X

Sanovnik kasarna – Šta znači sanjati kasarnu?

FOTO: PIXABAY

Sanjati o kasarni ili živeti u vojnoj bazi, sugeriše da ćete svoj život deliti sa drugima u borbi ili pripremi za zajednički cilj ili svrhu.

Advertisements

Možda tražite životnu strukturu u kojoj su organizovane mnoge stvari i karakteristike. Međutim, istovremeno se možete odreći određenog nivoa kontrole i slobode.

Sanjati da je u toku inspekcija kasarne

Videti nekoga kako proverava ili pregleda Vaše stambene prostore, predviđa da se trudite da ostanete iznad svega.

Ulažete napore da prođete vidljive testove nadređenih kao što su šefovi ili druge vlasti.

Možda oni imaju određena očekivanja u vezi sa tim da živite svoj život, a san simbolizuje da se trudite u skladu sa tim očekivanjima.

Advertisements

Sanjati da ste zatvoreni u kasarni

Ako sanjate da ste zatvoreni u kasarni, ukazuje se na to da ste zabrinuti zbog onoga što se dešava u Vašem uskom krugu prijatelja unutar organizacije.

Ne znate kako da se izvučete iz trenutne situacije. Vi i Vaš tim ćete se suočiti sa nerealnim zahtevima koji će ozbiljno uticati na Vaš lični život van posla ili škole.

Sanjati da se selite u kasarnu

Prelazak u kasarnu u snu Vam predskazuje da ćete izvršiti određene neophodne promene u svom životu u restriktivnom pravcu.

Privremena promena Vam može dugoročno pomoći u smislu pronalaženja odgovarajuće osnove  i postizanja napretka u budućnosti.

Međutim, od Vas se očekuje da se odreknete određenih nivoa privatnosti i kontrole nad svojim životom.

Advertisements

Sanjati da posećujete vojnu kasarnu

Posetiti vojnu kasarnu u snu, predviđa da će se neko koga poznajete pridružiti vojsci. Ili bi moglo sugerisati da i sami razmišljate o mogućnosti da se prijavite i kako život može izgledati tokom treninga.

Sanjati o praznim kasarnama

Sanjati o praznim kasarnama predstavlja mračnu i tmurnu budućnost Vaših organizacija. San predviđa da će mnogi drugovi i saradnici biti u opasnosti da budu otpušteni ili pređu na druge stvari u karijeri.

Sanjati o rušenju kasarne

Ako vidite ili živite u propalim kasarnama, ukazuje na težak put ili probleme sa Vašim prijateljstvom. Uskoro ćete se morati nositi sa razlikama i teškim osećajima, zbog kojih se pitate da li je veza vredna u poslovnim dogovorima ili saradnji.

Sanjati vojnu kasarnu

Kasarna je soba za vojnike. Možda živite u ratničkom okruženju, pa imate ovaj san. Međutim, ako je to Vaš slučaj, tada ne morate slediti dodatna objašnjenja snova. Ako se Vaši snovi događaju bez razloga, tada bi trebalo da se dalje informišete. Rečnik za snove će Vam pomoći da dobijete smisao Vaše vizije.

Stručnjaci za snove kažu da možete sanjati kasarnu kada se suočavate sa sukobom. Borite se da rešite tužnu situaciju, i želite da je izgradite na miru i harmoniji koji su izgubljeni. U svetu snova morate znati kontekst sna i uslove u Vašem životu.

Advertisements

Kasarna vojnika može pokazati da se morate boriti za svoje verovanje ili težnju. Trebalo bi da pročitate ostala tumačenja ako sanjate vojnu kasarnu. Evo tumačenja sna o kasarni.

Ako ste u snu videli kasarnu, ovaj san znači da će Vam dugotrajno čekanje doneti uspeh. Možda niste sigurni u svoj plan, ali u svakom slučaju, ako odustanete, onda to nije pravi izbor. Svaku priliku smatrate načinom na koji ćete sebi izgraditi dobar poslovni ugled.

Ako ste bili u kasarni, ovaj san pokazuje da ne obavljate svoju dužnost. Možda imate osećaj kao da ste u zatvoru i samo čekate da dođete kući. Ne znate kako da se borite za onim za čim žudite; prepuštate se pritisku svoje porodice koji veruje da oni rade za Vaše dobro.

