Sanovnik kula – Šta znači sanjati kulu?

Ako sanjate kulu, ovo može da odražava vaše ambicije na poslu ili nekom projektu. Važno je da zastanete i shvatite vaš duhovni razvoj i to da on ide napred.

Pre svega je važno kako komunicirate sa drugima i kako funkcionišete u svetu i to će onda uticati na vaše buduće uspehe. Sanjati kulu može i da predviđa kišu ili grad.

Ako sanjate zlatnu kulu, to predskazuje svađe i neprijatne trenutke. Ako je kula srušena, ovo najavljuje da ćete biti umorni i tvrdoglavi. Ako sanjate vrlo visoku kulu, to znači da ste upleteni u neku situaciju gde ćete morati da nađete kompromis.

Visoka kula nagoveštava da ćete pobediti sve svoje poteškoće. Sanjati kulu može značiti i uspeh pred sobom. Sanjati da vidite visoku kulu ili ako sanjate da gledate sa takve kule dole, to znači da vas vaši lažni prijatelji pokušavaju prevariti.

Ako stojite na vrhu kule, to znači da ćete imati finansijske poteškoće, ali da ćete imati generalno život pun sreće. Ako sanjate da se penjete na kulu, to ukazuje na probleme koje ćete imati na poslu.

Ako sanjate da se spuštate konopcom niz kulu, to znači ekonomski uspeh i prosperitet.

Sanjati kulu u kojoj se nalazi blago nagoveštava duhovno bogatstvo. Osvetljena kula je znak duhovne borbe. Ako se kula u vašem snu ne može jasno videti, ovo predviđa borbu za uklanjanje iluzija.

Advertisements

Crna kula sugeriše da imate dobre temelje u životu.

Ako sanjate da gradite kulu, to znači da će vas vaša arogancija dovesti do propadanja. Ako je kula opkoljena vojskom, to sugeriše pobedu nad vašim neprijateljima i da biste mogli biti umešani u pitanje o vašoj ili tuđoj slobodi.

Ako sanjate da kula gori, to nagoveštava nesreću. Ako sanjate da neko pominje kulu, to znači da su pred vama gubitak ili smrt.

Velika kula u vašem snu znači neočekivanu sreću, dok kula kraljevskog zamka nagoveštava nesagledivu sreću.

Ako sanjate da posećujete kulu, to ukazuje na to da ste zadovoljni, ali i da ćete pred sobom naići na nevolje i bedu.

Sanjati kulu može imati različita značenja. Takav san može govoriti o budućem uspehu ili upozoriti na neke vaše buduće nepromišljene postupke. Tumačenje zavisi od detalja vašeg sna.

Ako sanjate veliku kulu, to simbolizuje vašu želju da u svemu dostignete cilj. Ako sanjate da se penjete na vrh kule, u stvarnosti ćete moći da ostvarite svoje planove.

Međutim, ako sanjate da dok se penjete na kulu, stepenice vam se ruše pod nogama, a kula je uništena, kao rezultat, vaša nada u bolju budućnost neće biti opravdana.

Ako ste sanjali kulu, koja je prijatna za gledanje, budući poslovi će biti uspešni. Sve što uzmete u ruke će se završiti na najbolji način.

Napokon stižu neke izvrsne vesti, koje se već dugo čekaju, ako ste sanjali sat na kuli koji odbrojava sate svakim zvonom.

Sanjati kulu može da predstavlja da ćete uskoro imati neke važne i izuzetno izazovne ciljeve u budućnosti.

Sanjati da se penjete na kulu

Ako sanjate da ste se popeli na kulu ili da se penjete na kulu, verovatno ćete uspeti u svojim podvizima, ali ako ne uspete da stignete do vrha kule, onda možete naići na razočaranje.

Ako sanjate da se penjete uz zid kule u blizini drevnog zamka, to govori o naglom preokretu u životu. Predstojeći događaji učiniće da drugačije gledate na svet i na svoje mesto u njemu.

Napuštena kula na koju pokušavate da se popnete nagoveštava pobedu nad poteškoćama u ostvarenju nekog cilja u životu. Pokazavši upornost i iskrenu želju za pobedom, doći ćete do svog cilja.

Sanjati kulu sa zvonom

Ako sanjate kulu sa zvonom, to znači da ćete imati dobre odnose sa ljudima na poslu. Ako zvono u kuli zazvoni zbog mladenaca, to znači brak. Ako zvono zazvoni zbog mrtve osobe, to znači da je neko sa autoritetom kivan za vas.

