X

Sanovnik jednorog – Šta znači sanjati jednoroga?

FOTO: PIXABAY

Snovi o jednorogu obično se odnose na nekoga za koga znate da je veoma neiskvaren i iskren. U nastavku možete pročitati opširnija tumačenja snova koji se odnose na jednoroge, kako bismo vam pomogli da shvatite na šta bi oni mogli da vam ukazuju.

Advertisements

Sanjati belog jednoroga

Beli jednorozi u snovima se odnose na simbole čistoće i nevinosti. Možda ste pronašli nekoga ili nešto što vas je podsetilo na vašu nevinost. Ako osetite blaženstvo, i ako ste uzbuđeni što vidite jednoroga u snu, to takođe može predviđati da će u vaš život ući novo uzbuđenje.

Sanjati crnog jednoroga

Snovi o crnim jednorozima govore vam da ste izgubili deo svoje nevinosti koji više nikada nećete moći da povratite.

Sanjati plavog jednoroga

Snovi o plavim jednorozima znače da će vam partner biti veran, što će rezultovati prosperitetom i uživanjem u vašem životu.

Sanjati zlatnog ili jednoroga duginih boja

Susret sa zlatnim ili  jednorogom duginih boja u snovima je siguran znak uspeha. Očekujte sjajne prinose od poslovnih napora, jer bi to bila iznenađenja poput jednoroga.

Advertisements

Sanjati mladunče jednoroga

Mladunče jednoroga u snovima je znak da morate biti obazrivi na mogućnosti koje vam se nađu na putu. Imajte na umu male ideje i zapažanja, ili ćete u suprotnom propustiti nešto važno.

To bi se takođe moglo odnositi na dobro zbrinjavanje dece koja su zavisna od vas, i ovaj san vam ukazuje na to da trebate dobro da se pobrinite za očuvanje njihove nevinosti.

FOTO: PIXABAY

Sanjati jednoroga koji leti

Jednorozi koji lete kao simbol sna odnose se na novu vezu i planove putovanja u daleka mesta. Možda ćete se veriti, il će vam biti ponuđen brak, ili ćete ipak posetiti rodbinu u stranoj zemlji. San predviđa da treba da iskoristite priliku i uživate u zabavnim vremenima koja su pred vama.

Sanjati da sečete rog jednoroga

Ako ste sanjali da sečete rog jednoroga ili da on otpada sam od sebe, to znači da neko koga poznajete može biti u velikoj smrtnoj opasnosti.

Sanjati da jašete jednoroga

Jahanje jednoroga u snovima nagoveštava da ćete biti dobri u bilo čemu što odlučite da radite. Napredovaćete i imaćete lagodan život zbog vašeg napornog rada.

Advertisements

Međutim, detalji iz snova ukazuju da ste više fokusirani na putovanje, nego na krajnje odredište. Uživaćete u vožnji i samom radu, čak i više nego u konačnim nagradama koje su vam predodređene.

Sanjati da ste napali ili vas je napao jednorog

Imati neprijateljske postupke protiv jednoroga u snu upozoravajući je znak da problemi dolaze u vaš život. Naići ćete na probleme lažnih pojedinaca koji su se činili bezazlenim i nevinim. Pazite na to da vas neko iz vašeg unutrašnjeg kruga poverenja ne izda.

Sanjati da ste uhvatili jednoroga

Hvatanje i stavljanje jednoroga u kavez u snu odražava to što svojom sebičnošću terate ljude koje volite. Možda treba da date više slobode onima koje volite i kojima verujete, jer time što ih držite u zarobljeništvu i oduzimate im slobodu gubite njihovo poverenje i ljubav.

Još tekstova