X

Sanovnik kostur – Šta znači sanjati kostura?

FOTO: PIXABAY

Sanjati kostur u neutralnim snovima predstavlja nešto što nije u potpunosti funkcionalno ili potpuno, međutim, oni predstavljaju osnovne principe na koje se oslanjate.

Advertisements

Možda ste i dalje u osnovnim fazama planiranja vašeg projekta. U nastavku teksta možete pročitati tumačenja vašeg sna.

Sanjati da vas kostur napada

Ako ste sanjali da vas kostur napada, to odražava strah ili smrt i smrtnost. Ako je kostur agresivan i napada vas, to bi se moglo odnositi na strah od smrti ili neki oblik ozbiljnog gubitka u smislu vitalnosti i životnog značaja i zadovoljstva.

Sanjati kostur koji gori u vatri

Ako ste sanjali da kostur gori u vatri, to predviđa da ćete se stvarno uznemiriti nečim što se dogodilo u prošlosti. Duh ili koga ste zaboravili u prošlosti ponovo se pojavio da vas naljuti.

Sanjati da vas kostur proganja ili prati

Ako ste sanjali da vas kostur proganja ili prati, to znači da vas određeni deo vaše prošlosti progoni. Prošlost koju ste dugo smatrali mrtvom i zaboravljenom.

Advertisements

Sanjati da se kostur pretvara u čoveka

Ako ste sanjali kako se kostur pretvara u čoveka, to simbolizuje veliku transformaciju i promene koje su na horizontu.

Sanjati kostur bebe

Ako ste sanjali da vidite kostur bebe, to označava nesrećan, destruktivni početak ljubavi koja će dovesti do glavobolje. Možda ste u određenoj vezi koja će dovesti do lošeg završetka.

Sanjati ples sa kosturima

Ako ste sanjali ples sa kosturima, to predstavlja uspomene na davno vreme koje bi moglo podsetiti na određene događaje, muziku ili pesmu. Možda vas podseća kakve su stvari bile i da možda nikad neće biti iste kao pre.

Sanjati da se borite protiv kostura

Ako ste sanjali da se borite protiv kostura, to ukazuje da trebate stići do dna neke stvari. Konkretno, morate da dođete do suštinskih problema i suočite se sa svojim strahovima.

Možda u vašem ormaru ima određenih “tajni ili kostura” kojima ćete morati da se obratite pre ili kasnije.

Advertisements

Sanjati kostur u krevetu

Sanjati da ste u krevetu ili na madracu sa kosturom, znači da ste izgubili sve pohotne želje svog intimnog partnera. Više ne prepoznajete svoje partnere ili ljude bliske vama, u stvari, shvatili ste da su prilično nebitni u vašem životu.

Ovaj san takođe može predstavljati dugotrajna negativna sećanja na nekoga ko vam je bio blizak  u vašem privatnom životu.

Sanjati da vas kostur grli ili drži

Ako ste sanjali da vas kostur drži ili grli, to znači da počinjete da vidite ili razumete suštinsku strukturu projekta. Više niste zabrinuti ili ometani drugim faktorima. Više se ne bojite da se neke istine odnose na život i smrt.

Sanjati da kostur ustaje iz groba

Ako ste sanjali da kostur ustaje iz groba, to znači da morate razmišljati o onome što imate i što ste iskusili u prošlosti i duboko ste zakopali. Ponovo pregledajte svoju prošlost kako biste se mogli fokusirati na to da skinete sve kako biste shvatili suštine onoga što vas čini srećnim.

Sanjati kostur ribe

Sanjati kostur ribe, ukazuje na gubitak novih spoznaja. Oslanjate se na stare navike i ideje koje će vam propasti u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Sanjati da kostur trči

Ako sanjate neki kostur kako trči, to znači da je vaša veza sa nekim odavno mrtva. Više ne osećate povezanost ili nemate osećanja prema toj osobi.

Sanjati ruku kostura

Ako sanjate ruku kostura, to ukazuje na to da u vašim planovima postoje slabosti. Prikupili ste konturu i shvatili važne strategije koje se kreću napred. Ali nedostaje vam fizičke snage ili mišića da biste nastavili sa tim.

