Sanovnik jegulja – Šta znači sanjati jegulju?

Jegulje u snu imaju slično značenje kao i zmije po tome što su falične životinje i predstavljaju muškost, međutim predstavljaju uravnoteženiju mušku energiju.

Predstavljaju mušku stranu emocionalne otvorenosti, muškarca kao partnera u vezi, zaštitnika.

Advertisements

Jegulje mogu predstavljati stereotipni muški pristup suočavanju sa emocijama, poput nasilnog besa, potiskivanja osećanja, ponosa i ljubomore.

Sanjati jegulju predstavlja snažnu mušku energiju u vašem životu. Ako ste muškarac, jegulja je simbol vaše sopstvene muškosti i pokazuje da ste na zdravom emocionalnom mestu za vezu.

To je dobar san za muškarce koji imaju porodicu ili su oženjeni. Za žene je jegulja znak da žele razumevanje od muškarca u određenoj oblasti života.

Advertisements

Ako jegulja izazove strašnu reakciju, to može ukazivati na opšte nepoverenje u muškarce ili na to da ste povređeni i da imate neka potištena osećanja zbog toga.

San o jegulji može značiti da imate problema sa predanošću. To takođe može značiti da imate problema sa držanjem stvari.

Fraza „klizav kao jegulja“ označava nekoga ko izbegava odgovornost ili krivicu. Alternativno, jegulja može biti falični simbol i tako imati erotske konotacije.

Sanjati jegulju u pokretu

Sanjati jegulju u pokretu ukazuje na fleksibilnost i prilagođavanje. Ako sanjate da jegulja pliva, to je znak da morate biti otvoreni za potencijalne prilike koje vam se nađu na putu.

Obično su te prilike za neku ljubavnu vezu, ali ponekad mogu biti i u društvenim krugovima u vezi sa prijateljima.

Sanjati da dodirnete jegulju

Ako sanjate da dodirujete jegulju, to obično predstavlja propuštenu priliku. Koža jegulje je vrlo glatka i ako to osećate u snu, to znači da propuštate dobru stvar. Možda ćete moći to da nadoknadite, ali moraćete brzo da delujete.

Sanjati mrtvu jegulju

Ako ste sanjali mrtvu jegulju, to sugeriše da ćete biti izvan svoje zone komfora. San predviđa da nećete uspeti da završite određene obaveze i da se nosite sa obavezama koje ste preuzeli.

Advertisements

To takođe ukazuje da ćete biti strogi sami prema sebi nakon takvog neuspeha. To će ozbiljno uticati na vaše samopouzdanje i ego.

Ovo je čudan san za ženu, ali za muškarca ukazuje na to da potiskuje svoje emocije ili da se ne nosi dobro sa svojim muškim obavezama.

Može iznutra osećati da se ne slaže sa svojim očekivanjima. Ponekad je ovo poziv na to da treba da volite sebe više i da razumete vas same ili da ste previše strogi prema sebi.

Sanjati da ste uhvatili i da nosite jegulju

Sanjati da ste uhvatili i da nosite jegulju sugeriše da ćete moći da povratite izgubljene prilike iz prošlosti. Možda se vratite nekome poput bivšeg dečka ili bivše devojke ili određenim projektima koji su vam ostali u prošlosti.

Imajte na umu da još uvek smatrate da nemate tog nekog u koga u potpunosti imate poverenje, jer ste se prethodno dosta razočarali.

Ovaj san takođe može da znači da ćete sve novčane nevolje rešiti. U snu jegulja simbolizuje ulov ribe, ponekad sreću, lep razgovor, rad na blagotvoran način za ljude.

Sanjati jegulju u mutnoj vodi

Ako ste sanjali da vidite jegulju u mutnoj vodi ili u vodi u kojoj ne biste očekivali da jegulja (poput reke ili slatke vode) pliva, to je znak da ste izvan svoje granice komfora. To znači da trebate biti oprezni u vezi sa obavezama koje u ovom trenutku prihvatate u svom životu.

