Sanovnik divlja patka – Šta znači sanjati divlju patku?

Patke mogu biti simbol ogovaranja drugih. One mogu ukazivati na vašu tendenciju da nekog ranite. Sanjati patke takođe može značiti sreću sa decom. Takođe su dobar znak kada planirate negde putovati.

Sanjati nekoliko divljih pataka

Ako ste sanjali nekoliko divljih pataka, to može da znači da će biti neko venčanje u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Sanjati jato divljih pataka

Ako ste sanjali jato pataka, to bi moglo značiti da ćete uskoro dobiti dobre vesti o svojim finansijama ili neku neočekivanu dobit. Ovaj san je znak da se stvari poboljšavaju u vašem životu.

Sanjati da jedete divlju patku

Ako sanjate kako jedete patku, takav san je vrlo dobar znak, koji ukazuje na proslavu za nešto veoma važno u vašem životu. Ovaj san može ukazati na sreću koja uskoro dolazi u vaš život. To takođe može predskazati i na neke dobre stvari koje će se uskoro dogoditi.

Sanjati da patka jede iz vaše ruke

Ako ste sanjali da patka jede iz vaše ruke, ovaj san je loš predznak i najavljuje neko razočaranje.

Advertisements

Sanjati da divlje patke lete

Ako sanjate da divlje patke lete iznad vas, ovakav san je dobar znak i može da znači da će neke prepreke iz vašeg života biti ubrzo otklonjene.

Ako ste sanjali da divlje patke lete, ovaj san predviđa srećne događaje i najavljuje radost u vašem životu. Takav san ukazuje na to da koristite svoju logiku i inteligenciju da biste prevazišli poteškoće prisutne trenutno u vašem životu.

Sanjati da odjednom divlja patka odleti

Ako ste sanjali da odjednom divlja patka odleće, takav san može ukazivati na lako rešavanje nekih teških problema. Ovaj san je takođe znak da se neke teške situacije rešavaju na bolje.

Sanjati da patke lete iznad vas dok ih vi lovite

Ovaj san je obično dobar znak i najavljuje novčanu dobit u bliskoj budućnosti. Ponekad ovakav san najavljuje dolazak prinove, radost u braku ili kupovina nečeg vrednog, kao što je kuća ili auto.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da patka leti u vašoj sobi

Ako ste sanjali da patka leti u vašoj sobi, ovakav san je veoma loš znak koji predstavlja neku veliku tugu u vašoj porodici. Možda je neki član porodice ozbiljno bolestan i treba mu pažnja i pomoć.

Sanjati da lovite divlju patku

Ako ste sanjali da lovite divlju patku, ovakav san može da znači da će doći do promena u vašim planovima koje trenutno imate u životu.

Sanjati da ste upucali divlju patku

Ako ste upucali divlju patku, ovakav san je veoma loš znak. Može da znači da će vas prevariti vaš neprijatelj. Ovaj san može značiti da je možda neko u vašem okruženju ljubomoran na vas. Upucati divlju patku može značiti i da vas neko ogovara ili da loše priča o vama.

Advertisements

Sanjati mrtvu divlju patku

Ako ste sanjali mrtvu divlju patku, ovaj san predstavlja neke jake negativne emocije i razočaranja u ljubavi.

Sanjati divlju patku na vodi

Divlja patka na vodi je dobar znak. Ovaj san može da predskaže da ćete dobiti neke lepe vesti uskoro, koje će vam pomoći da postignete neke ciljeve u životu koje imate.

Ako ste sanjali da divlje patke plivaju na vodi, ovakav san je srećan znak. To može da predskaže neki novi početak u vašem životu.

Sanjati da spašavate divlju patku

Ako ste stanjali da spašavate divlju patku iz vode, ovakav san može da predskaže neke probleme sa vašom decom u bližoj budućnosti.

Sanjati da gledate divlju patku dok roni

Ako ste sanjali da divlja patka roni, takav san može predstavljati poteškoće sa kojima se trenutno susrećete. Možda treba da počnete da zauzimate stav, budete nezavisniji i da se sklonite od ljudi koji vas samo iskorišćavaju.

Sanjati da divlja patka trči

Ako ste sanjali da divlja patka trči, ovakav san može da znači da će se neke bitne tajne otkriti.

Sanjati da divlje patke plivaju ka vama

Ako ste sanjali da divlje patke plivaju ka vama, takav san je loš znak i može ukazati na razočaranje u bliskoj budućnosti. Ovaj san takođe može najaviti da ćete uskoro dobiti neke loše vesti.

Advertisements
FOTO: PIXABAY

Sanjati da patka pliva od vas

Ako ste sanjali da patka pliva od vas, takav san može značiti da ćete uskoro otputovati zbog posla ili zadovoljstva, što će vas jako obradovati. Ovaj san takođe može ukazivati na nesporazume sa partnerom.

Sanjati divlje patke na jezeru

Ako ste sanjali divlje patke koje plivaju na jezeru, ovakav san je veoma dobar znak i predskazuje dobar period u poslovnom životu.

Sanjati divlju patku u čistoj vodi

Ako ste sanjali divlju patku u čistoj vodi, ovakav san može biti znak da će se uskoro stići prinova.

Sanjati divlju patku u mutnoj vodi

Ako ste sanjali divlju patku u mutnoj vodi,ovakav san ukazuje na emocionalne probleme koje ćete moći da prevaziđete.

Sanjati gumenu patku (igračku)

Ako ste sanjali gumenu patku, to znači da ćete prevazići bilo koje poteškoće u životu koje su trenutno tu.

Sanjati ogromnu divlju patku

Ako ste sanjali ogromnu divlju patku, takav san može ukazivati na to da se osećate frustrirano zbog nekih prepreka i problema i zbog kašnjenja u rešavanju istih.

Sanjati divlje patke u gnezdu

Ako ste sanjali divlje patke u gnezdu, takav san je dobar znak. Ovaj san može ukazivati na obilje i prosperitet u bliskoj budućnosti i za vas i za vašu porodicu.

Advertisements