Sanovnik kamila – Šta znači sanjati kamilu?

Kamile su fascinantne životinje. One mogu da skladište vodu u svojim grbama jako dugo, i da prolaze kroz pustinje dok je napolju jako vruće i sparno.

Sve to mogu da rade kamile i da nose važan teret ili ljude na sebi. Kamile u snovima predstavljaju našu unutrašnju potragu ili putovanje kroz život. Sanjati kamilu označava neku vrstu vašeg putovanja kroz um i telo, u koje se upuštate.

Advertisements

Kao kamila koja se ne žali zbog tereta i ne zaustavlja se u pustinji, tokom putovanja, tako i vi treba da imate stav prema životu. Kamili ne smetaju uslovi zato što je spremna na njih. Ako ste vi spremni za bilo šta, onda će sve biti na kraju dobro.

Sanjati kamilu objašnjava mnogo stvari oko vašeg ličnog putovanja. Kamila predstavlja dugo putovanje, ali u stvarnom životu, one ne žure do cilja.

Život, u nekom smislu jeste putovanje tako da to ako sanjate kamilu može da govori da usporeno delate u sopstvenom životu.

Advertisements

Kamila se takođe ne žali i ne kuka zbog tog dugog putovanja. Uzmite u obzir ovaj san i pogledajte vašu trenutnu situaciju. Da li ste pod stresom zbog nekih stvari koje nisu zaista toliko važne?

Da li ste previše tražili od nekih ljudi, zato što ste bili sebični? Možda ste previše fokusirani na vašu trenutnu sreću da biste mogli da uopšte uvidite koliko je važna budućnost i vaš neki budući cilj?

Sanjati da kamila pije vodu

U pustinji se retko voda može naći. Kamila može popiti oko 25 litara vode za samo 10 minuta. Prilično neverovatno. Sanjati kamilu kako pije vodu simbolizuje vašu žeđ za većom mudrošću i znanjem.

Zamišljajte vodu kao da je znanje! Ovaj san može ukazivati na to da želite da razvijete svoj potencijal, ali ne znate kako. Možda čeznete za nečim ili vam nešto nedostaje u životu.

Jednom kada shvatite šta je to – slagalica koja nedostaje će vam pokazati put. Pratite put ako želite da svom životu date novo, veće značenje i svojoj intuiciji ili sopstvenom osećaju.

Sanjati da se kamila porodila

Kamile generalno imaju jedno mladunče, proces parenja može trajati i do 2 meseca. Ako se kamila porodi u vašem snu, to predstavlja jednu plodnu godinu i takođe to da ćete imati strpljenje zbog toga što dugo traje taj proces rađanja.

Sve što dotaknete u narednih nekoliko godina pretvoriće se u uspeh. Ako ste negde planirali putovanje, onda je ovaj san pozitivan. Beba kamile može predstavljati mesto koje nikada ranije niste posetili. I, uzbudljiva iskustva očekuju vas u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Sanjati da jašete kamilu

Sanjati da vi jašete kamilu odražava vašu želju da postanete osoba koja ste uvek želeli. Slušali ste šta drugi imaju da kažu o vama, ali nikada niste slušali sebe. Šta je to što želite od sebe i svog života?

Vaš san takođe ukazuje na pobedu. Pobedićete u svađi. Ili ćete da pobedite svog neprijatelja, a da uopšte niste ništa uradili. Napokon ćete se usredsrediti na sebe. Vaša budućnost je svetla.

Ako ste sanjali da jašete kamilu, i uspešno ste završili to putovanje, prolazite kroz životno putovanje baš onako kako bi trebalo. Međutim, ako ste u snu jahali kamilu i niste završili putovanje, previše se trudite da kontrolišete ono što se ne može kontolisati.

Uzeli ste život u svoje ruke i pokušali ste da se usmerite u dobrom smeru, ali život će uvek ići svojom zacrtanom putanjom. Možete učiniti samo toliko da kontrolišete svoju sudbinu, ali nakon te tačke morate da se oslobodite vladavine nad svojim životom.

Shvatite da niste kontrolor svake sitnice, jer će to u velikoj meri smanjiti nivo stresa.

Sanjati da pričate sa kamilom

Kamila simbolizuje vaše unutrašnje bitke koje vodite sami sa sobom, demone i samospoznaju. Morate da otkrijete vaše pravo ja i da se povežete sami sa sobom.