Ako u snu pobegnete iz kasarne, ovaj san govori da nećete imati hrabrosti da pomognete nekome. Možete napustiti osobu do koje Vam je stalo jer je ta osoba povređena zbog Vas. Čak i ako to ne činite sa zlim namerama, jasno ćete reći da se on ne može osloniti na Vas.

Ako živite u kasarni, ovaj san znači da će poteškoće koje iskusite nestati i da možete započeti novi život. Za Vas je najvažnije da stvari radite dobro i da nikome ne dozvolite da Vam poremeti mir. Morate se fokusirati na svoje zadatke.

Ako vidite mnogo ljudi u kasarni, ovaj san znači da ćete biti žrtva progona od strane nekoga u Vašoj porodici. Ova osoba će Vas učiniti veoma ljutim, ali Vi ćete to moći savladati.

Ako vidite da je kasarna uništena, ovaj san simbolizuje da će neko otkriti Vašu tajnu. Učiniće Vas vrlo nervoznim i osećaćete veliku depresiju. Trebalo bi razgovarati sa osobom tako da Vam tajne ne budu otkrivene, jer će Vas osramotiti.

Kada se u kasarni osećate usamljeno, ovaj san pokazuje da je vreme da saslušate ljude. Osim toga, za Vas je ključno da počnete da radite ono što morate da radite.

Kada vidite novu kasarnu ili izgradite kasarnu, ovaj san pokazuje da ćete se osećati vrlo ranjivim na kritike ljudi. Zbog toga ćete imati puno problema. Treba da se opustite i razmislite o sebi.

Generalno, kasarna predstavlja težak posao. Možda Vam se ne sviđa, ali nemate drugog izbora.

Advertisements

Značenje sna o kasarni

Ako u snu pređete preko vojne kasarne i vidite da je potpuno prazna, bez ijedne osobe, takav san predviđa da će Vašim voljenima biti potrebna pomoć koju Vi možete pružiti. Ako sanjalac ugleda neku ženu u vojnim kasarnama, to znači da će se suočiti sa tugom.

Ako ste sanjali da ste vojnik u kasarni, u stvarnom životu osećaćete nezadovoljstvo ponašanjem drugih ljudi. Pre svega, ne sviđa Vam se njihov neodgovoran odnos prema njihovim dužnostima i neuspeh da pravilno organizuju sopstvene živote.

U Millerovoj knjizi snova mračna i tmurna zgrada kasarne najavljuje tužne događaje koji Vas mogu deprimirati.

Zabrinuti ste zbog onoga što se dešava i ne znate kako da se izvučete iz trenutne nepovoljne situacije. Za neudatu ženu ovaj san je preteča da će njen budući muž biti muškarac sa zahtevnim karakterom i oštrom prirodom. Pored toga, voleće da kontroliše svoje bliske ljude.

Ako je žena sanjala kasarne sa više redova kreveta, od kojih je svaki uredno popunjen, to govori da će imati puno dece. Takav san muškarcu najavljuje mnoge problematične događaje.

Advertisements

Ako u snu živite u vojnoj kasarni – u stvarnosti sanjate nedostižne užitke.

Ako se vidite u ulozi pripravnika u kasarni, u stvarnosti ćete moći da se sretnete sa svojim neprijateljima. Ako žena sanja da je u kasarni na dužnosti, u narednih nekoliko dana imaće goste u svojoj kući i to će biti prilika za ugodnu gnjavažu.

Sanjati vojsku ili vojnu kasarnu predstavlja način razmišljanja koji je usredsređen na to da nikad ne budete lenji dok se teško trudite da zadržite situaciju istom. Trudite se da ostanete iznad svega. Usklađeni napor da ostanete organizovani ili budete spremni. Uvek budite proaktivni ili spremni za svaki slučaj.

Negativno, možda ste previše zaokupljeni izbegavanjem promena ili zadržavanjem na vrhu neke situacije. Možda ste imali restriktivnu situaciju. Takođe može odražavati anksioznost zbog lenjog nastupa.

Još tekstova