Advertisements

Sanjati da držite jegulju

Sanjati da držite jegulju predviđa da ćete imati povoljan ishod nekog projekta ili dela. Ako ne budete pažljivi, moći ćete da zadržite i obezbedite “klimave” prilike koje imaju tendenciju da “pobegnu”.

Sanjati mnogo jegulja

Ako ste sanjali mnogo jegulja u isto vreme, to označava želju za nekim seksualnim iskustvom. Možda želite da probate nešto novo, ali se bojite da to predložite partneru.

Sanjati jegulje u vodi

Sanjati jegulje u vodi ukazuje na to da bi u vašoj porodici ili na poslu mogli da postoje skriveni sporovi i svađe. Možda se u pozadini provlače glasine ili tračevi.

Ako ste sanjali jegulju u čistoj vodi, to predskazuje da ćete upoznati nekoga novog ko će imati snažna i strastvena osećanja za vama. Susret može biti egzotičan, ali neodoljiv.

Sanjati jegulju u moru

Ako ste sanjali da vidite jegulju u moru, to ukazuje na fleksibilnost i prilagođavanje. Biće mnogo potencijalnih prilika.

Sanjati električnu jegulju

Ako sanjate da vas je električna jegulja ožarila, to predstavlja mušku dominaciju koju ćete osetiti od strane nekog. Neko ko je strastven ali dominantan će vas privući, ali će njegova dela da vas ohlade.

Sanjati belu jegulju

Bela jegulja pokazuje da ćete dobiti neočekivanu pomoć od drugih. Naročito ako se selite u drugi dom ili u novu okolinu.

Sanjati crnu jegulju

Ako ste sanjali crnu jegulju, to simbolizuje plodnost i energiju. Možda imate skrivene želje za reprodukcijom i da imate svoju decu.

Sanjati da ubijate jegulju

Ako ste sanjali da ubijete jegulju, to je znak da ste ponekad hladnokrvni, treba da pristupite događajima drugačijim načinom i onda ćete postići cilj tj. pobedu.

Sanjati da jedete jegulju

U snu jegulja je izražena u obliku sreće za osobu ili za sreću osobe. Svako ko sanja da jede jegulju sastaće se sa ljudima koji će ih dotaknuti i postićiće svoje ciljeve prema pomoći koju će od njih da dobije.

Sanjati da jedete jegulju je dobar znak za začeće i plodnost. Neke kulture kažu da jegulja deluje kao afrodizijak i smatra se delikatesom.

Ako jedete jegulju u snu ili je servirate, pokazujete da ste spremni za dete ili u suštini želite da budete roditelj i ta opcija vam je moguća. Za žene jegulja može predstavljati biološki sat koji otkucava.

Sanjati da vas napada jegulja ili da vas grize

Sanjati da vas napada jegulja ili da vas grize sugeriše da će vas povrediti neke osobe koje ne drže svoju reč. To će u bliskoj budućnosti prouzrokovati izgubljene mogućnosti i nepredviđene troškove.

Advertisements

Ako ste sanjali da vas jegulja napada ili da vas grize, to je metafora za osećaj krivice, nesigurnosti ili lošeg poštovanja. Negirate ili više ne preuzimate odgovornost za neko pitanje.

Vaše unutrašnje ja je napadnuto. Ovaj san je nažalost signal upozorenja za neku autodestruktivnu silu. Možda imate poteškoće u izražavanju.

Ovaj san je signal za obmanu, zlo i izdaju. Privlače vas slava i moć, ali ne želite nužno da izađete iz zone komfora da biste ga postigli. Iznutra se osećate mrtvo i bez emocija.

Ovaj san ukazuje na vašu želju da se ponovo povežete sa delom sebe s kojim ste izgubili kontakt. Možda pokušavate da pružite sigurnost sebi u teškom životnom periodu.

To bi nažalost moglo biti upozorenje za vašu želju da drugima budete od pomoći i podrške. Morate eliminisati svoje nezrelo ponašanje ili stav. Život u petoj brzini nije uvek dobar.

