Sanovnik drugarica – Šta znači sanjati drugaricu (prijateljicu)?

Snovi o drugaricama su dragocene smernice za naš život. Baš kao što su u stvarnosti drugarice i svojevrsno ogledalo, u snovima bi vam mogli pomoći da još bolje razumete sebe.

Snovi o drugaricama su, naravno, uobičajeni snovi, jer su naše drugarice prisutne u našim životima.

Advertisements

Snovi o drugaricama dolaze u različitim oblicima, mogu biti i pozitivni i negativni, mogu biti opuštajući, uznemirujući, radosni i zastrašujući.

Svi snovi koji sadrže ljude mogli bi nas naterati da preispitamo naše odluke, planove, svoje postupke i svoje ponašanje.

Kada sanjamo o ljudima koji nam mnogo znače u stvarnosti, možemo videti koliko dobro u stvarnosti radimo, koje su naše mane i koje su naše kvalitete.

Advertisements

Takvi snovi pomažu nam da izgradimo bolje temelje za naš društveni život ili da poboljšamo odnose koje već imamo s određenim ljudima. Ovi snovi su dragoceni u smislu boljeg upoznavanja sebe.

Snovi o drugaricama mogu otkriti delove naše ličnosti kojih nismo svesni. Snovi u kojima se nalaze naše drugarice mogli bi značiti mnoge stvari i mogli bi biti posebno uznemirujući.

Svi ovi snovi imaju puno veze sa našim emocionalnim i mentalnim stanjem.

Ponekad su ti snovi o našoj prošlosti, koju nismo voljni da pustimo, ponekad su to snovi o najdubljim i najintimnijim emocijama, ponekad su o gubitku, a ponekad o dobitku. Sve zavisi od sna.

Drugarice nam se u snu mogu pojaviti prilično često jer ih viđamo ili razgovaramo gotovo svakodnevno, što našem mozgu olakšava implementaciju u snu.

Kao i u bilo kojem drugom snu, ovaj simbol može imati različita značenja u zavisnosti od situacije o kojoj ste sanjali i drugih simbola koji su bili prisutni u vašem snu.

Evo nekoliko primera najčešćih snova koji se tiču vaših drugarica.

Advertisements

Sanjati drugaricu iz prošlosti

Snovi o drugaricama iz vaše prošlosti mogli bi značiti da ne želite da prihvatite svoju stvarnost.

Ovaj san znači da se još uvek tužite zbog nečega; obično je to nerešen odnos ili svađa sa nekim i teško da ćete to ostaviti u prošlosti i nastaviti dalje.

Ovaj san znači da se vaša prošlost stalno meša u vaš sadašnji život i da vam smeta sve vreme.

San odražava frustraciju koju osećate zbog toga, bez obzira da li se susrećete sa bivšim drugaricama, ili neprijateljima.

Otpuštanje je za nas najteže. Međutim, ako sanjate o drugaricama iz detinjstva, iz dana kada ste oboje bili mladi, to znači da niste voljni da preuzmete odgovornost i ponašate se kao odrasli.

Ukratko, ne želite odrasti; želeli biste da stvari mogu biti onakve kakve jesu, da biste samo mogli dane i dane provodite igrajući se sa drugaricama, ne znajući za surovost života s kojom se eventualno suočavaju odrasli.

Sanjati vaše trenutne drugarice

Snovi o vašim trenutnim drugaricama, posebno najboljim drugaricama, otkrivaju puno o vašoj ličnosti i stadijumu vašeg emocionalnog razvoja.

Advertisements

Ovakvi snovi vam pomažu da shvatite kakav pristup imate sa ljudima oko vas.

Oni su smernice koje će vam pomoći da saznate da li postoje neke stvari koje bi trebalo da promenite, poboljšate ili radite na njima.

Tumečenje sna zavisi od toga kako sanjate svoje drugarice i šta ste radili sa njima u snu. Izgledaju li srećno ili tužno? Ima li išta loše u vašoj vezi u snu ili sa drugaricom uopšte?

Sanjati tužnu drugaricu

Ako sanjate da su vaše drugarice tužne i nesrećne, to znači da trebate da preispitate svoj odnos prema drugaricama, u prvom redu.

