Sanovnik digitron – Šta znači sanjati kalkulator ili digitron?

Ako u vašem snu postoji takva obična i banalna stvar kao što je kalkulator, to ne znači da ne treba da obratite pažnju na ovaj znak.

Ne ostavljajte ga po strani, jer vam on može mnogo toga reći o vašoj sudbini. Nema sumnje da će vas zapanjiti dubinom svojih značenja.

Advertisements

Kalkulator vam može biti nagoveštaj da preispitate svoj život.

Zapitajte se, kako biste ocenili kvalitet svog života prema, recimo, na skali od deset tačaka; da li biste želeli da imate posao kojim ćete biti zauzeti u narednih pet godina (ako ne biste, zašto?); da li biste želeli da svoj život delite sa osobom sa kojom se sastajete ili sa kojom živite sada; šta vam trenutno nedostaje; kako zamišljate svoj život za deset godina; koja sredstva sada imate da biste ostvarili ovu maštu i šta za nju radite?

Ako se vaši odgovori i stanje stvari u stvarnosti veoma razlikuju, to pokazuje da ste nekada zalutali.

Advertisements

Više nemate kontrolu nad svojim životom (ili je možda nikada niste ni imali). Uzmite svoj život u svoje ruke što je pre moguće dok ne bude kasno da bilo šta promenite.

Takođe, san u kom vidite kalkulator može ukazivati na to da ćete se uskoro možda suočiti sa nekim poteškoćama. Nemojte biti zbunjeni.

Saberite se i objektivno procenite situaciju. Tada ćete lako pronaći izlaz. Zapamtite da nas prepreke na našem putu čine jačima i iskusnijima.

FOTO: PIXABAY

Izračunavanje nečega takođe ima nekoliko različitih tumačenja.

Prvo i najvažnije, preporučuje vam se da ne budete tako pragmatični kao što jeste. Svakako, takav kvalitet može biti vrlo koristan u našem životu.

Ponekad je to ono pomoću čega možemo rešiti tešku dilemu ili se izvući iz nevolje. Međutim, ponekad bi trebalo da nađemo mesto za čuda i romantizam. To nam uveliko može ulepšati život.

Drugo, vaš porodični život će biti srećan i bezbrižan. Ali zapamtite da treba da poklanjate pažnju svom porodičnom ognjištu kako bi ono nastavilo gori. Bez vašeg napora to neće uspeti. Posvetiti pažnju porodici je najvažniji doprinos.

Advertisements

Ako vidite da neko drugi koristi kalkulator u vašem snu, to znači da vaši protivnici mogu preuzeti vođstvo nad vama. Ne odustajte i nastavite da rešavate problem.

Velike su šanse da se situacija može promeniti u vašu korist. Dokažite da se moraju boriti ako žele da pobede.

Videti pokvaren kalkulator u snu znači da je vreme da se odmorite. Odstupite od svojih poslovnih obaveza i drugih strepnji. Posvetite svoje vreme samo sebi i odmoru.

Ako vam je teško računati nešto čak i uz pomoć kalkulatora, to vas upozorava na gotovo nerešive probleme. Očigledno ćete morati da naprežete živce i razbijete glavu nad njima. Ali na kraju, naći ćete izlaz.

Advertisements