San je metafora za umešanost u duboko bolne veze ili nezdrava, destruktivna ponašanja. Imate finansijskih poteškoća. Iako možete promeniti svoj spoljašnji izgled, to ne menja ko ste iznutra.

Tražite promenu u scenariju vašeg života, gde niko to ne očekuje od vas. San je nažalost znak poteškoće i osećaja bespomoćnosti koji doživljavate. Ne treba da verujete svemu što čujete.

Advertisements

Ovaj san može i da znači osećaj poniženja i bespomoćnosti. Gubite vreme na besmislene potrage. Doživljavate određeni strah u korišćenju svojih psihičkih sposobnosti i verovanju u svoju intuiciju.

Ovaj san je nažalost opomena za nezgodnu, dosadnu ili socijalno nesposobnu osobu. Stvari nisu uvek onakve kakve se čine.

Sanjati ogromnu jegulju

Ogromne jegulje ukazuju na vaše potisnute emocije ili želje koje možda više neće biti moguće. Zanemarujete očigledne misli i osećanja, a oni izmiču kontroli

Sanjati ogromnu jegulju je neki trag u vašem životu život ili strah. Morate pustiti da se vaš um i telo podmlade. Nešto ste tajnoviti. San znači vaš razigran stav ili detetove emocije.

Treba da naučite da se prilagođavate raznim situacijama. Ogromna jegulja u snu je znak da imate probleme sa moći i dominacijom. Na stvari treba gledati iz druge perspektive.

Menjate svoju pojavu ili imidž. San je predznak za neposlušnost i svađe. Potiskujete svoje emocije i ne dozvoljavate da se one izraze u potpunosti.

Ogromna jegulja u snu je simbol vašeg identiteta i individualizma. Nervozni ste zbog ispoljavanja ili prenošenja nekog osećanja ili misli. Morate biti otvoreniji prema svojim osećanjima.

Vaš san simbolizuje utisak koji ostavljate na druge i ono što drugi mogu misliti o vama. Morate se osloboditi prošlih emocija i navika. Morate poštovati pravila.

Morate da pokažete više uzdržanosti. Vaš san je simbol spoja ženskih i muških energija. Želite da drugi obraćaju pažnju na vas. Ogromna jegulja poruka je za spoj vaše ženske i muške strane.

Fiksirani ste na sopstvene nedostatke. Morate se zaštititi od svojih protivnika ili nekih koji vas mrze. Vaš san predstavlja poremećaj i haos. Morate biti oprezniji i pažljiviji prematrošenju novca i finansijama.

Šta znači sanjati jegulju?

Sanjati jegulju označava vaš san u stvarnom životu o vašem uspehu i poslu koji ne obavljate u svojoj okolini, da biste ukazali na ljude koji su ljubomorni na vas.

Sanjati da ste ulovili jegulju, tumači se dobro i lepo. Sanjali ste da ste propustili jegulju i da ćete imati neku robu koja će brzo nestati.

Kaže se da je simbol jegulje zadovoljstvo viđeno kod žena ili muškaraca koje će kratko trajati.

Advertisements

Sanjati jegulju označava da ponekad vaš uspeh ne možetete privući vama samima nego vas uvek hrani neprijateljstvom, ovako se tumači san onima koji ne uživaju.

Ovi ljudi su ljigavi i i imaju negativne efekte na svoje snove. Simbol jegulje ponekad se odnosi na jednostavne ljudime koji ne znaju o čemu govore.

U snu, hvatanje jegulje, predstavlja kraj nevolja i briga, vaše zadovoljstvo je ispunjeno, dobićete dobre vesti.

Sanjati jegulju se može tumačiti da pokušavate da sprovedete svoje planove stavljajući svoje misli u budućnost. Ovaj san treba proživeti u lepim uspomenama, ostaće iza vas mnogi problemi za koje će se reći da odlaze.

Sanjati jegulju, ponekad označava ići dugim, opasnim putem, ostavljajući iza sebe najmilije, i doći do cilja simbol je nevolje.

Advertisements