X

Sanovnik krađa – Šta znači sanjati krađu?

Foto: Pixabay

Sanjati krađu predstavlja vaš prezir, neposlušnost ili nepoštovanje nekog drugog.

Advertisements

Sanjati da kradete i da vas uhvate može odražavati osećaje zbog stanja u kojem ste zapali u probleme ili su vas uhvatili da radite nešto što znate da niste trebali.

Sanjati da vam je nešto ukradeno predstavlja osećaj žaljenja zbog loše odluke ili zbog toga što ste izgubili priliku.

Nešto ukradeno takođe može odražavati osećaj iskorišćavanja. Možda osećate da neko ne poštuje vašu imovinu ili vaše dostojanstvo.

Možda se osećate neprepoznatljivo ili podcenjeno, ili da je tuđa sebičnost otišla predaleko.

Advertisements

Možda osećate da je neko prekršio pravila ili granice koje ste postavili.

Ako je nešto ukradeno od vas to takođe može odražavati vaša osećanja prema toj osobi koja vas krade.

Ovaj san takođe može značiti da nekome ne možete verovati. Možda osećate da vas je neko uzeo zdravo za gotovo ili vas ne poštuje.

Alternativno, krađa u snovima može odražavati životne situacije u kojima je došlo do krađe ili gde neko optužuje nekoga da je nešto ukrao.

Sanjati da vam je sve ukradeno

San u kojem su vaš ceo dom očistili provalnici ili lopovi zapravo je povoljan simbol.

Advertisements

Sanjati da vam je sve ukradeno iz vašeg doma ili stana aluzija je na povoljne poslove i profitabilne projekte.

Mogli biste dobiti puno novca ili imovine koju kasnije možete koristiti da biste poboljšali vaš opšti način života.

Sanjati krađu u javnosti

Krađa nečega pod punim pogledom javnosti, možda u supermarketu, banci ili velikom otvorenom prostoru poput parka, predstavlja finansijski pad.

Možda ćete doživeti bankrot ili ekstremno siromaštvo zbog loših investicionih šema ili zbog otpuštanja na poslu.

Ono što ukradete u snu moglo bi vam pružiti dodatne tragove o uzroku vaše finansijske krize.

Advertisements

Na primer, ako ukradete novac u banci, to znači da bi mogli biti ugroženi vaši izvori prihoda. Ako ukradete nakit, tada je upadljiva reputacija uzrok vašeg pada.

Sanjati da kradete od sebe

Krađa od sebe, možda uzimanjem novca ili dragocenosti iz sefa ili vađenje novca iz sopstvenog novčanika, aludira na velike nedostatke u vašim trenutnim planovima.

Stvari bi mogle krenuti loše prilično brzo, upravo kada budete mislite da stvari idu baš onako kako ste planirali.

Ovo bi neminovno moglo uticati na vaše emocije i mentalno stanje dok se borite da stvari držite pod kontrolom.

Nažalost, možda samo nije vaše vreme i trebali biste se neko vreme udaljiti od svojih ciljeva dok se situacija ne popravi ili biste mogli doživeti potpuni pad.

Sanjati krađu cipela

Ako ste sanjali da vam je neko ukrao cipele, a vi ostali samo u čarapama, to ukazuje na mogućnost da istovremeno doživite i gubitke i dobitke.

Sanjati da planirate krađu

Planiranje krađe nečeg važnog u snu, iz banke, sefa ili provale u nečiji dom kako bi se to učinilo, predstavlja predstojeću bolest.

Ovaj san znači da biste mogli dobiti zaraznu bolest ili se povrediti. To može biti zato što zanemarujete svoje blagostanje zbog užurbanog rasporeda u vašem poslu ili životu uopšte.

Srećom, ovo zdravstveno pitanje ne bi trebalo dugo trajati ako budete sledili savete lekara i budete dovoljno odmarati.

Sanjati da ste uhapšeni zbog alkohola i krađe

I pijanstvo i krađa stvari u svetu snova ukazuju na finansijski gubitak zbog neuspelih projekata ili neuspešnih poslovnih poduhvata.

Advertisements

Ubrzo biste mogli osetiti pritisak obaveza bez prihoda da ih u potpunosti ili komforno rešite.

Izvor vaših problema može se videti u hapšenju i kasnijem dolasku u sudnicu.

Ovi simboli znače da vas može prevariti ponuda koja je previše dobra da bi bila istinita, a koja vodi do sukoba i neslaganja.

