X

Sanovnik gavran – Šta znači sanjati gavrana?

FOTO: PIXABAY

Gavran se uglavnom negativno tumači u snovima. Gavran bi mogao da bude deo ilustracije ili je u snu živ i leti u Vašem snu, na prostranom polju.

Advertisements

To obično znači da predstoje velike katastrofe koje bi mogle negativno promeniti tok Vašeg života.

Još gori događaji mogu se dogoditi ako Vas gavran u snu grli ili vidite grupu gavrana kako Vam kruži nad glavom.

Sanjati crnog gavrana

Sam gavran je već negativan simbol snova, tako da je crni gavran u viziji posebno zloban. Crni gavran može biti izvezen na komadu odeće ili bi to mogao biti živ gavran kog ste primetili u scenariju u snu.

To znači da bi neko u Vašoj porodici, bliski prijatelj ili čak Vaš značajan član porodice mogao dobiti ozbiljnu bolest. U najgorim scenarijima, to može biti život ili smrt.

Advertisements

S druge strane, ako je gavran beo u snu, ovaj san Vam sugeriše da ko god je u Vašoj blizini bolestan može očekivati poboljšanje zdravstvenog stanja.

Sanjati gavrana koji umire

Videti u snu gavrana kako umire, na primer videti jednog gavrana na ulici nakon što je pogođen ili povređen, označava pozitivne događaje koji će Vam se dogoditi, posebno kada je reč o Vašem društvenom životu.

Možda ste se osećali sami ili izolovani jer ste se borili da se povežete sa drugima koji dele Vaše interese. Srećom, ovaj simbol sna označava početak kraja Vaše usamljenosti.

Okupljanje, zabava ili drugi slični društveni događaji upoznaće Vas sa pojedincima koji će postati Vaši najbolji prijatelji ili životni pratioci.

Sanjati ravnodušnog gavrana

Gavran koji izgleda ravnodušno ili odbija da prizna Vaše prisustvo, možda jer ne gleda u Vašem pravcu ili je visoko iznad Vas, podrazumeva preljubu ili izdaju koju će počiniti Vaš partner.

Advertisements

Sam gavran predstavlja Vašeg partnera koji će se verovatno ponašati drugačije ili postaje sve dalji svakim danom.

Ova primetna promena u njegovom ponašanju proizilazi iz moguće krivice ili stida zbog njegovih preljubničkih zlodela.

Sanjati nemirnog gavrana

Nemirni gavran koji se ljuti u snu, poput gavrana koji leti od drveta do drveta ili raznih električnih vodova, znači da u Vašoj okolini postoje opasnosti i pretnje koje mogu naštetiti Vašim voljenima, uključujući i Vas.

Dakle, u ovom scenariju, gavran Vas verovatno upozorava na ovu predstojeću nesreću ili tragični incident.

Alternativno, ovo takođe ukazuje na mogućnost da bi se Vaša prethodna krivična dela i zlodela mogla ponovo pojaviti i naterati da snosite posledice svojih postupaka ako se ne pokajete ili ne promenite nešto.

Advertisements

Ubiti gavrana u snu

Ubiti gavrana, poput pucanja u gavrana dok lovite ili ako se zakucao u Vaš automobil, znači smrt. Neko blizak Vama verovatno će uskoro preminuti.

To može biti neko ko boluje od terminalne bolesti ili retke bolesti bez poznatog leka.

Iako ovo sve može izgledati kao beznadežna situacija, Vaše prisustvo i druženje u poslednjim trenucima ove osobe postalo bi izvor velike utehe.

Gavran sa raširenim krilima

Gavran koji širi krila dok leti ili dok se negde spušta ili širi krila u punom rasponu kako bi pokazao snagu i autoritet, ukazuje na mogućnost neizbežne lične povrede ili opšte pretnje Vašem blagostanju.

To može biti fizička pretnja, kao što je manja nesreća ili zarazna bolest, ili može biti psihološka i emocionalna poput sukoba s bliskim prijateljem ili pouzdanim kolegom.