Možda ste previše zauzeti svojim poslom i zapostavljate svoje drugarice. Duboko u sebi osećate se krivim zbog toga, čak i ako toga niste svesni.

Pokušajte da uravnotežite stvari u svom životu i napravite malo prostora za opuštanje i slobodno vreme sa onima koji brinu o vama.

Ovaj san takođe može značiti da su vaše drugarice tužne i da im treba vaša pomoć. Ovaj san bi takođe mogao da odražava vaš osećaj usamljenosti i nesreće.

Možda ste veoma zadržana osoba i teško vam je otvoriti um i iskreno govoriti o onome što vas muči. Uvek treba imati na umu da drugarice nisu samo za zabavu.

To su osobe koje će rado podeliti vaše tuge i neuspehe, baš kao što ostaju pored vas u vašim radostima i uspesima.

Sanjati srećne drugarice

Ako sanjate o srećnim drugaricama, mogli biste se opustiti; to je pozitivan san, naravno.

Međutim, ako vas ovaj san izuzetno uznemiri i izazove zbunjujuću mešavinu emocija, onda se treba zapitati da li su vaša drugarstva istinska i iskrena.

U svim ostalim slučajevima, snovi o srećnim drugaricama ili zabava sa drugaricama podrazumevaju da će biti zabave i u vašem budnom životu.

Ovo je san o srećnim vestima, nadi u svetlu budućnost, druženje i osećaj da vas drugi podržavaju i vole.

Advertisements

Sanjati da putujete sa drugaricama

Snovi o putovanju s drugaricama su prilično česti i to su dobri i pozitivni snovi. Takav san simbolizuje međusobno razumevanje, poštovanje, podršku i ljubav.

U životu imate drugarice na koje se možete osloniti bez razmišljanja. One su s vama na vašem životnom putovanju i verovatno će ostati kraj vas do samog kraja.

I vi osećate isto. Putovanje sa drugaricama u snu je znak pun uzbuđenja i radosti. To je izuzetno pozitivan san. To znači da niste sami i da ćete, ma šta se desilo, imati nekoga pored sebe.

Vaše drugarice će proći sa vama kroz sve transformacije koje ćete doživeti tokom svog života.

Vaše prave drugarice bukvalno putuju s vama niz puteve vaše sudbine, kao što i vi putujete s njima. Ovaj san je veoma optimističan i srećan.

Sanjati da stičete nove drugarice

Snovi o stvaranju novih drugarica uvek su zanimljivi. Takvi snovi mogli bi, na primer, odražavati vašu želju da imate decu.

Osećate se kao da se spremate da zakoračite u novu životnu fazu.

Advertisements

To ne znači da ćete uskoro raskinuti odnose sa sadašnjim drugaricama, već da se osećate kao da bi trebalo da postoji nešto više.

Snovi o sticanju novih drugarica obično su odraz unutrašnje potrebe za promenom ili dodatkom u životu.

S druge strane, ovaj san bi mogao dramatično odraziti vašu potrebu da nešto promenite.

Možda se osećate kao da su vam trenutne drugarice nekako lažne, što znači da nisu vaše prave drugarice.

Trebalo bi zaista da osluškujete svoju intuiciju kada je u pitanju održavanje odnosa sa drugim ljudima.

Možda se osećate kao da bi trebalo da napustite toksično okruženje i počnete potpuno sveži, posebno kada je reč o društvenom životu.

Sanjati da drugarice umiru

Snovi o drugaricama koje umiru uvek su prilično zastrašujući i često nas nateraju da se probudimo u znoju. Međutim, takvi snovi mogli bi imati potpuno različita značenja.

Očigledno, ako ste zabrinuti za dobrobit svoje drugarice u stvarnosti i imate pravi razlog za takav osećaj, to bi se moglo odraziti u vašim snovima.

To je način na koji ćete nekako osloboditi negativne emocije i pomoći vam da se nosite sa situacijom.

S druge strane, ako je u vašem budnom životu sve u redu sa vašom drugaricom, ovaj zastrašujući san ima pozitivno značenje.

Neki tumači bi čak rekli da ste produžili život svojoj drugarici, sanjajući da ona umire. Ovaj san je pozitivan znak za dobrobit vaših drugarica, ako je to slučaj.

