Sanovnik koma – Šta znači sanjati komu?

Sanjati da ste u komi i da ne možete da se pomerate ili da se izrazite, ukazuje na vašu bespomoćnost i nesposobnost da funkcionišete.

Potpuno ste zavisni od nekoga drugog i osećate se nemoćno da bilo šta promenite. Možda ste svesni svog okruženja, ali ćete se osećati kao da je sve nestvarno i poput sna.

Advertisements

Sanjati da je neko drugi u komi

Sanjati da je neko drugi u komi, to bi moglo nagovestiti da neko iz vaše okoline ne reaguje na druge ljude. Pokušavate da ukažete na svoju poentu i da naterate nekoga da učini nešto, ali ta osoba će biti neuka i neaktivna, kao da spava u komi. Možda je neko duboko povređen, a povlačenje je njihov način isceljenja i samozaštite.

Sanjati da ste se probudili iz kome

Sanjati da ste se probudili iz kome, ukazuje da ste postali svesni situacije.

To signalizuje da ćete možda da preuzmete inicijativu za svoj život, umesto da se krijete i sprečavate sopstveni uspeh. Sada ostvarujete svoj puni potencijal, kao da ste trošili sve vreme ranije.

Advertisements

Sanjati da negujete nekoga ko je u komi

Ako vidite da kod kuće ili u bolnici negujete nekoga drugog, to ukazuje da se osećate van kontakta sa nekim koga volite ili o kome brinete.

Međutim, samo ste zagrebali površinu i vodite računa o osnovnim potrebama. Nedostaje vam dublji nivo komunikacije sa osobom koja je bila u komi u snu.

Vaše reči i postupci ne utiču na druge na dubljem nivou, kako bi stvorili smislene interakcije.

Sanjati da ste pri svesti dok ste u komi

Sanjati o tome da ste svesni dok ste u komi, znači da se osećate paralizovano u trenutnoj situaciji u kojoj se nalazite.

Možeteda vidite i osetite šta se oko vas događa, ali ne možete drugima da izrazite svoje ideje ili misli. Osećate kako vas drugi ljudi samo izgebavaju i ignorišu.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da ste u komi posle nesreće

Ako sanjate da ste upali u komu nakon događaja poput saobraćajne nesreće, to znači da niste spremni za velike promene koje se dešavaju oko vas.

Priznajete svoju slabost i nesposobnost da se nosite sa važnim pitanjima. Istraumirani ste toliko da odustajete od svake borbe, i puštate druge da rade šta god žele sa vama.

Advertisements

Možda ne želite da preuzmete odgovornost za bilo kakve dalje radnje i odvajate se od okolnosti.

Sanjati da ste u medicinski indukovanoj komi

Sanjati da ste u medicinski indukovanoj komi, predskazuje da postoji prilika da se odmorite kako biste mogli da saslušate sebe i svoje telo.

Svesni ste stvari koje nisu u redu sa vama i emocionalno i fizički, ali možda ne znate tačan put ka izlečenju.

Dakle, san ukazuje na to da ćete potražiti  stručnu pomoć i savetnika, dok verujete da će i drugi dati sve od sebe da vam pomognu.

Pokušajte da ostavite otvoren um, i ne razmišljajte previše duboko o bolnim iskustvima, jer je veoma verovatno da će vreme da zaceli sve vaše rane.

Advertisements