Ova negativna okolnost može biti delimično Vaša greška, posebno ako previdite određene detalje ili znakove upozorenja.

Sanjati starog gavrana

Videti starog gavrana, poput onog koji je već star i spor zbog starosti, je preteča velike promene Vaše stvarnosti. Ova značajna prekretnica uticaće na skoro sve aspekte Vašeg života ili Vašeg opšteg raspoloženja.

Primeri ove ogromne promene mogu biti promena u karijeri, selidba na drugo mesto ili susret sa nekim novim.

Za mlade žene koje su u vezi, to znači da bi se Vaše neprestane prepirke ili lične razlike mogle završiti raskidom.

Sanjati da gavran leti prema nekome

Uočiti gavrana koji leti prema nekom drugom u snu, možda trener ptica koji doziva gavrana ili gavran koji leti prema nekome koga znate na grabežljiv način, nažalost znači da će ta osoba uskoro doživeti neku lošu sreću.

Advertisements

Na primer, mogli bi učestvovati u saobraćajnoj nesreći, mogla bi im biti dijagnostikovana bolest, dobiti zaraznu bolest ili raskinuti sa svojim romantičnim partnerom.

U najgorim scenarijima, ovo bi moglo značiti čak i njihovu prevremenu smrt. Ako Vam je ta osoba nepoznata, možda ćete ih susresti tokom tragičnog trenutka u njihovom životu.

Sanjati da gavran napušta svoje gnezdo

Videti gavrana kako napušta svoje gnezdo, kako bi našao hranu za svoje mladunčiće ili da uhvati plen za sopstvenu konzumaciju, znači da ćete možda biti prisiljeni da odložite ili napustite svoj trenutni plan ili projekat.

Možda bi Vam ponestalo sredstava za održavanje projekta ili poduhvata, ili je takođe moguće da za sada nema ovog načina poslovanja.

Ovo možda nije potpuni neuspeh, samo loš tajming, pa umesto da odustanete od njega, možda ćete ga morati samo odložiti ili staviti na čekanje dok ne dođe pravi trenutak.

Sanjati gavrana visoko na drvetu

Gledati gavrana koji je visoko na drvetu, poput žestokog posmatrača kojeg ste primetili dok ste bili u ekspediciji ili na kampovanju sa prijateljima, znači da su pred Vama teške borbe sa kojima ćete morati da se izborite.

Da li ćete pobediti u ratu ili ne ili uspeti u postizanju svojih ciljeva, zavisi od Vaše ukupne sposobnosti da istrajete.

Možda ćete propasti ili izgubiti se na nekim izazovima i preprekama, ali ako nastavite, na kraju ovog perioda borbe Vas čeka lepa ispunjena nagrada.

Sanjati da vas gavran posmatra

Osećanje ili bukvalno gledanje gavrana koji Vas posmatra, dok prolazite pored njega, ili dok leti iznad Vas, kao da Vas špijunira, znači da možete postati očevidac tragičnog incidenta ili svedočiti ozbiljnom sukobu između Vaših prijatelja koji su u romantičnoj vezi.

Iako Vam se može činiti korisnim ako se umešate, ovo može biti slučaj gde mešanje može samo pogoršati stvari.

Advertisements

Zato pokušajte da se ne uvlačite previše u tuđe poslove, jer u suprotnom možete izgubiti više nego što ste založili.

Sanjati da gavran kruži oko Vas

Sanjati da gavran kruži direktno iznad Vas, ili Vas prati, upozorenje je da će se Vama ili voljenoj osobi dogoditi nešto loše.

To može biti nesreća, finansijska katastrofa ili srčani udar. Pored toga, ako se gavran čuje glasno, oštro, onda bi to moglo ukazivati na moguću smrt u porodici.

Ovo može biti Vaša podsvest koja Vas pokušava upozoriti na nečiju smrt kako biste mogli provesti više vremena s njima pre nego što umru.

Gavran koji nosi zmiju u snu

San koji uključuje gavrana koji nosi zmiju, poput one koju je ubio i odvodi u svoje gnezdo, ima gorku interpretaciju snova.

