Sanovnik džamija – Šta znači sanjati džamiju?

Videti džamiju u snu odnosi se na čežnju, nedostajanje i isčekivanje.

Ako vidite kako obavljate molitvu u džamiji u snu znači da Vam nedostaje osoba koju volite, ali ona ne želi da razgovara sa Vama.

Advertisements

Ako u snu vidite minaret džamije, podrazumeva da ćete sklopiti mir sa osobom s kojom ste. Ako u snu postoji više minareta, za pomirenje će trebati onoliko vremena koliko minareta ima.

Uništena džamija u snu znači da će Vas porodica upoznati sa nekom osobom.

Ako  je u džamiji gužva u snu, to znači da će umreti neko od Vaših rođaka. Ako  nije previše gužve u snu, to znači da će neko od Vaših rođaka dobiti dete.

Advertisements

Vrata džamije odnose se na novi posao i dobitak. Ako ne uđete na vrata i tamo čekate u snu, to znači da bi trebalo da uložite napore za novi posao.

Ako vidite osobu koja ulazi u džamiju na vrata, to znači da će ovaj novi posao biti dugoročan.

Videti kupolu džamije u snu može značiti da ćete zaštititi svog rođaka koji čeka Vašu pomoć. Kasnije ćete imati koristi od ove osobe.

Ako sanjate da u džamiji vidite ili radite bilo kakve stvari osim molitve, to znači da ćete otići od svojih prijatelja i započeti neka nova, pogrešna prijateljstva.

Sanjati da spavate unutar džamije znači da ćete otići iz svoje zemlje i tamo ćete uspostaviti novi život.

Sanjati džamiju

Sanjati džamiju predstavlja celovitost, čistoću, isceljenje, razvoj i jedinstvo. Možda koristite ljude ili ih na neki način iskoristite. Morate se povući iz problema da biste se ohladili ili stekli neku perspektivu.

To je poruka za Vaš svakodnevni život i porodična pitanja. Možda bi trebalo da prestanete sa onim što radite i obratite više pažnje na neke situacije.

Advertisements

San o džamiji može značiti Vašu nadmenost. Skloni ste skrivanju svojih emocija.

Vaš um je možda preokupiran rokom koji morate da ispunite ili nekim drugim vremenski osetljivim problemom. To ukazuje na krutost. Morate pokazati više suzdržanosti u nekim aspektima svog života.

Sanjati da vidite džamiju

Sanjati o tome da vidite džamiju znači spajanje moći, ljubavi i kreativnosti. Tražite smernice od drugih ljudi

Uvek ste u pokretu. Vaš san je signal za Vaše visoke ideale, kreativnost, dostignuća i maštu. Osećate se nedodirljivim.

Sanjati džamiju predstavlja Vašu želju za postizanjem duhovnog savršenstva. Možda Vas je neko ili nešto začudilo.

Potrebna Vam je pomoć u nekoj situaciji ili stvari. Vaš san je dokaz mudrosti, uvida, magije, proširene svesti i vrline. Ostali će primetiti Vaše postignuće.

Sanjati da ste u džamiji

Sanjati da ste u džamiji predstavlja konačni kraj neke situacije ili veze. Potisnuti problemi mogu se vratiti.

Advertisements

Predlaže plodnost, rast ili nove početke. Pokušavate da pobegnete od svojih svakodnevnih obaveza i problema.

Biti u džamiji u snu znači završetak faze ili projekta. Morate razmotriti novi i bolji način rešavanja problema. Ponašate se nezrelo.

San predstavlja vaš prkosan i nekonformistički stav. Tražite da se na neki način ponovo povežete sa bivšim.

Sanjati odlazak u džamiju

Sanjati odlazak u džamiju je stvaranje kreativnosti, obnavljanja i revitalizacije. Dobićete unapređenje na poslu. U stanju ste da usmerite nešto u pravom smeru.

To je signal za arhetipskog pomagača iz snova koji Vam nudi uvid i savet. Morate da delite i prenosite svoje znanje drugima.

Sanjati odlazak u džamiju je znak Vaše sposobnosti da primate ljubav. Prolazite kroz proces izlečenja. Osećate se kritikovano.

San znači razigranost i sreću. Doživljavate viši nivo svesti.

Sanjati da čistite džamiju

Sanjati da čistite džamiju je odraz osećaja nesigurnosti. Morate preuzeti odgovornost za svoje postupke. Možda je vreme da priznate svoje prethodne greške.

Vaš san je Vaš osećaj za smer i kako sledite svoje ciljeve. Imate tendenciju da ignorišete stvari sve dok Vam se ne pojave tačno ispred nosa.

Sanjati čišćenje džamije je signal za kraj ciklusa, starenje ili smrt. Postoji nešto u Vašem životu što bi trebalo da pustite, bez obzira na to koliko teško bilo.

Zadržavate neki aspekt sebe. San označava osećaj da ste zapleteni ili zarobljeni u nekoj vezi. Potrebno je da postavite više ciljeve.

Sanjati posetu džamiji

Sanjati posetu džamiji je znak briga i nesreća u Vašem životu. Morate primeniti ideologiju na neki aspekt svog života.

Vreme je da se suočimo sa stvarnošću i prestanemo da se skrivamo iza fasade. Vaš san signalizira unutrašnji sukob i lične borbe. Morate da stavite tačku na neke stvari.

Advertisements

Sanjati posetu džamiji može značiti svetlost. Igrate se vatrom. Postoji situacija koja bi potencijalno mogla da preuzme Vaš svakodnevni život i spreči Vas da efikasno funkcionišete.

