X

Sanovnik kauč – Šta znači sanjati kauč?

FOTO: PIXABAY

Sanjati o udobnom kauču predstavlja odmor, opuštanje i dosadu. San ukazuje na to da vam um lezi na auto-pilotu, a vi se jednostavno odmarate kako biste se opustili od svakodnevne rutine.

Advertisements

Tokom sna razmislite o stanju, boji i onome što radite na kauču da biste dobili bolje ideje o tome kako da tumačite san.

Sanjati da kupujete nov kauč

Kupovina novog kauča u snu znači da ćete upotrebiti svoju finansijsku snagu kako biste život učinili još ugodnijim. Potrošićete dosta novca kako biste mogli nekako biti lenji i brinuti se manje o svakodnevnom životu.

Sanjati da spavate na kauču

Ako ste sanjali da spavate na kauču umesto madraca, to znači da pokušavate da pronađete privremeno rešenje problema ili situacije. Možda se svađate ili sukobljavate sa nekim vama bliskim, a vi se pravite kao žrtva kako biste ublažili situaciju.

Sanjati kauč na razvlačenje

Sanjati o kauču koji se razvlači i tako pretvara u krevet, predviđa da ćete imati kratku intimnu vezu sa prijateljem ili prijateljicom. Bićete u fantastičnom sek*ualnom odnosu s nekim s kim vam je već prijatno.

Advertisements

Sanjati slomljen kauč

Slomljen kauč u snu znak je finansijskih teškoća i neprijatnosti koje će nastati. San predviđa da se uskoro može pokvariti nešto na šta se oslanjate iz udobnosti i praktičnosti. Možda vam je ugrožen automobil ili drugi funkcionalni predmeti.

Sanjati kauč od kože

Ako ste videli kožni kauč u snu, to znači da će vam vaš menadžment ili šef ponuditi bonuse ili dodatno vreme za odmor. Bićete cenjeni i nagrađeni za svoj naporan rad, i možda ćete dobiti trofeje ili nagrade.

Sanjati jastuke na kauču

Ako ste sanjali da vidite jastuke na kauču, to znači da će vam uskoro trebati podrška prijatelja i porodice u svakodnevnoj situaciji. Ne bojte se potražiti pomoć kad vam zatreba.

Sanjati da kauč gori

Videti vaš kauč kako gori u snu, odnosi se na novi početak iz očaja. Možda ste predugo bili u “praznom hodu”. U psihi vam padaju snažni nagoveštaji da je potrebno da bolje iskoristite svoju energiju i vreme.

San predviđa povoljno vreme za početak novog projekta. Neka vatra gori tako da se ne zaustavljate i odmarate dok ne postignete svoj cilj. Razmislite o pokretanju novih ugovora i napravite hrabre korake za napredak.

Advertisements

Sanjati zmije na kauču

Sanjati o zmijama na vašem kauču, znači da će se katastrofa desiti kada vam bude najudobnije. Budite svesni lažnih obećanja.

Sanjati da kauč lebdi

Ako ste sanjali da kauč lebdi u vazduhu, to znači lažne nade i poslovne ideje koje nećete uspeti da završite.

Možda razmišljate o pokretanju nekog posla ili nekog poduhvata, međutim, san ukazuje na to da jednostavno nećete uspeti ništa od toga da završite jer previše maštate.

FOTO: PIXABAY

Sanjati dugačak kauč

Sanjati o dugom kauču, sugeriše da ćete uspostaviti smislene veze sa ljudima iz vašeg društvenog kruga. Razmislite o tome da se rasteretite i verujte ljudima oko sebe.

Sanjati mnogo kauča

Videti mnogo kauča u snu kao u prodavnici nameštaja, znači da ćete morati da odlučite kako provesti dane svog odmora.

Advertisements

Sanjati stari kauč

Sanjati o starom i prljavom kauču, znači da vaša dobra reputacija i ime mogu biti ukaljani. Vežbajte suzdržano i nastavite sa radom, kako biste se i dalje mogli opustiti i zadobiti poštovanje.

Sanjati da vam ukradu kauč

Ako ste sanjali da vam kauč ukradu, to znači da ćete uskoro izgubiti nešto ili nekoga koga ste uzeli zdravo za gotovo.

Možda bi vas neko mogao prevariti ili se upustiti u neku vezu, budite svesni trećih strana koje bi vas mogle iskoristiti u bliskoj budućnosti.

Sanjati oštećen kauč

Ako ste sanjali da je kauč oštećen, npr nekim oštrim predmetom, to znači da vam preti opasnost ili ljubomora. Poduzmite mere predostrožnosti kako biste i dalje ostali u svom udobnom položaju.

Sanjati mali kauč

Ako ste u snu videli kauč koji je premali za vas, to znači da mislite da vam život nije dovoljno dobar i da je dosadan. Možda biste trebali da promenite svoje okruženje.

Sanjati kauč od zlata

Videti zlatni kauč, odnosi se na obilje materijalnih resursa. Ciljate raskošan način života.

Sanjati smeđi kauč

Smeđi kauč u snu znači da ste praktični u načinu na koji trošite svoj novac.

Sanjati crni kauč

Crni kauč u snu sugeriše da želite da stvari budu jednostavne i tačne.

Sanjati plavi kauč

Plavi kauč u snu znači da ste u svakodnevnom životu prošli mnogo. Potrebno vam je nekad i malo razmišljanja.

Sanjati ružičasti kauč

Ružičasti kauč u snu nagoveštava da ćete uskoro ući u neku slatku romantičnu vezu.

Advertisements

Sanjati crveni kauč

Crveni kauč u snu se odnosi na emocionalni stres. Strastveni ste za određena pitanja budnog života.

Sanjati beli kauč

Beli kauč u snu odnosi se na vašu prijatnu prošlost, sećanje na dobre stare dane.

Sanjati zeleni kauč

Zeleni kauč u snu simbolizuje intimnu vezu u kojoj ste voljni pokazati svoju slabost i rasti zajedno.

Sanjati žuti kauč

Ako ste videli žuti kauč u snu, to znači da nećete dugo ostati tamo gde jeste.

Još tekstova