Vaša duša traži mir. Ali vi tražite mir na pogrešnim mestima. Šta mislite o tome da uživate u samoći na neko vreme?

Advertisements

Sanjati tri kamile

Sanjati tri kamile znači da će vam prići tri osobe u stvarnom životu. Ove osobe će se pojaviti u različitom periodu kada vam očajnički nešto i treba. Ili vam prosto treba da sa nekim popričate.

Međutim, dobro obratite pažnju jer će se ispostaviti da samo jedan od njih može biti vaš pravi prijatelj. Ili nešto više. Vaš san takođe otkriva vašu želju da postanete vođa nekim ljudima. Oduvek ste želeli da naučite ljude onome što znate.

Međutim, najvažnije je sačuvati mir jer odnos sa ljudima je često stresan i trenutno niste u situaciji da podnesete stres, zato pustite tu ideju. Za sada ste imali dovoljno stresa.

Sanjati belu kamilu

Bela kamila predstavlja vašu iskrenu dušu i predskazuje bolest, prema drevnim tumačima snova. Ali nemojte da se stresirate puno, zato što nije ništa ozbiljno.

Belo u duhovnom smislu je povezano sa mirom i harmonijom. Kamila predstavlja putovanje.

Ako se spoje belo i kamila, ovo predstavlja jedno lepo putovanje ili odmor u budućnosti. Neki stari tumači snova predskazuju da biste trebali više da vodite računa o svom zdravlju.

Sanjati malu kamilu

Videti malu kamilu u vašem snu nagoveštava čin velikodušnosti ili ljubaznosti u životu. Sanjati malu kamilu može ukazivati na malo putovanje, ali da će generalno u životu stvari uspeti.

Ovaj san takođe označava beznačajne prepreke koje ćete vremenom savladati. Takav san se često dogodi kada razmišljamo o putovanju u životu.

Sanjati ogromnu kamilu

Sanjati ogromnu kamilu vam sugeriše da usporite sa svojim snovima i ciljevima. Koliko god to izgledalo nemoguće – nikada ne treba odustati. A ova karakterna osobina je jedna od naših najvećih osobina.

Velika kamila nagoveštava da ćete pobediti buduća razočarenja. U budućnosti, kada se zadatak ili problem čini gotovo nemogućim da se dostigne ili ispuni/završi, zaustavite se, duboko udahnite, napravite plan kako postupiti u toj situaciji i polako ga rešite – baš kao i kamila.

Sanjati dve kamile

Ako sanjate dve kamile, to označava status vaše veze, prema starijim predavanjima iz snova. Da li se osećate usamljeno? Bez obzira da li ste u vezi, u braku ili ste slobodni, možda osećate skrivenu prazninu u sebi.

Ovaj san ukazuje na to da bi u vaš život mogao ući neko „novi“. U početku će se činiti kao neko sa kim se nikada ne biste usudili izlaziti, ali s vremenom ćete se zaljubiti u tu osobu.

Sanjati da kamila nosi teret

Ako sanjate da kamila nosi teret, to znači da će vam biti potrebno mnogo znanja i mudrosti i da ćete to potražiti u nekoj osobi ili u nečemu što nikada niste mislili da će vam biti od koristi, tumače drevne knjige snova.

Advertisements

Ako želite da dobijete nešto u životu, pokušajte da ispunite vaše dugoročne ciljeve, morate dati 100% vašeg vremena, fokusa i morate biti kreativni.

Sanjati da ste kamila

Ako ste sanjali da ste vi kamila, to otkriva da želite da imate više duhovnog znanja. Zašto ne pokušate da meditirate? Ili da radite jogu? Ili da otputujete sami?

Sanjati krdo kamila

Krdo kamila u snu je znak da ćete vi biti šef na vašem poslu. To takođe znači da ćete imati srećan porodičan život i da su nesrećni dani iza vas.

Sanjati da kamila trči

Sanjati da kamila trči je znak da ćete krenuti na putovanje. To može biti poslovno putovanje ili odmor. Na ovom odmoru bićete sa ljudima koje volite i možda ćete posetiti mesta koja ranije niste videli. Ako sanjate o putovanju u inostranstvo, učinićete to ove godine.

Sanjati da vas kamila napada

Sanjati da vas kamila napada znači da će vam život biti bolji. Pomirićete se s ljudima na koje ste bili ljuti, posebno sa onima koji na vas vrše pritisak. Sad ćete se osećati slobodno i nezavisno. Ovaj san takođe znači da ćete dobiti nove mogućnosti i zaraditi više novca.

