Sanovnik gusenica – Šta znači sanjati gusenicu?

Ako Vaš san uključuje gledanje gusenice, to znači da je Vaš san uveliko povezan sa Vašim stavom prema životu i životnim procesima.

Gusenice su povezane sa metamorfozama i prirodnim napredovanjem života. Boje u snu su značajne, ali videti boje na gusenici ukazuje na nove početke.

Advertisements

Zavisi od vrste boja koju vidite na gusenici u snu. Kako gusenica ukazuje na nečiji stav u životu, to može sugerisati da se povezujete sa dobrim ljudima oko sebe.

Ovaj san je simbol da možda želite da se emocionalno bolje uklopite sa drugima.

Žute gusenice označavaju unutrašnju energiju koja je jednaka harmoniji.Ovo je povezano sa intelektom.

Advertisements

Videti gusenicu sa crvenim bojama sugeriše da će strast biti Vaša.

Plava gusenica povezana je sa mirom i harmonijom. Ova gusenica takođe može označiti da će zima biti Vaše vreme kada ćete zasijati.

Crna i narandžasta gusenica povezana je sa Vašim rastom i usmerenošću prema napred.

Videti zelenu gusenicu povezuje se s prirodom. Smeđa gusenica označava moguće novo okruženje. Ako gusenica ima mnogo različitih boja, to je pozitivan znak koji označava nove mogućnosti u budućnosti.

Gusenica sa neobičnom bojom ili nijansom ili čak oznakama (koje ne vidite u budnom svetu) povezana je sa životnim ciklusom.

To je iz Vaše duhovne perspektive i ukazuje da morate ići napred. U Vašem životu nešto može biti loše, ili u pozitivnijim snovima gusenica, sve ide po planu.

Gusenica nije dostigla punu zrelost sve dok se uspešno nije transformisala u leptira. Zbog toga je gusenica reprezentacija mladosti ili povratka dečjoj jednostavnosti.

Advertisements

San o gusenici možda Vam poručuje da se vratite jednostavnijim stvarima u životu ili Vas podseća na Vaš zabavni razigrani duh.

Gusenica takođe može predstavljati pobunu protiv autoriteta, jer gusenice predstavljaju mlade koji nisu dovoljno odrasli da poštuju pravila.

Snovi o gusenicama dolaze pre velikih životnih promena. Ako sanjate o mladoj gusenici, osećate se nesigurno u vezi s tim prelazom i želite se vratiti u mlađe dane.

Ako sanjate o starijoj gusenici ili gusenici koja gradi kokon, mnogo vam je prijatnije sa prelazom doba i zapravo se tome možete radovati.

Ponekad ne možete da kažete da li će se gusenica uskoro pretvoriti u leptira ili ne. U ovom slučaju Vam je prijatno stanje u kojem se nalazite i ne žurite sa izvršavanjem stvari.

To može biti dobar znak, ali ipak bi trebalo da razmotrite napore da blagovremeno izvršavate zadatke.

Ako se Vaša gusenica uspešno pretvori u leptira, sve će biti u redu. Gusenica je završila prirodne faze života i sve u stvarnom životu ide po planu.

Advertisements

Ova tema prirode takođe se može odnositi na plodnost. Životni ciklus gusenice može se povezati sa ženskim reproduktivnim ciklusom, tako da Vi ili neko koga znate možete biti trudni

Ako ste u snu poprimili neke od karakteristika gusenice, to može značiti razne stvari.

Ako ste se sporo kretali poput gusenice, možda se bojite da nikad nećete biti uspešni ili se transformirati u ono što želite biti.

Ako ste jeli lišće poput gusenice, osećate se anksiozno ili nesigurno zbog velikog životnog događaja.

Loš je znak ako je gusenica u Vašem snu pojedena ili je ostala zarobljena u kokonu.

Ako ste i sami bili gusenica i pojeli ste se, osećate se preplavljenim svojim odgovornostima i želite da stvari ostanu takve kakve jesu.

Ako ste bili svedoci da se gusenica jede, možda ste bili prestrogi prema drugoj osobi koja u životu doživljava traume.

Ako ste u snu zarobljeni kokonom, ne osećate se dobro zbog načina na koji su stvari krenule i možda ćete se osećati kao da ste izabrali pogrešan životni put.

Ako u snu vidite gusenicu zarobljenu u kokonu, u Vašoj najbližoj porodici može doći do smrti ili povrede.

Videti gusenicu u snu

Sanjati o tome da vidite gusenicu metafora je za Vašu strast i snažnu volju. Kompromitujete svoje vrednosti ili uverenja. Neki novi projekat je u izradi. San ukazuje na važnu odluku koju treba da donesete. U životu se morate zalagati.

Videti u snu gusenicu pokazatelj je Vaše motivacije i pouzdanja u sopstvene sposobnosti. Veseliće Vas puno stvari u bliskoj budućnosti. Ovo je znak koliko dobro nosite sebe i svoju sposobnost da posegnete za drugima.

Sanjati da jedete gusenicu

San o jedenju gusenice je znak za to da tražite savet i za neki smer u vašem životu. Možda Vam je potrebno privremeno bekstvo od stvarnosti. Možda ćete stupiti u novu vezu, bilo na nivou prijateljstva, bilo na romantičnom nivou.

Ovaj san nagoveštava manje probleme ili transformacije koji se događaju u Vašem životu. Morate biti više svesni osećaja drugih ljudi.

Advertisements

Jesti gusenicu u snu Vaša je potreba da budete ekonomičniji. Morate da imate kontrolu nad svojom sudbinom.

