Sanovnik dvorište – Šta znači sanjati dvorište?

Dvorište ili mala bašta u snovima nagoveštava sećanja iz detinjstva. Dvorište se nalazi na zadnjem kraju zgrade koja je u većini slučajeva okružena ogradom.

Imajući na umu tu definiciju, postaje lakše analizirati san tamo gde vidite dvorište; označava da je nešto privatno, intimno i manje formalno.

Advertisements

To znači da ne želite da vas drugi uznemiravaju. Moraćete da delite stvari sa drugima da biste stekli duševni mir.

Dvorište u snu predstavlja vašu prošlost. Ovo može da uključi i sećanja iz detinjstva. Postoje elementi vašeg života koje želite da čuvate u tajnosti.

Ovaj san takođe ukazuje na to da vam predstoji kombinacija poteškoca. Pokušajte da ne uzimate materijalna dobra. Tumačenje snova bi se trebalo usredsrediti na to kako izgleda dvorište.

Advertisements

Kada sanjate da se vidite u dvorištu, to podrazumeva da postoji nešto što tajite, a što trebate otkriti kako biste napredovali u životu. To može biti nešto iz vaše prošlosti, što je intimno i teško vam je da delite sa nekim.

Morate identifikovati osobu za koju smatrate da joj možete verovati i poveravati se, jer ona je ta koja stoji između vas i vašeg blagostanja.

Neka ova osoba bude ona kojoj se može verovati; ona koja neće otkrivati vaše tajne svima oko sebe.

Situacija u kojoj u dvorištu vidite poznatu osobu znači da porodica ili prijatelj imaju privatnih problema koji rezultiraju mogućom stagnacijom u njihovom životnom razvoju.

Sve što trebate učiniti je da budete sigurni da ćete ponuditi savet i naučiti ih kako oprostiti i zaboraviti;

Ako ugledate strance u svom dvorištu, može značiti da će vam potpuno nepoznata osoba ponuduiti pomoć.

Sakriti se u dvorištu znači da treba da počnete sa meditacijom i da razmislite šta želite od svog života

Advertisements

Ako je dvorište prelepo i puno cveća, ovo bi moglo nagovestiti da ćete naići na nekoga ko želi da bude sam. Ovo vas može učiniti da se osećate zapostavljeno, ali dugoročno će vam veza procvetati.

Ako je dvorište sivo i tamno i zastrašujuće, onda to može sugerisati da ćete naći nekoga ko će biti kritičan prema vama. Označava da se želite sakriti od života. Ako neko provali u vaše imanje i vidite ih u dvorištu, to može nagovestiti da ste bili osetljivi u datoj situaciji.

Sedeti i uživati u dvorištu u snu pozitivan je znak koji znači sreću iako u nekim situacijama želite da budete suzdržani. Žurke u dvorištu ukazuju na nadolazeće proslave u vašem životu.

Sanjati dvorište

Dvorište u snovima odnosi se na nešto u vašem životu što je privatno, intimno i manje formalno. Označava mesto gde biste zaista mogli da budete među prijateljima i porodicom.

Možda se odnosi na period vašeg sećanja iz detinjstva, gde imate manje brige o svetu i možete biti svoji. Obratite pažnju na vrstu aktivnosti i emocije u snu u dvorištu kako biste dobili bolju ideju.

Sanjati da čistite dvorište

Sanjati da čistite ili perete dvorište, znači da treba da iskorenite određene sklonosti koje samo vi znate da imate. Odustajući od vaših skrivenih sklonosti i menjajući vaš oblik ponašanja, možete zadržati otvoren um i duh.

Sanjati smeće u dvorištu

Ako ste sanjali svoje dvorište ispunjeno smećem, može se odraziti na loše i negativne navike i rutine koje ste razvili u svojoj mladosti.

Advertisements

Tačnije, postoje određene loše navike koje ste naučili od odraslih kada ste bili mlađi.

Sanjati da pravite zabavu u dvorištu

Ako ste sanjali zabavu u svom dvorištu, znači da slavite poseban događaj ili neko vaše dostignuće.

Ipak, želite da ovo slavlje ili informaciju o uspehu zadržite među svojom porodicom i bliskim prijateljima. Ne želite da objavljujete svoj uspeh i bogatstvo svima.

Sanjati da se opuštate u dvorištu

Opustiti se i uspavati u dvorištu, pozitivan je znak koji ukazuje na suzdržanu sreću. Stvari držite jednostavne i samo za sebe.

Sanjati roštilj u dvorištu

Ugošćavanje prijatelja i pravljenje roštilja u dvorištu u snu ukazuje da ćete otvoriti svoj lični život i pozvati ljude u svoj privatni krug.

Možete brzo da transformišete nove odnose u jake i intimne, držeći ljude blizu svog doma.

Sanjati da kopate i skrivate stvari u dvorištu

Kopati i sakriti predmete u dvorištu, odnosi se na određene tajne koje čuvate. Posebno ste nekoga povređivali u prošlosti i želite da to sačuvate u tajnosti od pogleda drugih. Takođe je povezano sa događajem o kojem želite da ne razmišljate.