Sanjati da jašete kamilu

Ovaj san znači da ćete imati veliku sreću ako nastavite svoj radni ili školski život i da će se vaš uspeh povećati. Bolje mogućnosti možete dobiti od svojih prijatelja. U vašoj karijeri biće promena koje će vas usrećiti.

Sanjati kamilu pored vaše kuće

Videti kamilu pored vaše kuće u snu je znak da je neka osoba u vašoj okolini ljubomorna na vas. Tako da, može biti dobro da ne verujete ljudima mnogo, naročito onima koje ste tek upoznali.

Advertisements

Takođe ovaj san može biti predznak za bogatstvo. Sanjati kamilu u vrtu simbolizuje kupovinu vaše kuće iz snova i da ćete uložiti novac u nešto.

Šta znači sanjati kamilu?

Sanjati kamilu ukazuje na to da će biti dobrih vesti o budućnosti. Možete uskoro ići na putovanje ili ćete biti u gužvi koja će vas obradovati. To takođe može da znači brak, ako ste slobodni.

Ako ste u braku, to je znak da ćete imati srećan život sa partnerom i decom. Takođe ćete se lako nositi sa ekonomskim poteškoćama.

Osim toga, mladunci kamile simbolizuju obilje, bogatstvo i novac. Ako sanjate kamile s teretom to se tumači isto kao i mladunci kamila u snu. Ukratko, možda ćete želeti da osigurate svoju budućnost ulaganjem u nove investicije.

Ako ste sanjali belu kamilu, to je znak da ćete nakon duže pauze ponovo možete odahnuti. Rešićete se svih svojih nevolja. Međutim, sanjati besnu kamilu znači da ćete biti nesrećni zbog problema u vašem životu.

Ne postoji način da se psihički pripremite za svaku situaciju u vašem životu niti za sve situacije koje vam život baca. Međutim, možete se psihički pripremiti da sebe podsetite s vremena na vreme da ružne situacije ne utiču toliko na vas i vaše misli.

Ako se nešto ružno dogodi u vašem životu, trebalo bi da uvek nađete način da to popravite, ili da se makar potrudite da to prevaziđete, ali ne biste trebali toliko da se stresirate ako stvari ne idu onako kako ste vi zamislili.

Ako se konstantno podsećate na ovu činjenicu, to će vam pomoći da prihvatite život kakav jeste i da vas ne potresaju toliko te teške situacije u životu.

Ako ste sanjali da pričate sa kamilom, to znači da tražite savet o svojoj budućnosti. Ovo je znak dobrih vremena koja dolaze, jer je vaša podsvest tražila savete stručnjaka.

Bez obzira da li se sećate rečenog ili ne, shvatite to kao znak da biste trebali poslušati bilo koji savet koji dobijete u bliskoj budućnosti koji bi vam mogao pomoći u postizanju vaših trenutnih i budućih ciljeva.

Sa psihološkog stanovišta, kamila se često naziva „arabijskim brodovima“. Iz simbolične perspektive kamila je simbol ljubavi, žrtve i veće mudrosti. Prilično su spore, marljive, taktične i prilagođavaju se uslovima pustinje.

Kamila je ono što je poznato pod nazivom „artiodaktil“, što znači da su ravnog prsta. Oni povraćaju hranu koju jedu, a to je poznato kao „preživar“.

Kamile imaju visoki nivo inteligencije koji je ekvivalentan osmogodišnjem detetu. To su divne životinje koje žive širom Bliskog Istoka i Afričkog kontinenta.

Advertisements

U arapskim svetovima kamila je slična konju, postoje različite rase i pretežno se koriste za prevoz. Duhovno govoreći, kamila u snovima ukazuje na putovanje, istrajnost i naporan rad.

Jahati kamilu u snu podrazumeva da ste stabilna i posvećena osoba. Upornost i mentalna snaga su vaše vrline.

Sanjati kamilu simbolizuje preživljavanje s obzirom na činjenicu da kamile u stvarnom životu mogu da prežive različite klimatske uslove, bez ikakve hrane i vode.

Kamila ukazuje na prepreke koje treba da prevaziđete da biste postigli određeni cilj. Kamila je simbol upornosti, posvećenosti, izdržljivosti, mudrosti i rezervisanog karaktera.

Zašto se toliko trošite i ne dozvoljavate ljudima da vam se približe? Čega se bojite?

Advertisements