Sanovnik gojaznost – Šta znači sanjati da je neko gojazan (debeo)?

Sanjati o gojaznosti predstavlja preteranost. Mnogo ste razmišljali ili radili nešto. Takođe može odražavati loše navike koje ste imali poteškoća da odstranite.

Alternativno, gojaznost može odražavati lošu sliku o sebi, nisko samopoštovanje ili nesigurnost u vezi sa vašom težinom. Neugodna količina beskorisnog viška. Osećaj da ste izgubili puno vremena uživajući.

Advertisements

Negativno, gojaznost u snu može odražavati vaša osećanja prema ljudima koji su krajnje neuki sa svojom lenjošću.

Sanjati da ste vi ili neko drugi gojazan predstavlja preteranost, lenjost ili nedostatak discipline na neki način. Vi ili neki aspekt vaše ličnosti previše ste usredsređeni na zadovoljstvo ili na neproduktivne obrasce razmišljanja.

Debljanje u snu može biti znak da u nekoj oblasti treba da naučite umerenost. Alternativno, gojaznost u snu može odražavati osećaj nezasluženog gubitka.

Advertisements

Osećaj da ne uživate u svom životu koliko želite. Osećate da je to problem koji vas sputava i čini vas manje zabavnim kad ste u nečijoj blizini.

Sanjati o gojaznosti je simbol preteranosti. Možda ste u poslednje vreme preterali i vreme je da to povučete i budete razumniji.

S druge strane, možda niste reagovali po tom pitanju – ali u poslednje vreme razmišljate o tome da preduzmete nešto.

Gojaznost može biti odraz loše navike koju ste teško izbacili – ovo možda nije nužno povezano sa jedenjem, ali san može predstavljati još jednu stvar koju radite u budnom stanju za koju znate da nije dobra za vas.

Ako ste vi bili gojazni u snu – ovo bi moglo biti rezultat vaše loše slike o sebi. Možda imate nisko samopoštovanje zbog težine ili možda težina predstavlja još jednu stvar oko koje ste samosvesni.

Gojaznost može biti znak da nosite sramotnu količinu nečega. Opterećujete se viškom koji vam ne služi ničemu. To može biti emotivni prtljag, a ne fizički. Da li je vreme da to pustite i osetite osećaj slobode u odsustvu?

Moguće je da se kajete što ste toliko vremena proveli uživajući. Možda su efekti tek počeli da se pokazuju – koliko ste stvari doveli do krajnosti.

Advertisements

San bi mogao biti rezultat vaših opštih osećanja prema ljudima koji su gojazni. Možda se mučite da shvatite kako osoba može da dođe u takve navike svojim jelom.

Možda je u vašem životu neko gojazan i zabrinuti ste za njegovo zdravlje i sreću. Smatra se da je gojaznost takođe povezana sa nedostatkom kontrole.

Možda trenutno nemate puno moći ili vlasti nad svojim životom i osećate se kao da niste na mestu vozača svoje sudbine.

Konačno tumačenje je povezanost gojaznosti sa mentalnom izolacijom – možda pokušavate da se zaštitite od neke situacije postavljanjem prepreka.

Kada neko sanja da ima prekomernu težinu, postoji osećaj da ga gledaju i osuđuju, kao i strah da ga ne prihvate vršnjaci kao rezultat toga što je deo društva koje očekuje da svaki tip tela izgleda isto.

To može stvoriti ogroman pritisak svakodnevni život. Kada neko sanja da ima prekomernu težinu i da ga ismevaju, postoji nedostatak kontrole, nemogućnosti da se spreči da se pretera.

Ako se neko oseća sjajno zbog prekomerne težine, to predstavlja sposobnost osobe da prihvati sreću i prekomerno uživanje kao način nagrađivanja sebe za naporan rad.

Advertisements

Ponekad je u snu sasvim fino osećati se prekomerno teškim i veselim, kao i oduševljenim životom. Ako je ovo slučaj i kod vas, to znači da vas čeka mnogo uspeha.

Što se tiče problema sa slikom tela, problem ovih vrsta snova je taj što se čovek može osećati toliko bespomoćno da postoji dodatni sloj štetnog ponašanja, kao što je previše jesti, previše piti i svi drugi oblici viška koji uzrokuju da se sanjaoc oseća grozno tokom sna.

Kad neko vidi da je potpuno drugačiji od svih ostalih, to se kod njega čini kao da je izopštenik, a ne deo društva. Ovo može biti dramatično teška pozicija u kojoj se može naći.

Ovakav san predstavlja strah od prekomerne težine, što pokazuje budnu životnu prirodu, gotovo do krajnosti.

FOTO: PIXABAY

Takođe postoje dokazi o pogrešnoj perspektivi kako svet izgleda i kakva se očekivanja od vas traže. Ovo je san koji je obično prepun samopoštovanja i opšte uznemirenosti i zbunjenosti.

