Sanovnik konoplja – Šta znači sanjati konoplju (marihuanu, travu)?

Sanjati konoplju u snu predstavlja osobu, situaciju ili ponašanje koju morate da poštujete. Surova iskrenost, umerenost ili kompromis se ne mogu dovesti u pitanje. Pogotovo trenutak potpune iskrenosti.

Negativno, konoplja može odražavati škakljiv trenutak kada govorimo istinu. Govoriti istinu ili biti odgovorni kada se osećate ugroženo, može završiti pogubno po vas.

Advertisements

Umerenost ili uzimanje lakšeg puta može biti vrlo neprijatno. Ne treba se osećati glupo jer ste rekli istinu.

Veruje se da je konoplja u snu znak uspeha u svim stvarima, posebno onim vezanim za novčani profit i poslovanje.

Ključna poruka ovog sna je da morate biti sigurni da imate unutrašnju snagu da biste preživeli u budućnosti.

Advertisements

Biti u društvu drugih koji koriste marihuanu ili popularno nazvano “travu” pokazuje da je vreme da razmislite o svom zdravlju. Ako se drogirate, morate da razmislite o prestanku.

Poruka je da treba da iskoristite prednost i steknete uvid iz nove svesti. San može takođe značiti da za stimulaciju trebate da gledate u svoju unutrašnju snagu, umesto da se oslanjate na spoljne sile.

Sanjati da uzgajate konoplju

Ako ste sanjali da uzgajate konoplju, taj san je znak svađe i rasprave.

Sanjati da koristite konoplju u opojne svrhe

Ako u snu koristite konoplju u opojne svrhe, to je takođe loš znak. Ovaj san znači da ćete u bliskoj budućnosti izgubiti neku malu korisnu stvar (na primer, ključeve stana).

Sanjati da idete u zatvor zbog konoplje

Ako ste sanjali da idete u zatvor (ili snosite bilo kakvu drugu odgovornost) za uzgoj konoplje, to je znak svađe sa porodicom i prijateljima.

Za devojku je to isto što i san o polju konoplje i može značiti predstojeći bolan prekid s mladićem.

Sanjati da polje konoplje gori

Ako ste sanjali da polje konoplje gori, to najavljuje pojavu nečeg novog u vašem životu. Isto značenje ima san gde se konoplja kosi i skuplja, kao i obično trava.

Advertisements

Sanjati da životinje jedu konoplju

Sanjati da vidite životinju koja jede konoplju (kao na primer krave, koze, ovce), znači da ćete komunicirati sa nesposobnim ljudima, koji imaju visok nivo samopoštovanja.

Istovremeno, ako sanjate da se stoka izgubila u polju konoplje, to znači da ćete doživeti neprijatne okolnosti koje će sprečiti ostvarenje vaših planova.

Sanjati da konoplja raste u saksiji na prozoru

Ako ste sanjali da konoplja raste u saksiji na prozoru, to znači da u stvarnosti možete računati na prijatno iznenađenje. Ako je lonac konoplje stajao na vašem pragu, vaši snovi će se sigurno ostvariti.

Sanjati da sušite konoplju

Sušenje konoplje u snu simbolizuje novčani profit. Ako sanjate da konoplja raste nasred puta, to je znak skupog poklona drage osobe.

Sanjati polje konoplje

Sanovnici kažu da polje konoplje predviđa ispunjenje želje za muškarce koji sanjaju ovaj san. Međutim, istovremeno u knjigama snova piše da za devojke sanjanje polja konoplje nije dobar znak, jer ovaj san može značiti svađu i / ili odvajanje od voljenih.

FOTO: PIXABAY

Sanjati listove konoplje

Sanjanje odvojenih listova konoplje nagoveštava prijem novca (što više lišća, to više novca); ako se osuše, san će se ostvariti sa apsolutnom sigurnošću.

Sanjati da kupujete konoplju

Sanjati da u snu kupujete konoplju, znači da ste upali ili ćete tek da upadnete u finansijske probleme. Međutim, ne brinite, uskoro ćete moći da rešite svoje probleme uz pomoć novih značajnih kontakata.

Advertisements

Sanjati da prodajete konoplju

Ako ste imali san u kojem ste prodavali konoplju, to znači da će vas neko koga iskreno volite uskoro razočarati.

Sanjati da pušite konoplju

Za oženjenu osobu koja puši konoplju u snu, znači da će se svađati u porodici zbog svojih spontanih postupaka.

Ako sanjate da ste na zabavi i da pušite konoplju, to pokazuje da su neke stvari možda postale dosadne u vašem životu.

Ako mlada žena sanja da puši konoplju sa ljubavnikom, san je upozorava da treba se odupre prenagljenim odlukama.

Sanjati da pušite konoplju ili dajete nekome drugome da puši, znak je da morate biti spremni na životne izazove.

Sanjati da imate ili uzimate marihuanu ili kanabis sugeriše da vam je potrebna brza „popravka“. Zapitajte se zašto su vam potrebni lekovi. Šta mislite da će lekovi pomoći?

Ako sanjate da pušite marihuanu, to znači da ćete se suočiti sa izvesnom situacijom u vezi s poslom.

Upotreba marihuane ili kanabisa ili konzumiranje džointa u vašem snu sugeriše da idete ka pozitivnom duhovnom iskustvu.

Sanjati da idete na posao pod uticajem konoplje

Voziti se ili ići na posao pod uticajem konoplje u snu znači da ćete imati srećnih, ali stresnih nekoliko meseci.

Sanjati dilera konoplje

Ako ste sanjali dilera konoplje, to znači da ste sada suočeni sa dilemom. Dobri ste u pokušaju da “sahranite” i pozitivne i negativne stvari u svom životu. San otkriva osećaj krivice i potrebna je posvećenost.

Šta znači sanjati konoplju?

Sanjanje marihuane ili konoplje govori vam da se spustite na zemlju i budete realniji. Pušenje marihuane ukazuje na to da morate puno stvari da uradite.

Sanjanje marihuane ili kanabisa predznak je zablude, straha od suočavanja sa stvarnošću i nedaćama, utočišta u zamišljenom svetu, gubitka kontakta sa stvarnošću, bežanja od odgovornosti, izbegavanja, povlačenja, izolacije, kukavičluka, gubitka samopouzdanja, rizične situacije, i prividne smirenosti.

Konoplja u snu takođe može da simbolizuje potpunu bespomoćnost sanjaoca koji više ne zna kako da se izbori sa problemom koji je praćen velikom anksioznošću.

Advertisements

Ako u snu vidite marihuanu ili konoplju, to znači da želite da zaboravite na neki bol, iskušenje i pokušaj samokontrole, prvenstvo razuma i osećanja, a ne instinkta i potrebe, preuzimanje odgovornosti, kukavičluk, bežanje od odgovornosti, želja za begom, rasejanost, nedostatak poverenja u sebe i nedostatak ljubavi.

Advertisements