X

Sanovnik krug – Šta znači sanjati krug?

FOTO: PIXABAY

Pojavljivanje kruga u snu simbolizuje ciklus, savršenstvo, ispunjenost i pouzdanost. Sve će doći na svoje mesto ako budete u stanju da dovršite sve delove i stvari učinite celim.

Advertisements

Možda ćete se naći na završetku projekata koji vas vode na početak, ali moći ćete da uživate u plodu svog rada i truda.

Razmotrite vrstu predmeta i način na koji pravite krug u snu da biste dobili najbolja značenja.

Sanjati da crtate krugove

Sanjati da crtate krugove rukom ili uz pomoć kompasa, znači da tražite smernice i orijentaciju od svojih ciljeva. Težite savršenstvu koje se podudara sa vašim očekivanjima.

Sanjati da se vozite u krugovima

Sanjati da se vozite u krugovima između različitih puteva, parkirališta ili čak kružnog toka, govori vam da se krećete u začaranim krugovima.

Advertisements

Možda se plašite da iskočite iz svog rutinskog ciklusa, pa na kraju radite istu stvar u svakodnevnom poslu.

Sanjati da pravite krug

Sanjati da pravite krug sa različitim predmetima poput cigle ili bilo čega drugog, sugeriše da ćete se suočiti sa mnogim preprekama i pehovima.

Međutim, moraćete marljivo da radite na svojoj unutrašnjosti kako bi razvili proces i znanje. Uskoro ćete moći da kružite unazad i da otkrijete da su vaše borbe i pokušaji vredni truda.

Sanjati da trčite ili hodate u krugovima

Videti sebe kako trčite ili hodate u krugovima peške, ukazuje na monotonost i beskrajno ponavljanje. Možda se osećate kao da ne idete nikuda. Na beskonačnoj ste traci. Imate problema da vidite kraj i ne približavate se svojim ciljevima.

Sanjati da stvarate krug svojim telom

Sanjati da rukama formirate krug  predstavlja sigurnost i završetak vaše romantične i fizičke veze. Pružate ruku da biste nekoga zagrlili ili čvrsto držali.

Advertisements

Sanjati polukrug

Polovina krugova koji su u snu nepotpuni, ukazuje na to da nešto treba da preispitate. Možda vam nedostaju neki važni aspekti života i vidite nepotpunu sliku. Provedite vreme da potražite taj deo koji nedostaje kako biste postali celi.

Sanjati kružnu dugu

Sanjati kružnu dugu, predskazuje da ćete doživeti duhovnu celinu. Sve će pasti na pravo mesto u pravo vreme.

Uživaćete u snažnoj veri koja će vaš život dovesti do pravog puta. Uživajte u životu takvom kakav jeste kao da su vam sreća i radost zasigurni.

Sanjati krug u žitu

Krug u žitu u snu pokazuje međusobnu povezanost naizgled slučajnih događaja u vašem životu. Možda postoje skrivene tajne o tome kako se vaša porodica, posao i veza spajaju sa nekim.

Moraćete da ulođite vreme za dalje razumevanje kako biste postigli savršenu ravnotežu i harmoniju.

Advertisements

Sanjati kružnu prostoriju

Biti u kružnoj prostoriji u snu, znači da ćete biti dobro zaštićeni. Nemate mrtvu tačku i nemate slabosti u odbrani.

Sanjati taman krug ispod očiju

San o tamnom krugu koji se pruža ispod vaših očiju, simbolizuje poraz i umor. Postoje određena pitanja koja ne razumete i radite naporno da biste pokušali da sagledate ono što je van očiglednog.

Sanjati ogroman krug

Sanjati da ste u džinovskom krugu, ukazuje na važnost svake veze u vašem životu. Razmislite o tome da obratite pažnju na ljude koji su unutar tog kruga, jer su oni osnovna grupa vašeg društvenog kruga.

FOTO: PIXABAY

Sanjati zvezdu u krugu

Sanjati zvezdu u krugu, ukazuje na rast i rođenje. Dolazite na neverovatne ideje koje će vam promeniti život.

Sanjati magični krug

Magični krug u snu, ukazuje na magično putovanje koje ćete uskoro doživeti. Naići ćete na avanturistička iskustva jer ste spremni da istražite nepoznato. Pokušavate da pronađete magičnu tajnu samog života.

Sanjati trougao u krugu

Sanjati o trouglu koji se nalazi u krugu sugeriše da se morate usredsrediti na stubove ili važne tačke svog života. Pokušajte da uravnotežite svoje telo i duh, kako biste mogli da rastete i usavršavate se u punom krugu.

Sanjati molitveni krug

Ako ste u snu u molitvenom krugu, on vam sugeriše da ćete tražiti podršku svoje crkve i biblijskog razumevanja. Možda, ako u vašem životu postoje ogromni problemi, razmislite o tome da potražite pomoć više sile kako biste postigli svoje ciljeve.

Sanjati zlatni krug

Zlatni krug u snu ukazuje na neku vrstu sportskog dostignuća poput trofeja ili glavne životne prekretnice poput venčanog prstena.

Sanjati beli krug

Beli krug u snu predstavlja svemir u celini. U svakoj akciji tražite harmoniju i simetriju.

Sanjati crni krug

Crni krug u snu upozorava na indiskretnu umešanost. Možda ulazite u neke tajne poslove za koje želite da ostanu privatni.

Advertisements

Sanjati plavi krug

Plavi krug odnosi se na savršenstvo i dublje razumevanje mudrosti.

Sanjati zeleni krug

Zeleni krug ukazuje na prijemčivost i plodne uslove.

Sanjati crveni krug

Crveni krug u snu ukazuje na osećaj fizičkog i duhovnog zadovoljstva.

Sanjati žuti krug

Žuti krug u snu odnosi se na privremeno ograničenje.

Sanjati ružičasti krug

Ružičasti krug odnosi se na žensku seksualnost.

Još tekstova