Ova vizija može biti upozorenje da pažljivo sagledate bilo koji postupak koji preduzmete u nadi da ćete osigurati ili poboljšati svoje finansijsko stanje.

Sanjati krađu prtljaga

Ako ste sanjali krađu prtljaga, to simbolizuje suočavanje sa “škakljivom” situacijom koja uključuje nezakonito ponašanje.

Advertisements

Možda nećete biti umešani u to, ali ćete biti upućeni u informacije o svim detaljima.

Ovo bi vas moglo dovesti u dilemu, gde ćete odmeriti da li nešto učiniti u vezi s tim ili ne.

Međutim, možda ćete se suočiti s nekim ograničenjima, jer kazivanje nekome drugom o tome može vas dovesti u opasnost.

Sanjati da vam je neko ukrao torbu

Ako ste sanjali da vam je neko ukrao torbu to je odraz vaših nadanja, snova i težnji koji se iz nekih razloga nisu ostvarili, a vi ste primorani da se suočite sa stvarnošću.

Ovo bi vam mogla biti prilika da se osvrnete unazad i ispitate svoj život iz potpuno drugog ugla kako biste pronašli smisao i razlog svog postojanja.

Advertisements

Sanjati krađu automobila

Značenje sna o ukradenom automobilu jako zavisi od toga ko je bio lopov bio u viziji.

Na primer, ako ste ukrali automobil ili pronašli ukradeno vozilo, to može predstavljati dobijanje kontrole nad određenim aspektima vašeg života ili preuzimanje kontrole nad nadmoćnom ličnošću koja je prisutna u njemu.

Alternativno, ukradeni automobil može odražavati situacije u stvarnosti u kojima gubite kontrolu ili nemate šta reći, što dovodi do osećaja besa, stresa ili anksioznosti.

Sanjati krađu tašne sa novcem

Ako ste sanjali da vam kradu tašnu sa novcem to se obično tumači kao negativan znak koji predviđa da nekome dugujete, ali da to ne možete vratiti kada ta osoba to zatraži nazad.

To bi moglo biti povezano sa novcem, kao što su zajmovi, što znači da možda nećete moći da ispunite svoju obavezu prema zajmodavcu, ili bi to moglo biti povezano sa uslugom koju je neko izvršio za vas za koju osećate da je ne možete vratiti iz nekog razloga.

Advertisements

U oba slučaja, vaše poteškoće u viziji sugerišu da ova situacija može trajati neko vreme.

Sanjati da neko krade dečka u kafiću

Ako ste sanjali da ste u kafiću sa dečkom to znači da ste trenutno previše zaokupljeni romantičnom vezom, što može prouzrokovati ili pogoršati neke probleme u porodičnom ili društvenom krugu.

Slika žena koja krade nešto od vašeg dečka, simbol je usko povezan s znakom opasnosti koji vreba u budućnosti.

Možda će vas vaša preokupacija ostaviti otvorenim za napad od strane nekoga ko se pretvara da je na vašoj strani. Treba paziti na potencijalne krađe i pažljivo čuvati vaše stvari.

Sanjati krađu hrane

Ako sanjate da kradete hranu od nekoga, to može značiti da se osećate nesigurno i zavidite im zbog uspeha.

Advertisements

Možda se nadate novoj vezi ili unapređenju na poslu, a ne uspevate da to dobijete, zbog čega se osećate kao da drugi oko vas imaju bolje nego vi.

To takođe može značiti da tražite ljubav i možda se ponašate zavisno od svojih najmilijih.

Ako umesto toga sanjate ljude koji vam kradu hranu, to znači da osećate da neko koristi vašu velikodušnost, novac ili položaj.

Bilo bi mudro da dobro pogledate ljude u svom životu i pobrinete se da su svi na vašoj strani iz dobrih razloga, i da vas neće prevariti da verujete da je njihova ljubav stvarna.

Sanjati da kradete novac ili zlato

Ovo je iznenađujuće dobar znak! Ako sanjate o krađi novca ili zlata, znači da ste na pravom putu duhovno i moralno gledano.

Advertisements

Možda zvuči kao kontradikcija, jer ste u snu počinili zločin, ali to je jedna od onih prilika koja simbolizuje suprotno onome što je prikazano.

Novac i zlato su obično vezani za vašu sopstvenu vrednost i vaš duhovni put, tako da ih krađa u snu znači da preuzimate vlast nad ovim područjem u svom životu i smatrate se ponosnim svojim odlukama.

Ako neko krade novac od vas, onda ste zabrinuti da li će vas neko iskoristiti i ne znate kako da popravite ovu situaciju.