Možda Vam je potrebno da u svoj život ugradite određene kvalitete. Ovaj san ukazuje na Vaš svakodnevni život i porodična pitanja. Morate naučiti da zaboravite ili oprostite.

Sanjati veliku gusenicu

San o velikoj gusenici predstavlja Vašu snagu, kompetentnost, odlučnost i sposobnost da ostvarite svoje ciljeve. Neko Vas vodi prema bezbednom mestu. Neko se oprašta od Vas.

Predstavlja meditaciju i molitvu. Možda se osećate sami ili ste spolja čudna osoba. San o velikoj gusenici je znak mira. Imate mnogo toga da ponudite i da pružite mnogo ljubavi.

Možda želite da Vam sve bude posluženo na srebrnom tanjiru. San sugeriše na Vaše čulne želje i iskušenja. Osećate se otuđeno ili sami u novom okruženju.

Videti puno gusenica u snu

San u kome vidite puno gusenica predstavlja važnost odanosti i dužnosti prema Vašoj porodici. Mnoge oči Vas posmatraju. Doslovno otkopavate neki dubok sadržaj.

To sugeriše da je potrebno da se zaustavite i uživate u životu. Vređate druge. Snovi u kojima se pojavljuje puno gusenica pokazatelj su Vašeg metodičkog razmišljanja i analitičkog uma.

Advertisements

Žalite zbog nečega što ste rekli. Ovo nagoveštava Vašu ulogu u rađanju novog projekta. Nešto ili neko ugrožava Vaše samopoštovanje i emocionalno blagostanje.

Sanjati mrtvu gusenicu

San o mrtvoj gusenici sugeriše da Vaše snažne želje treba da budu prepoznate i priznate. Možda izražavate želju da se vratite u infantilnu zavisnost i pobegnete od svojih svakodnevnih obaveza/problema.

Odbijate da priznate i suočite se sa svojim osećanjima jer je možda previše bolno ili previše sveže. Vaš san predstavlja sadržaj problema sa Vašom ličnom predstavom.

Donosite neke teške i važne odluke. San mrtve gusenice je Vaša sposobnost da brzo stanete na noge. Osećate potrebu da se zaštitite od toga da budete emocionalno povređeni.

Ne želite se skrasiti. Ovaj san je znak Vašeg nerazumevanja u nekoj oblasti Vašeg života. Suviše ste usredsređeni na jednu stvar kod koje Vam nešto nedostaje.

Sanjati jaja gusenice

San o jajima gusenice skreće pažnju na zanemarivanje Vaše emotivne prirode. Pokušavate da shvatite svoj životni put. Udobnost će doći napornim radom, marljivošću i opreznošću.

Ovaj san predstavlja Vašu potrebu da budete uporniji. Morate bolje potvrditi svoj autoritet. Ovakav san je zaštita od Vaše podsvesti.

Učinili ste nešto čime se ne ponosite. Idete sa tokom stvari bez ikakvih prigovora ili otpora. Vaš san označava prošlost. Morate ostati fokusirani.

Sanjate da Vam je gusenica ušla u uvo

San o gusenici u uhu odnosi se na Vašu snagu volje. Oduzimaju Vas kontraproduktivne aktivnosti. Radite stvari na svoj način i živite po svojim pravilima.

Ovaj san je ponekad nagrada za Vaš naporan rad i trud. Vi tražite u svojoj podsvesti da biste bolje razumeli sebe. Gusenica u uhu je problem koji Vas muči.

Morate zadržati kontrolu. Kada se izražavate, možete se osećati ugroženim. Vaš san je znak za pamćenja iz prošlosti. Tražite rešenje za neki sukob u svakodnevnom životu.

Sanjate da ste gusenica

San o tome da ste gusenica znači nemoralni čin ili ponašanje. Osećate se bespomoćno ili nemoćno u nekoj situaciji. Morate razviti aspekt sebe i iskoristiti svoj potencijal.

Ovaj san je poruka za usmeravanje na ono što govorite ili mislite. Možda ste napravili greške u prošlosti koje su Vas sada vratile na put ka Vašim ciljevima.

Advertisements

Budući da san gusenica skreće pažnju na vedrinu, jednostavnost i nezavisnost. Morate se suočiti sa nekom potisnutom ljutnjom ili neizraženim besom.

Prevladaćete svoje trenutne probleme. To je znak Vašeg sistema podrške. Postoji deo sebe koji ne otkrivate.

Sanjati gusenicu u kosi

San o gusenici u kosi nagoveštava Vaš kreativni protok energije. Proslavljate uspeh ili godišnjicu. Idete zajedno sa gomilom. Ovo su Vaše želje da se stvari odvijaju nesmetano. Možda je vreme za novi početak.

Gusenica u kosi ukazuje na pitanja posvećenosti i zadovoljstva. Vaš san je signal za herojsku mušku figuru u Vašem životu. Prigrlite nekog drugog.

Ubiti gusenicu u snu

San o ubijanju gusenice nagoveštava Vaše podsvesne želje da se vratite bivšoj devojci/dečku. Ne želite da priznate svoje probleme i previranja.

Možda svoje ciljeve postavljate prenisko. Ovo sugeriše konfuziju, nevolje, skandal, neizvesnost i brige. Postoji situacija ili odnos koji zahteva posebnu pažnju i brigu.

Ubijanje gusenice u snu nažalost je upozorenje za strah i Vaš frigidan stav. Dopuštate drugima da odlučuju umesto Vas.

Advertisements

Probijate se kroz prepreke i prevazilazite svoja ograničenja. San je o Vašoj želji da pobegnete od bola stvarnosti umesto da se suočite sa njim. Preplavljeni ste problemima i odlukama u Vašem životu.

Advertisements