Sanjati poplavljeno dvorište

Poplavljeno dvorište u snu nagoveštava da će na horizontu biti poteškoća. Slabo ste opremljeni za rešavanje nadolazećih izazova.

Izgubićete određene aspekte ravnoteže svog života kada naiđu teški i veliki problemi, a vaš lični život će se utopiti u tuzi.

Sanjati stranca koji vam prolazi kroz dvorište

Stranci koji stoje u vašem dvorištu predviđaju da biste uskoro mogli da postanete potencijalna žrtva prevare.

Vaš privatan život je nadgledan od strane drugih ljudi. Budite oprezni sa ljudima koji naizgled znaju više o vama nego što biste vi želeli.

Sanjati ljubimce koji vrše nuždu u vašem dvorištu

Sanjati da psi i mačke vrše nuždu u dvorištu može da simbolizuje značajan dolazak iznenadne sreće. Vaši privatni, ali lični projekti mogu se pokazati vrlo profitabilnim.

Značenje sna o dvorištu

Dvorište u snu može da simbolizuje pozadinu vašeg života. Pozadina može biti nešto zanemareno, tajno, privatno, skriveno ili van pogleda, posebno od strane javnosti.

Advertisements

Prednje dvorište je s druge strane obično vidljivo sa ulice i javnost je lako vidljivo, tako da u snovima prednje dvorište obično može da simbolizuje nešto o vama što je javni deo vašeg života.

Sanjati o svom dvorištu predstavlja vaša sećanja na detinjstvo ili vašu podsvest. Sa druge strane, sanjati o svom dvorištu odnosi se na tajne koje čuvate.

Postoje neki aspekti vašeg života koje želite da sačuvate skrivenim i van pogleda drugih. San takođe predstavlja neki aspekt vašeg života koji ste uzeli zdravo za gotovo.

Uzmite u obzir i frazu „ne u mom dvorištu“. Drugim rečima, sve je u redu dok vam se to ne dogodi ili se ne dogodi u vašem domu. Stanje u dvorištu je takođe simbolično koliko dobro održavate i uravnotežujete aspekte svog života.

Dvorište može da simbolizuje prošlost, jer u snovima sve što se nalazi iza vas ili vašeg doma može da simbolizuje prošlost.

Dodatno tumačenje sna

Sanjati o dvorištu može značiti nesuglasice iz vaše mladosti ili nešto što se dogodilo između vas i vašeg partnera, ali da se to uvek rešilo uz prijatan razgovor.

Dvorište simbolizuje nešto što nije javno, ali dobro poznato, nešto što se poštuje, ali se i redovno kritikuje.

Advertisements

Ako sanjate da je dvorište neuređeno dok se održava roštiljanje, pričaćete sa porodicom da bi im dali izgovor za svoje ponašanje prošlog vikenda.

Sanjati dobro uređeno dvorište dok traje rođendan u porodici može značiti predstojeće porodično putovanje koje će ujediniti porodicu.

San o dvorištu izražava sreću i mir u porodici ili intimno znače ono što je zanimljivo za sadašnjost, a ne za prošlost.

Dvorište ima simbolično značenje pouzdanosti, sigurnosti i prosperiteta.

Ako očistite dvorište i sve uredite, to potvrđuje da posedujete snažan duh u određenim pitanjima, i vrlo brzo imate šanse da uspostavite bolje odnose sa ljudima koje volite i moći ćete da počnete da pregovarate iznova.

Ali prljavo dvorište napunjeno beskorisnim stvarima znači da ste izloženi iznutra, da patite zbog nedostatka podrške i neodlučnosti.

Stajati u dvorištu male veličine, upozorava vas na nadolazeće poteškoće.

Kupovina kuće sa velikim dvorištem predviđa da ćete uskoro postati odlučniji. Odluke koje donesete mogu postati smišljene i tačnije.

Videti se u snu iza visoke ograde koja skriva dvorište od ulice je znak velikog uspeha. Međutim, ovaj san takođe simbolizuje da će vam uskoro mnoge osobe zavideti.

Ako je vaše dvorište uređeno starom ogradom, obratite pažnju na potrošnju novca. Svakako, sada puno trošite. I uveliko premašuje vaš prihod.

Rad u dvorištu predviđa nadolazeće opuštanje od svakodnevne taštine.

Treba uzeti u obzir oprez ako se vidite na dvorištu neznanca. Ovaj san znači da biste uskoro mogli postati žrtva prevare.

Videti san, u kome je dvorište čisto i lepo, znači biti srećan zbog nečega, dobiti dobre vesti itd.

Advertisements

Neke knjige iz snova primećuju da prljavo dvorište može da simbolizuje značajan pad. Ali ako nešto pometete u dvorištu, to nije dobar znak koji vas upozorava na značajne izdatke.

Advertisements