Ako u stvarnosti nemate razloga da se uplašite, onda je to srećan znak za vašu drugaricu i vaše drugarstvo sa njom.

Sanjati da šetate sa drugaricom

Ako ste sanjali da se s drugaricom šetate niz put, onda ovaj san predstavlja pozitivan znak za vaše drugarstvo.

Advertisements

Odnos među vama je savršen i potpuno se razumete i podržavate jedno drugo. Nastavite biti takvi kakvi jeste i nikada ne puštajte ovu drugaricu.

Sanjati o ubistvu drugarice

Ako ste sanjali o ubistvu svoje drugarice, to bi mogao biti znak upozorenja. Možete naići na neke probleme i prepreke koji se tiču vaše karijere i posla.

Problemi će se pojaviti odjednom, zato budite spremni na njih na vreme.

Sanjati da zagrlite drugaricu

Ako ste u snu zagrlili svoju drugaricu onda je to pozitivan znak. Osetićete ljubav i podršku svojih drugara i drugarica, posebno kada dođu teški trenuci.

Imate veliku sreću da ove ljude imate u životu pa vodite računa o njima i nikada ih ne izneverite.

Sanjati da osećate ljubav prema drugaricama

Ako ste u snu osećali ljubav prema svojim drugaricama, to znači da ćete imati puno sreće u ličnom životu.

Sve će biti upravo onako kako treba biti u porodičnom životu i sa partnerom. Ovo je vreme da se opustite i provedete još malo vremena sa ljudima koje volite.

Advertisements

Sanjati stare drugarice

Ako ste sanjali o starim drugaricama, koje verovatno nisu ni prisutne u vašem životu, onda je ovaj san znak upozorenja da biste se na kraju mogli odvojiti od partnera.

Ovaj san se može tumačiti kao zloslutni znak, zato budite pažljivi i ispravite probleme u svom životu koji bi mogli dovesti do toga.

Sanjati da vaša drugarica umire

Ako je vaša drugarica umrla u snu, onda ovaj san predstavlja pozitivan znak. Iako se nećete lepo osećati dok to sanjate, to je prikaz vaših trenutnih odnosa koji savršeno funkcionišu.

Ovaj san bi mogao biti povezan sa vašim drugarstvom ili sa romantičnim vezama, a stvari će ići po planu u narednom periodu.

Sanjati da se vaše drugarice svađaju

Ako su se vaše drugarice svađale u snu, to znači da bi mogle izdati vas ili učiniti nešto iza leđa što vam se neće dopasti.

Nešto što ste učinili ili rekli, naljutilo ih je ili povredilo, ali one nikada nisu izrazile svoja osećanja.

Advertisements

Zbog toga se sada pokušavaju osvetiti vama i učiniti da se osećate baš kao i one.

Sanjati da vas napusti najbolja drugarica

Ako vas je najbolja drugarica napustila i otišla negde bez vas ili ste jednostavno okončali drugarstvo između vas dvoje, onda ovaj san predstavlja buduće sukobe koje ćete imati sa ljudima koji su vam bliski.

Sukob će se zasnivati na nečemu sa čime se ne slažete ili nečemu što ste učinili da im naudite.

Pazite da ne kažete ništa što bi moglo da uvredi vašu drugaricu ili da se oseća loše, jer stvari mogu da se vrate u normalu samo ako se dovoljno potrudite.

Sanjati da vaše drugarice poprime oblik životinje

Ako su vaše drugarice poprimile oblik određene životinje u snu, to znači da biste u životu mogli da započnete s izgradnjom barijera.

Advertisements

Osećate se kao da vam treba malo vremena za sebe i njihovo prisustvo vas guši.

Samo pazite da ih ne vređate ili gurate predaleko, jer može biti teško vratiti stvari onakvima kakve jesu.

Sanjati da drugarice stoje iznad vas

Ako ste sanjali o tome da vaše drugarice stoje negde iznad vas, to znači da ćete imati mnogo uspeha u svemu što radite.

Ovaj san se može povezati sa vašim ličnim i poslovnim životom, zato se potrudite da ovaj period sreće iskoristite na najbolji mogući način.

Suprotno ovom snu, san u kome su vaše drugarice stale ispod vas, znače loše navike koje biste mogli da preuzmete, a koji bi mogli imati pogubne posledice na vaš život.

Advertisements