Kad neko sanja da gubi salo, to je znak ne samo želje, jer mnogi koji imaju prekomernu težinu pronalaze utehu i sigurnost u svom trenutnom stanju. Kada ih lekar bocka ili podbada, osećaju se ranjivo i nesigurno, to je zastupljeno u ovim vrstama snova.

Sanjarenje o gojaznosti ili iznenadnoj promeni vaše veličine je vrlo često. Ovaj san znači da vam nije prijatan izgled koji predstavljate svetu.

Ako ste u snu izuzetno gojazni, poruka bi mogla biti da preterujete u nekom području svog života koje treba da unapredite. Možda iz drugih razloga pokušavate da postavite nekoliko slojeva izolacije oko svoje ličnosti.

Na primer, možda pokušavate da se zaštitite od povrede nekoga u svom životu. Ili možda postavljate stražu iz drugih razloga. Ako ste gojazni i sanjate ovaj san, to vam možda pokazuje načine da se izvučete iz ove situacije.

Ako ste vrlo mršavi i ovo doživite u snu, to znači da vam zdravlje može biti narušeno ako ne pokušate da se više udebljate. Nisko samopoštovanje može biti poruka ako sanjate da ste gojazni a niste sigurni zašto.

Nesvesno se može od vas zahtevati da preduzmete nešto u vezi sa štetnim efektima na zdravlje. Možda se čak i ako niste previše debeli, osećaj inferiornosti zbog sopstvenog izgleda može pojaviti sa ovim snom.

Ovaj simbol snova može se posebno pojaviti ženama zbog preteranog ideala vitkosti. Kao što najavljuju stari snovi, biti debela ili preteška osoba u snu doneće vam sreću, uspeh i prosperitet.

Mišljenje o telu koje sanjaoc ima u budnom stanju, može se razlikovati od onog koje mu se predstavlja u snovima. Ova vizija daje sanjaocu priliku da radi na svojoj fizičkoj slici o sebi.

Advertisements

Na duhovnom nivou biti debeo (gojazan) – izbor je koji se stavlja pred svaku osobu više puta: pokoriti se ili pobuniti.

Šta znači sanjati da je neko debeo (gojazan)?

San o gojaznosti preteča je zabrinutosti oko nošenja porodične loze ili nasledstva. Treba vam nova ili bolja tačka gledišta na nešto. Kroz život napredujete polako, stabilno i uporno.

San je ponekad vaša želja da se vratite svojim korenima. Možda ćete morati da se podvrgnete preuređivanju slike. Biti gojazan u snu signalizuje dezerterstvo i napuštanje.

Morate biti prihvatljiviji i tolerantniji prema razlikama u čovečanstvu. Morate se izraziti pisanjem ili umetnošću. San znači komunikaciju i vaše veze sa drugima. Tražite utehu ili da vas neko treba utešiti.

San o gojaznom čoveku predosećaj je dobrote, moći i očaranosti. Vas emocije doslovno koče. Vođeni ste uspehom. To se odnosi na neki značajan duhovni razvoj i natprirodnu energiju.

Vi ulazite u srž stvari. San o gojaznim muškarcima je trag za profitom, samootkrivanjem ili napretkom.

Možete biti i moćni i nežni. Možda previđate nešto važno. Vaš san je ponekad inspiracija, mašta i predanost. Treba vam pomoć da se povinujete standardima.

Advertisements

San o gojaznoj ženi ukazuje na nesigurnost i emocionalnu nestabilnost. Možda se bavite pitanjima pasivnosti / agresivnosti i autoriteta / zavisnosti. Idete protiv svog instinkta.

San označava predmet vaših naklonosti ili želja. Morate zaustaviti nešto što radite. Sanjati gojazne žene ponekad je znake vaše spremnosti za akciju.

Možda želite da u sebe ugradite osobine drugih. Možda postoji nerešeno pitanje iz vaše prošlosti. To znači mnoge prepreka i problema u vašem životu. Treba vam vremena da se ohladite i smirite.

San o gojaznoj osobi znak je vaše želje da budete emocionalno avanturističkog duha. Potpuno ste uronjeni u svoja osećanja. Treba vam neko ko će pomoći da vas pokupi i odvede na pravi put.

Ovaj san predstavlja vaš potencijal za uspeh. Stvari vas mogu sustići i morate se nositi sa njima ili živeti s posledicama. San o gojaznoj osobi znak je uspeha i završetka. Vreme je za prave stvari.

Treba da odredite malo vremena za više opuštanja i uživanja u svom životu. Vaš san znači slobodu da vodite svoj život i da radite ono što želite. Učite da prihvatate i integrišete različite aspekte sebe.

Advertisements