Sanovnik konac – Šta znači sanjati konac?

Konac je simbol strpljenja u stvarnom životu. Možda ste pod velikim stresom i na granici ste strpljenja. Sanjati konac je podsetnik da moramo dugo zadržati strpljenje.

Ovaj san može značiti da ste na ivici sloma. Konac je takođe znak komplikovanog života. Ako vidite zamršen konac, to znači da je vaš život u haosu. Vaša podsvest vas upozorava da morate popraviti svoj život.

Advertisements

U snu konac takođe može doći sa nervoznom slabošću i umorom, što dovodi do razdražljivosti, nemira, nestrpljenja (strpljenja) i nedostatka koncentracije (labav konac).

Ovaj san želi da vam pokaže da morate da obratite pažnju na odmor i opuštanje kako biste izbegli bolesti. Provlačenje konca kroz iglu se gleda u sek*ualnom kontekstu. Takođe ovo može ukazivati na poteškoće opšte prirode.

Konac može značiti lični odnos između partnera kada su stavljeni na presudan test. Boja konca je posebno važna u ovom kontekstu. Na duhovnom nivou konac može predstavljati put ka celovitosti ili prosvetljenju.

Advertisements

Sanjati pokidan konac

Videti pokidan konac u snu je opomena koju ćete pretrpeti zbog nekoga ko vam je blizak. Konac može biti simbol veze sa prijateljima i porodicama, a videti ga na snu kako puca pokazatelj je da će vaša veza proći određenu osudu.

Sanjati pokidan konac nije dobar znak. Postoji šansa da izgubite veru i poverenje u svog partnera ili prijatelja, zbog čega te emocije najčešće nosite u snovima.

Pojavljuju se sumnje, možda zbog nedavnog događaja koji se dogodio. Opet je komunikacija i dalje najbolji način da se stvari raščiste.

Sanjati vezan konac

Vezan konac znači da će vaša veza sa voljenima biti pod teškim iskušenjem. Dobra vest je da se ova vrsta problema i dalje može rešiti, ali morate biti oprezni pri “odvezivanju čvora” kako biste izbegli pucanje veza.

Preduzmite korake na rešavanju stvari kako biste izbegli nanošenje dublje rane jedno drugom. Pazite na reči koje izgovorite, one nekome nanose veću štetu. Rane koje nastaju kada nekog povredite rečima često više bole nego stvarne rane

Sanjati namotaj konca

Namotaji konca znače neslaganja u udnosima. Postoji verovatnoća da oboje odbijate da slušate jedni druge, ali želite da razjasnite stvari.

Rešenje je jednostavno, odvojite pet minuta da objasnite stvari jedni drugima bez prekida druge strane i nastavite da vodite ovu vrstu razgovora dok ne razumete jedno drugo.

Advertisements

Sanjati konac u boji

Crn konac najavljuje brige i nevolje u vašem životu. Beli konac najavljuje da ćete imati nove mogućnosti za stvaranje ili započinjanje novog života ili faze svog života. Crven konac će vam doneti ljubav, strast i srećnu porodicu. Crveni konac je takođe pokazatelj istinske ljubavi koja će trajati ceo život i predstavlja neraskidive veze. Crveni konac je i deo tradicije u mnogo zemalja.

Sanjati zapleten konac

Ovaj simbol snova pokazuju brige i nerešene probleme u vašem životu. Zapleten konac znači da morate da rešite probleme. Ne skrivajte ih ili ne pokušavajte da ih izbegnete, jer vam ovo može doneti zaista velike gubitke (u porodici ili na poslu).

Sanjati da namotavate konac

Ovaj san ukazuje na to da vam treba više strpljenja. Morate biti strpljiviji ako želite da postignete neke ciljeve u svom životu, jer sve možete brzo da uništite. Možete pokvariti svoje odnose sa partnerom, ljubavnikom ili članom porodice zbog vaše nestrpljivosti.

Evropsko tumačenje sna o koncu

Radost ako vidite konac – Ako vidite konac u snu, ovo predviđa sreću u vašem životu. Gubici ako je pokidan – Ako u snu pokidate konac, ovo najavljuje da ćete pretrpeti gubitak zbog neverstva svojih prijatelja.

Iritacija ako je konac dugačak – Kada je konac u vašem snu zaista dugačak, to je često znak iritacije. Strpljenje ako omotate konac – Ovaj san podseća da morate da čuvate svoje tajne. Takođe ovo pokazuje da će vam trebati puno strpljenja dok ne postignete svoje ciljeve.

Nesreća ako se kotrljate na koncu – Ovaj san prikazuje neuspeh u vašem životu. Uspeh ako imate konac – Ako u snu imate konac, ovo vam najavljuje uspeh. Takođe ćete otkriti tajnu koja će promeniti vaš život.

Sukob ako provlačite konac kroz iglu – Ako ste sanjali da provučete konac kroz iglu, to znači da vas čeka sukob. Iritacija ako vidite crn konac – Ako vidite crni konac, ovaj san znači da vam dolaze neprijatnosti.

Advertisements

Videti beli konac – Ovaj san pokazuje da ćete uskoro biti s nekima u bližem kontaktu koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Obmanjujuće želje ako vidite dug konac – Ovaj san pokazuje da su vaše nade varljive i da se ovo odražava na dužinu konca.

Čeka vas briga ako crnim koncem šijete belu haljinu – Ovaj san znači nevaljalost vaše dece. Ako sanjate crven svileni konac, ovaj san znači zaruke ili opštu sreću u ljubavi.

Tumačenje sna po Hinduizmu

Ako u snu vidite konac, ovaj san označava vaš život i sudbinu. Ako vidite prekinut konac, ovaj san pokazuje da ćete imati gubitke u svom životu. Ako ste sanjali beli konac, to pokazuje da ćete imati nove mogućnosti u svom životu.

Arapsko (islamsko) tumačenje sna o koncu

Ako obmotate konac, to pokazuje da vam posao ne ide dobro i sada vam treba još strpljenja. Rešićete problem ako vidite zamršen konac. Ovaj san pokazuje da postoje neke brige i poteškoće koje se moraju rešiti kako bi se izbegli gubici. Ako vidtei klupko, ovaj san pokazuje da ste inteligentni i pametni. Takođe označava da ste marljiva osoba.

Ako držite konac u rukama, ovaj san pokazuje da će tajne koje imate postati poznate. Ako pokidate konac, ovaj san pokazuje da uništavate vezu sa drugim ljudima. Ako vidite crn konac, ovaj san najavljuje da ćete uskoro imati nesreću. Aako vidite crven konac, ovaj san vam najavljuje sreću u ljubavi.

Advertisements