Ako vidite da ta osoba troši novac koji vam je ukrala, znači da osećate kao da trošite previše novca i da bi trebalo da smanjite svoje troškove pre nego što to postane ozbiljan problem.

Sanjati krađu knjige

Ovaj san znači da se trudite steći znanje kojem nemate pristup. To bi mogla biti želja da odete na fakultet, radite bolje u školi ili možda samo naučite nove veštine na svom radnom mestu.

Advertisements

To takođe može značiti da želite da se poboljšate kao osoba kroz znanje.

Ako sanjate da čitate knjigu koju ste ukrali, to može značiti da osećate krivicu zbog greške koju ste napravili u prošlosti i pokušavate da naučite na greškama kako ih ne biste ponovili u budućnosti.

Kada vam neko ukrade knjigu u snovima, to je znak da će neko doći k vama po savet.

Knjige su povezane sa mudrošću i znanjem, a ako vam ih neko ukrade to znači da se divi vašem umu i poštuje vaše mišljenje.

Ovaj san takođe znači i da biste mogli primiti intrigantne vesti o nekome koga poznajete.

Advertisements

Identitet osobe koja krade

Kada u snu vidite nekoga kako krade od vas ili drugih, njihov identitet je takođe važan, jer može imati dodatni značaj simbolike vašem snu.

Ako dete krade od vas, to znači da voljena osoba koja je mlađa od vas (sestra, ćerka ili sin, nećaka ili nećak) prolazi kroz teško vreme, ali ne zna kako da razgovara sa vama o tome.

Pokušajte da im priđete i podsetite ih da mogu da vam se obrate kada su u nevolji.

Ako, s druge strane, vaši roditelji kradu u snovima, to znači da osećate da zapostavljate one koje volite u stvarnom životu i da bi ovaj problem mogao brzo eskalirati.

Ako uskoro ne učinite nešto, možda ćete prekinuli odnos koji ste imali s tom osobom.

Advertisements

Sanjati kako vaš partner krade znači da ste razočarani odlukom koju je doneo, ali još se niste suočili sa njim.

Bilo bi pametno sesti s njim i popričati, jer će ovaj problem i dalje rasti.

Šta znači sanjati krađu?

Ako je krađa u velikom obimu, na primer, da je neko ukrao vašu firmu ili provalio u vaše okruženje, ovo je simbol potrebe da budemo više oprezni.

To može ukazivati na potrebu da osigurate svoje finansije ili imovinu, ali ne samo od lopova.

To takođe može ukazivati na neuspeh u finansijama zbog pada akcija, gubitka posla ili nešto slično.

Advertisements

U snu vam se može desiti da vam je neko lično ukrao nešto.

Ako je to slučaj, onda ova simbolika znači da ste uznemireni agresivnim ponašanjem nekoga u stvarnom životu i mislite da vam ta osoba može na neki način naštetiti.

To je strah od gubitka sigurnosti i osećaja bespomoćnosti.

Ova situacija u stvarnom životu pretvara se u san u kojem vidite osobu kako krade nešto što vam je dragoceno i osećate se kao da niste u stanju da se zaštitite.

Možda postoji predmet za kojim žudite dugo, ali koji je van vašeg dosega. Žudnja postaje toliko akutna da vam izaziva ogromnu nevolju.

Advertisements

Ova nevolja može dovesti do toga da sanjate gde vidite kako kradete predmet radi lične koristi.

To ne znači da ćete se probuditi i postati lopov, ali možda ćete u svom životu otkriti da ne radite dovoljno naporno ili da ne radite na najbolji način da biste dobili ono što vam treba ili što želite.

Finansijski problemi u vašem stvarnom životu mogu izazvati depresiju zbog vašeg stanja.

Možda ne možete da vidite izlazak iz ove situacije u bliskoj budućnosti.

Ako ste sanjali da napadate lopova i sukobljavate se s njim, to može da znači da ste odlučili da branite svoja verovanja u stvarnom životu tako da ih niko ne može uzdrmati.

Advertisements

Razmislite o načinima na koje ste se morali braniti. Da li je postojala osoba koja vam je uzdrmala osnovu ili ispitivala vaša uverenja? Ovo bi mogao biti koren vašeg sna.

Možda ćete videti kako lovite lopova u snu, ali ne možete da se uhvatite koliko god se trudili.

Simbolika ovog sna govori o tome da je u stvarnom životu gotovo nemoguće nešto postići i to je sasvim izvan vas.

Govori vam da prestanete da se bavite time i pređete na pravi posao.

Još tekstova