošlost odvraća od postizanja stvari koje želite da postignete.

Sanjati devojku u haljini sa biserima

U zavisnosti da li imate devojku u budnom životu u ovom trenutku ili ne, ovaj san bi mogao otkriti dva moguća značenja. Ako ste samci, ova vizija može ukazivati na vašu stidljivost i samopouzdanje koje je potrebno poboljšati kako bi vas neko primetio i želeo da vas impresionira. Ako već imate devojku, pronalazak njene haljine sa biserima može značiti da ona nešto krije od vas ili je preterano zabrinuta zbog svog izgleda, kao i to da sve manje pažnje posvećuje vašim potrebama i željama u ovoj vezi. Rešenje problema je u češćim odnosima, pružite joj nezaboravne noći i uspunite joj neostvarene želje.

Advertisements

Sanjati golu devojku i u razigranom raspoloženju

Videti vašu devojku golu u snu otkriva trenutno stanje vaše veze s njom. Možda u svom umu osećate da ste spremni da se podignete ili pređete na sledeći korak, bilo emocionalno ili fizički. Na kraju, golotinja predstavlja ranjivost u vezi sa partnerom. Kao takva, vaša devojka je u vašoj dinamici u stvarnom životu možda osetila nešto drugačije. Moguće je i da razmišlja da postane intimnija sa vama.

Sanjati da bivša devojka ometa vašu trenutnu vezu

Pojava bivše devojke u snu otkriva vašu nesigurnost. Možda dovodite u pitanje posvećenost i vernost vaše devojke prema vama. Možda je u stvarnosti bila daleko, otuda se vaša strepnja manifestuju u ovom ponavljajućem snu. Pored toga, mogli biste patiti od osećaja neadekvatnosti, misleći da ne možete zameniti ili se takmičiti sa prethodnim partnerima vaše devojke. S druge strane, bivša bi mogla biti metafora opštih obrazaca u ponašanju vaše devojke.

Sanjati da ste na brodu sa devojkom

Putovanje brodom je simbol povezan sa nesrećom i gubitkom. Možda ste u teškoj situaciji u životu ili ste nedavno bili pod uticajem smrti voljene osobe. Možda su vas problemi ostavili u lošem stanju, a možda ćete imati problema i sa samostalnim upravljanjem. Žena koja se u toj viziji čini vašom devojkom mogla bi biti manifestacija dobrote koju vam drugi pokazuju. Verovatno imate neke dobre prijatelje na koje se možete osloniti ili deliti svoja osećanja sa njima, bilo platonske ili romantične prirode.

Sanjati golu devojku

Sanjati golu devojku u snu znači da ćete saznati tajne o toj osobi. U vašem slučaju, slika vaše gole devojke može biti odraz trenutnog stanja vaše veze. Mogli biste naučiti nove stvari o njoj, uključujući intimne i možda sramotne tajne. U tom smislu, njeno odbijanje vašeg prisustva može biti pokazatelj sramote ili negiranja. Možda još nije spremna da prizna ili podeli određene tajne ili informacije sa vama.

Sanjati vašu devojku golu sa nekim drugim

Kada u snu vidite vašu devojku golu sa drugim muškarcem to bi moglo značiti da ćete otkriti nešto o njemu što je sramotno. To može biti nešto što nije nužno povezano sa vašim odnosom sa njom, ali što bi vas na kraju moglo dovesti u pitanje da li je ona prava osoba za vas.

Advertisements

Sanjati devojku koja ima krave i ovce

Sanjati da vaša devojka ima domaće životinje možda je vaša podsvest koja procenjuje njene kvalitete kao potencijalnog partnera i majke. Na primer, krave često predstavljaju obilje, posebno u pogledu hrane. To može značiti da je dobra kuvarica ili vrlo snalažljiva u domaćinstvu. Ovca predstavlja drugu stranu novčića, naime da nije posebno ambiciozna ili da sanja mnogo izvan svojih mogućnosti. Ako imate velike ciljeve za budućnost, ova osobina bi mogla ublažiti vašu buduću vezu s njom.

Sanjati bivšu devojku sa povređenim licem

Ozlede koje nisu zaceljene ili su još uvek sirove mogu ukazivati na prisustvo emocionalnih rana u snu. S obzirom da je to bila vaša bivša devojka, dva su moguća razloga za tu viziju. Ako ste nedavno bili u vezi s njom, mogli biste da doživite tu viziju, jer ste podsvesno osećali da nešto nije u redu dok ste bili zajedno. Ako je nedavno niste videli ili čuli, ova vizija bi vam takođe mogla sugerisati da konačno prepoznate neki bol koji ste joj naneli i sada osećate krivicu zbog tih reči ili postupaka.

Sanjati da vašu devojku ubode pčela

San o vašoj devojci koju ubode pčela predstavlja loš znak a ovo bolno iskustvo može uključivati vašu devojku i nekog bliskog vama ili njoj. Ovaj san treba uzeti kao upozorenje da biste izbegli bilo kakve potencijalne sukobe i povrede sa kojima biste se uskoro mogli suočiti. Morate biti spremni i paziti da se ne dogodi bilo takva preteća situacija.

Još tekstova