Sanovnik izbeljivač – Šta znači sanjati izbeljivač?

Izbeljivač u snu označava teške lekove koji će se koristiti za uklanjanje negativnosti, ukazuje na vreme izlečenja i čišćenja nakon uklanjanja i uništenja.

Razmislite kako i gde koristite izbeljivač u snu da biste bolje razumeli

Advertisements

Koristiti izbeljivač za čišćenje

Ukoliko ste sanjali da koristite izbeljivač za čišćenje, razmislite o lokaciji na kojoj ga koristite. Koristite li ga na podu ili u toaletu? Povezano je s tim da ste spremni popraviti prošlost i svađe. Tako da biste mogli da krenete napred i rešite loš odnos.

Dodavanje izbeljivača za dezinfekciju bazena

Sanjati da uklanjate potencijalne infekcije izbeljivačem u bazenu ili nekom drugom izvoru vode, ukazuje na pročišćavanje i poboljšanje Vašeg mentalnog zdravlja. Prisilno uklanjate svu negativnost u svom umu kako biste mogli funkcionisati besprekorno.

Sanjati o izbeljivanju kose

Sanjati da izbeljujete kosu, znak je da doživljavate velike promene i lični rast. Vi razmišljate o tome kako vidite sebe i kako Vas drugi gledaju. Želite da promenite utisak o svetu.

Advertisements

Sanjati da pijete izbeljivač

Videti da u snu pijete izbeljivač, ukazuje da Vam je teško gutati oštre istine i savete ljudi. Neko u Vašem životu misli da je dobro da Vas spusti kako bi Vas motivisao.

Ali Vaša psiha ne može razrediti i pregledati ono što je rečeno. Pronađite načine za rešavanje oštrih komentara. Ili ćete trpeti dugotrajno mentalno oštećenje ili loš odnos narednih godina.

Sanjati da mirišete izbeljivač

Sanjati da mirišete izbeljivač, znači da ćete uskoro biti suočeni sa dolaskom zahtevnog klijenta. Njegove povratne informacije biće rasuđivačke ili zahtevne. Budite spremni na odlaganje zbog posla koji ste obavili.

Sanjati o pranju veša izbeljivačem

Sanjati o razbarušenoj tkanini zbog izbeljivanja tokom pranja veša, sugeriše Vam da prolazite kroz bolno iskustvo, kao što je razvod. Pokušavate ukloniti nešto ili nekoga iz svog života.

Ipak shvatate da su njegova ili njena sećanja ostavila trajne tragove. Ne možete zaista učiniti da on ili ona nestanu iz Vaše prošlosti.

Advertisements