Advertisements

To znači da biste mogli dobiti ono što želite, bilo da je to materijalni posed ili položaj koji ste oduvek želeli imati.

Nažalost, kad to postignete, možda ćete požaliti zbog svoje odluke, jer ćete izgubiti mnogo više.

Na primer, luksuzni predmet može koštati puno novca za održavanje ili određeni naziv na poslu može značiti duge sate neplaćenog rada.

Gavran koji viče vrlo glasno u snu

Čuti ili videti gavrana kako viče vrlo glasno, kao da namerava probuditi čitavo okruženje poput zvona upozorenja, može Vam otkriti nedostatak takta.

Događaj ili susret može Vam dati tešku lekciju o tome da budete taktičniji i pažljiviji u komunikaciji sa drugima, posebno sa ljudima koje ne poznajete dobro.

Advertisements

Možete slučajno povrediti nekoga oštrim rečima, a da to ne shvatite. Dakle, možda Vam um govori da dvaput razmislite pre nego što progovorite ili biste mogli da dovedete sebe u nevolju.

Sanjati gavrana pored sebe

Sanjati da je gavran spušten pored Vas, poput obučenog kućnog ljubimca ili gavrana koji je sletio pored Vas u snu, znači da možda Vi padate u depresiju.

Blizina gavrana u ovakvom scenariju sna ukazuje na emocionalni mrak koji Vam preti da nadvlada, možda zato što ste veoma nezadovoljni zbog karijere ili romantične veze.

Stvari možda ne idu po Vašem planu i osećate se kao da polako gubite kontrolu nad svojim životom.

Gavran u letu

Gledati gavrana kako leti visoko na horizontu, kako se uzdiže iznad guste šume ili u planinskom pejzažu, znači da ćete uskoro dobiti loše vesti ili pokupiti negativne informacije o nekome koga stvarno znate.

Advertisements

Ovo bi takođe moglo otkriti Vašu negativnost i pesimizam kada je u pitanju Vaša veština i sposobnosti.

Možda neprestano potcenjujete svoju sposobnost da ostvarite svoje ciljeve. Pored toga, možda ste skloni kritikama ili stalno očekujete loše povratne informacije, čak i ako niste učinili ništa loše.

Sanjati da držite gavrana u rukama

Sanjati da držite gavrana u rukama, sugeriše povratak osobe koju prezirete ili ćete naići na nekoga ko ne zaslužuje Vaše vreme ili pažnju. Ovaj nesrećni sastanak možda je samo početak uspešnog perioda koji ćete provesti zajedno.

Ova osoba bi Vas mogla toliko iznervirati da ćete uložiti mnogo razmišljanja i truda da izbegnete njihovu prisutnost ili da ih zauvek isterate iz života.

Sprijateljiti se s gavranom u snu

Družiti se s gavranom, pružati mu pažnju kao kućnom ljubimcu ili izlečiti krila i pomoći mu da ponovo leti, povoljan je pokazatelj da ćete nekoga izložiti ili osujetiti lažnim ili drugim nezakonitim aktivnostima.

Advertisements

Zvona upozorenja mogu se oglasiti kada sretnete ovog pametnog pojedinca kako biste se jasno ugledali kroz njihove namere. Dakle, Vaši saveti i upozorenja mogu na kraju spasiti mnogo ljudi velikih nevolja.

Sanjati da pokušate da uhvatite gavrana

Ako sanjate da pokušavate uhvatiti garana, možda postavljanjem zamke u blizini njegovog gnezda sa namerom da ga zadržite, to podrazumeva Vašu moguću uključenost u besmislene aktivnosti ili beskorisne poduhvate.

Možda je uključeno puno mučnih zadataka zbog kojih biste izgubili mnogo Vašeg vremena i truda bespovratno.

Kao takva, ovo bi mogla biti podsvest koja Vam poručuje da budete malo pažljiviji u izboru projekata, tako da svoje vreme i energiju možete koristiti produktivnije.

Još tekstova