Sanjati glavu kostura

Ako ste sanjali glavu kostura, to predviđa da će vas neko ostaviti sa praznim obećanjima, i to će vam ostaviti puno problema.

Sanjati kostur ptica

Sanjati kostur ptica poput orla ili goluba, odražava uverenje da ste napokon slobodni, ali u stvarnosti to zapravo niste.

Sanjati ključ od kostura

Sanjati da koristite ili imate ključ od kostura, znači da ćete se suočiti sa određenim moralnim ili etičkim zagonetkama. Možda ćete morati da dovedete u pitanje nešto važno kako biste ostvarili sopstveni finansijski dobitak.

Sanjati zmijin kostur

Ako sanjate kostur zmije, to predskazuje da ćete pogrešno protumačiti neke planove ili šeme.

Sanjati kostur dinosaurusa

Ako ste sanjali da vidite kostur dinosaurusa, to ukazuje na zastareli sistem. Možda živite u staroj slavi.

Sanjati lažan kostur

Ako ste sanjali lažni kostur i preplašili ste se, to predskazuje da ćete vi ili neko imati ozbiljni zdravstveni problem koji bi mogao dovesti do smrti.

Sanjati slomljen kostur

Sanjati kostur razbijen na komade, nagoveštava da ćete biti skrhani. Izgubićete sve motivacije i volju za napredovanjem. Izvesna smrt i bolest mogu uslediti u porodici.

Sanjati obučen kostur

Obučen kostur u snu znači da će neko pokušati da prikrije svoju prošlost ili sramotu.

Advertisements

Sanjati nasmejan srećan kostur

Sanjati srećan kostur koji se smeška, upućuje na to da ste u sinhronizaciji sa svojim unutrašnjim pogledom. Ne plašite se smrti ni smrtnosti bilo koga u vašoj porodici.

Sanjati kostur sa crvenim očima

Ako ste sanjali kostur sa crvenim očima, to znači da će na vas negativno uticati bolest ili loše glasine o vašoj prošlosti.

Sanjati zlatni kostur

Ako ste sanjali kostur napravljen od zlata, to znači da ćete pretrpeti veliki gubitak u vezi sa svojim zdravljem, tačnije problemom koji se tiče kostiju.

Sanjati kostur konja

Ako ste sanjali kostur konja, to sugeriše da imate samo ideju o suštini vaših planova i ambicija, ali nedostaje vam motivacija da se upustite u to.

Sanjati crni kostur

Crni kostur u snu znak je da ne treba očekivati pomoć drugih. Ako dobijete pomoć, imajte na umu da pomoć može biti nezdrava i štetna za vaš ukupni cilj.

Advertisements

Sanjati beli kostur

Ako ste sanjali beli kostur, to ukazuje na nerazumevanje i povrede na rukama. Ostaćete čisti i verni sebi i drugima, međutim, možda ćete i dalje biti loši ili neiskreni, zato što ste previše direktni sa svojim povratnim informacijama.

Sanjati kostur u kući ili ormaru

Ako sanjate kostur u vašoj kući, stanu ili ormaru, to ukazuje da ste sakrili određene tajne prošlosti. Ove tajne su spremne iskočiti i proganjati vas kad se osećate slabo.

Sanjati rastavljen kostur

Ako sanjate rastavljen kostur, to znači da vaš život mora biti postavljen bolje nego do sada. Sanjati nasumično poredane kosti znači da su mišljenja drugih važna. Razmislite šta drugi kažu!

Sanjati mnogo ostataka od kostura

Ako ste sanjali mnogo ostataka od kostura, to predstavlja zamke ili klopke za finansijsku katastrofu ili apokaliptični događaj koji će verovatno naneti mnogo štete.

Možda ostaci kostura signalizuju upozorenje kako bi vam pokazali potencijalne lekcije i istine koje možete naučiti od svojih prethodnika.

Advertisements

Sanjati kostur životinje

San u kome vidite kostur životinje se tipično odnosi na određene vrste gubitaka ili neuspele mogućnosti povezane sa ljudima koje predstavljaju. U slučaju sanjanja kostura kućnih ljubimaca, psa ili mačke koje imate, oni se odnose na vaša stara sećanja na njih iz vašeg života.

Još tekstova