Sanovnik fotografija – Šta znači sanjati fotografiju?

Fotografija je simbol dugog života. Što duže gledate svoju fotografiju, duže ćete živeti. Ovaj san može da predvidi čoveku potpuno neshvatljivu situaciju u kojoj će on / ona biti krivac.

Ako u snu vidite sopstvenu sliku, to je znak nagle promene, Vaš život se može neočekivano promeniti u trenu.Ako vidite fotografije svog neprijatelja, ovaj san simbolizuje neku vrstu pobede nad Vašim neprijateljima.

Advertisements

Možda ćete na poslu postići vrtoglavi uspeh, što će Vam pružiti priliku da postanete najbolji.

Takođe, fotografija u snu može da predviđa kraj dugogodišnje svađe, dešava se na takav način da će se sukob između rivala rešiti.

Ako u snu vidite iscepanu fotografiju, to je loš znak. Ovaj san predviđa sanjaocu gubitak ili čak bol.

Advertisements

U prvom slučaju se možda odnosi na krađu, tako da ne bi trebalo da verujete strancima koji nude pomoć.

U drugom slučaju, ako je fotografija iscepana u snu, to može biti smrt voljene osobe ili ozbiljan neuspeh u poslu.

Ako izgubite sliku u snu i pokušaji da je pronađete su neuspešni, ovaj san Vam obećava prazne nevolje. Možda sanjalac pokušava da pronađe nešto u budnom životu , ali on/ona nije baš dobar/a u tome

Ako fotografiju sanja osoba koja ima svoju porodicu, ovaj san može da simbolizuje nesporazum između partnera. Možda bračni par više ne veruje jedno drugom, a to je uzrok opstrukcije.

Da biste sačuvali vezu, potrebno je analizirati vlastiti odnos, sesti zajedno, razgovarati i saslušati partnera.

Ako osoba gleda porodičnu sliku u snu s pozitivnim emocijama, to je znak da u porodici sanjaoca nema problema. Deca vole i poštuju roditelje, sve je u najboljem redu, uopšteno, svega ima u izobilju.

Ali ako u snu gledate nečiju porodičnu fotografiju, to znači da ste ljubomorni i ne volite Vaš porodični odnos.

Advertisements

Ako ste sanjali fotografije, onda ćete najverovatnije sresti lepu osobu. U ovom slučaju pokušajte se setiti šta je (ili ko) bio prisutan na njima.

Ako vidite svoju fotografiju u novinama, to znači lažna obećanja. Biće puno ljudi oko Vas, ali njihovo divljenje Vama neće biti stvarno.

Ali ako ste samo sanjali fotografije i ne znate ko je na njima, onda san ukazuje da ćete uskoro biti prevareni.

Budite oprezni i ne verujte glasinama i tračevima – steknite naviku da proveravate čak i naizgled očigledne činjenice. Tada se neprijatnost lako može izbeći.

Fotografija u snu ima različite interpretacije. Ako je fotografija bila Vaša, ovaj san u osnovi znači da ste previše opterećeni sobom.

Osim toga što ste sve vreme nezadovoljni svojim životom, izgledom, poslom i porodičnim životom – mislite da nije sve onako kako bi trebalo da bude.

Ovaj san možete smatrati signalom odozgo: sve će biti u redu ako unesete malo optimizma u svoj život.

Advertisements

Videti fotografiju u snu obično znači da Vam uskoro sledi neočekivani događaj.

Fotografija preminule osobe viđena u snu znači da ćete uskoro dobiti neke vesti, verovatno u pismu. Knjige snova kažu da će vesti biti veoma dobre, tako da bi trebalo da se radujete pismu.

FOTO: PIXABAY

Stara fotografija u snu je znak da ćete otkriti tajnu određene zavere koja se dogodila davno. Tumači snova podsećaju da je bolje živeti u budućnosti, a ne u prošlosti.

Videti fotografiju svoje voljene osobe u snu je negativan znak, najverovatnije je da je partner neveran. Ne treba da pravite brze zaključke, samo posmatrajte partnerov odnos prema Vama i njegovo ponašanje.

Videti fotografije dece ili bebe u snu pozitivan je znak koji predviđa neočekivani, ali prijatan susret. Ili možete očekivati neki radostan događaj vezan za Vašu prošlost.

Fotografije sa venčanja viđene u snu imaju negativno značenje. Knjige snova navode da je Vaš voljeni muškarac možda već u braku.

San o foto-albumu predviđa nekoliko poznanstava u isto vreme i moraćete da izaberete osobu koja je za Vas.

Videti sebe na fotografiji u snu znači i da je moguća neočekivana pobeda ili nasledstvo. Tumači snova upozoravaju, vredi biti oprezan u slučaju da pažljivo posmatrate crte lica u snu – takav san može biti znak bolesti.

Videti fotografiju muškarca u snu znači da želite da ojačate svoje odnose i želite da imate stabilnost i sigurnost u svom životu. Drugo tumačenje takvog sna je da Vam je malo žao prošlosti.

Ako ste videli fotografije nepoznatih ljudi, to znači da će Vam neko poveriti svoju tajnu. Ako samo vidite fotografiju – knjige iz snova tumače, prevara ili obmana verovatno će se dogoditi.

Simbol slike u snu je generalno dobar znak i pokazuje kako možete videti događaje koji su se dogodili u prošlosti.

Ovaj san je u velikoj meri usmeren na učenje iz iskustava koja su se dogodila u prošlosti.

Važno je da shvatite događaje koje ste ranije preživeli, da biste od njih mogli da učite, kako biste obezbedili napredak u budućnosti.

Advertisements

Ako uživate u svojim slikama iz prošlosti, to znači da morate pažljivo razmotriti svoje reakcije na buduće događaje.

Ako sanjate da gledate stare slike, to znači da ćete sresti stare prijatelje, koji su sada imućni.

Slika osobe koju ste voleli u prošlosti znak je da ćete imati srećan život.

Divljenje slici u snu je znak Vaših skrivenih želja. Ako u snu imate sliku, to znači zaboravljene dugove.

Nova slika je znak propadanja i neuspeha, dok stara slika znači žaljenje. Gledanje slike ukazuje da ćete ponovo uživati s nekim i da ćete ostvariti dobre rezultate u svojim nastojanjima.

Vaša sopstvena slika sugeriše da ćete nekome pomoći, a kada vidite sliku drugog znači da će Vam neko pomoći.

Ako neko drugi gleda sliku, predskazuje romantična osvajanja.

Advertisements
Advertisements