Vaš san navodi uticaj koji drugi vrše na Vaš život. Morate biti malo suzdržani u svom ličnom i društvenom životu.

Sanjati ulazak u džamiju

Sanjati ulazak u džamiju označava žensko gledište na stvari. Možda morate biti direktniji u pogledu svojih želja.

Možda je potrebno da bolje vodite računa o svom telu. To je znak nepoznate situacije. Doživljavate neke duboke strahove iz podsvesti.

Sanjati ulazak u džamiju  pokazatelj je Vaše potrebe za ozdravljenjem ili poboljšanjem fizičkog ili mentalnog zdravlja. Morate otići dublje i otkriti šta se događa.

Nešto u Vašem životu treba ispitati i pažljivije sagledati. Vaš san je znak za nepovratne promene koje se dešavaju u Vašem životu. Možda ste pomešali činjenično stanje.

Sanjati izgradnju džamije

Sanjati izgradnju džamije ponekad je Vaša potreba da okrenete ili promenite svoj stil. Morate da slušate. Pokušavate da se uklopite.

Advertisements

San je o vašoj potrebi da posegnete za drugima. Morate se više baviti sportom.

Ako sanjate izgradnju džamije, to ukazuje na Vašu živahnu prirodu. Možda živite zločesto, postupcima prema drugima.

Vreme je da se suočimo sa stvarnošću i prestanemo da se skrivamo iza fasade. Ovo predstavlja zaštitu. Morate dozvoliti da se Vaš um i telo podmlade.

Sanjati molitvu u džamiji

Sanjati molitvu u džamiji označava ženske emocije i dominaciju. Morate imati sve činjenice pre nego što donesete odluku. Poverena Vam je posebna poruka ili tajna.

Ovo je predznak za osećaj nesigurnosti ili neadekvatnosti. Vama se manipuliše ili ste Vi taj koji manipuliše.

Moliti se u džamiji ukazuje na Vaše trenutno okruženje i ima slično značenje kao kuća. Tražite novi osećaj sebe.

Nemate sumnje u svoju vezu. Vaša podrška je potrebna iz nekog razloga.

Sanjati divnu džamiju

Sanjati divnu džamiju pokazatelj je domaće udobnosti i uređenosti. Krenuli ste ka novom smeru u životu. Neko Vas ismeva.

Vaš san znači mušku plodnost i mušku moć. Postigli ste jedan od svojih najviših ciljeva.

Sanjati divnu džamiju je znak za osećaj negativnosti i inferiornosti. Neki moćni ljudi pokušavaju da potkopaju Vas i Vaše sposobnosti. Vreme je da izađete iz neke situacije.

Ovaj san je predskazanje za veličinu. Svoje emocionalno izražavanje menjate na način koji će biti predstavljen drugima.

Sanjati da spavate u džamiji

San o spavanju u džamiji označava Vaše unutrašnje želje za odstupanjem od određenog puta. Treba da verujete u sebe i u svoje sposobnosti.

Potrebno je da radite na svom detinjastom besu. San predstavlja nemoralni čin ili nemoralno ponašanje. Prevladali ste svoje prepreke i zamke.

Advertisements

Sanjati spavanje u džamiji sugeriše romantiku. Sprečeni ste u dostizanju svojih ciljeva ili odredišta.

Morate pokazati malo suzdržanosti i kontrole, bilo fizički, mentalno ili duhovno. Ovaj san je dokaz izdržljivosti, strpljenja i dugog života. Bili ste potpuno zavisni.

Sanjati da jedete u džamiji

San o jelu u džamiji ponekad je promena perspektive ili promena Vašeg stava. Želite da drugi pogledaju prema Vama. Morate usredsrediti svoju energiju na cilj.

Ovo nagoveštava sigurnost i stabilnost do kojih ste došli preko svojih dostignuća i napora. Učestvujete u procesu izlečenja.

San o jelu u džamiji skreće pažnju na slobodu izražavanja. Poverena Vam je moć i autoritet.

Morate više davati. San signalizira Vaš nesvesni um i njegov potisnuti sadržaj. Spremni ste da istražite skrivene i nepoznate aspekte sebe.

Sanjati zelenu džamiju

San o zelenoj džamiji predstavlja predznak Vaše želje da budete u centru pažnje. Zavaravate se ako mislite da imate slobodu da radite šta god želite.

Advertisements

Pokušavate da se ustremite ka određenom cilju. Ovaj san je znak za Vaše svakodnevne anksioznosti i brige. Morate se suočiti sa svojim trenutnim problemima da biste napredovali.

Sanjati zelenu džamiju označava mušku agresiju. Morate biti manje zavisni od kodeksa. Osećate se isključeno iz neke aktivnosti ili kao da Vas ignorišu.

Ovaj san ukazuje na svetski mir, ovozemaljska pitanja i jedinstvo. Morate da promenite svoje stavove o unapred stvorenim idejama.

Sanjati belu džamiju

San o beloj džamiji znak je zapuštenosti i napuštanja. Morate da sledite ono što želite. Pokušavate nešto prikriti ili sakriti.

Ovaj san je dokaz Vaše veštine preživljavanja. Morate biti oprezni kome verujete.

Sanjati belu džamiju nagoveštaj je Vaše želje da pobegnete od svakodnevnih životnih problema. Treba da razvijete određene kvalitete.

Advertisements

Tvrdoglavi ste kad je u pitanju kontrola nad svojim životom. Možda ćete morati brže da se krećete.

Advertisements