Ako sami zvonite sa zvonom u koli, tj.ako ste zvonar, to ukazuje na to da ćete stvoriti posebno prijateljstvo sa nekim. Ako sanjate da je neko zvonar, to je predznak ćete primiti neke zadovoljavajuće vesti.

Zvona na visokoj kuli takođe je simbol prekomerne pričljivosti. Nakon što naučite nešto novo, žuri vam se da delite informacije. Ne govorite svima oko sebe ono što znate. Ponekad je korisno čuvati tajne, kako svoje, tako i tuđe.

Sanjati da se kula ljulja

Ako sanjate da se kula ljulja pod naletima vetra ili sama od sebe, to znači vaš stabilan položaj u stvarnom životu. Uprkos spoljnim okolnostima, možete ostati na mestu gde ste, neznatno se prilagođavajući uslovima.

Sanjati da se divite okolini kule

Ako se u snu divite slikama i okolini stare kule, to je znak fascinantnih avantura u stvarnosti. Naćićete se upleteni u fascinantnu priču i stećićete puno novih emocija. Možda ćete učestvovati u uzbudljivoj potrazi.

Sanjati da padate sa kule

Ako sanjate da padate sa kule, u stvarnosti ne možete dobiti ono što želite, bez obzira na to koliko se trudili. Oslobodite se te situacije i ne trošite energiju. Isto predviđa san u kojem bezuspešno pokušavate da napravite kulu od peska.

Sanjati crkvenu kulu

Ako sanjate crkvenu kulu, ovaj san pokazuje da ćete pronaći odgovor na svoje pitanje. Zbunjenost koja dolazi uskoro će nestati bez upozorenja. Naći ćete smernice u ćorsokaku.

Sanjati da ste u kuli

Ako sanjate da ste u kuli, to znači da morate ostati ponizni. Ne bi trebalo da mislite da ste bolji od drugih. Velika odgovornost koju imate zahteva da uvek pomažete drugima.

Sanjati staru kulu

Kada sanjate staru kulu, to pokazuje da imate neostvarenu ljubavnu želju. Možda ćete požaliti što nemate hrabrosti i ne umete da uspostavite vezu sa ljudima koji vam se dopadaju.

Sanjati da se kula ruši

Ako ste sanjali da se kula ruši, to simbolizuje da će se uskoro neki posao završiti. Ovaj san takođe upozorava da morate biti oprezni i promeniti strategiju ako želite da postignete očekivane rezultate.

Ako sanjate da se kula ruši, to se odnosi na gubitak moći i časti. Srušena kula znači da su se zbog vas započele svađe. Ako je kula oštećena, ali i dalje lepa, to nagoveštava razočaranje i frustracije.

Sanjati visoku kulu

Sanjati visoku kulu označava nekoga u vašem životu koga obožavate i za koga ste mislili da je uvek bio tako jak. Odbijate da priznate neku istinu ili problem koji je pred vama.

Uživate u jednostavnim stvarima u životu. Ovaj san simbolizuje aspekt vašeg života (karijera, veza, deca itd.), koji neprestano crpi vaš entuzijazam i energiju. Emocionalno ste povučeni.

Visoka kula se odnosi na bogatstvo, prirodno lečenje, osvećenost i duhovnost. Možda se osećate kao da niste u kontaktu sa onima oko vas ili na istoj talasnoj dužini.

Advertisements

Treba nešto da učinite ili da kažete nešto neočekivano. Vaš san je predznak za intenzivne emocije koje uzrokuju fizičko opterećenje vašeg tela. Osećate se umorno.

U stanju ste da se suočite sa teškim preprekama i da ih uspešno i lako zaobiđete.

Sanjati visoku kulu je ponekad važna poruka vaše podsvesti ili unutrašnje mudrosti. Ponovo ste u stanju da ustanete uz pomoć i podršku drugih osoba oko vas.

Dopuštate da vas vaše emocije sputavaju i sprečavaju da idete napred. San je znak za radost i sreću u vašoj vezi. Osećate emocionalni teret od neke osobe.

Sanjati visoku kulu govori o vašoj sposobnosti da se krećete između fizičkog, materijalnog sveta života i emocionalnog, potisnutog sveta podsvesti. Spremni ste da pređete sa bivšeg na buduće.

Osećate da nikada niste dovoljno dobri. San je pokazatelj vaših osećanja i mudrosti koje zrače iz vas. Treba da preispitate svoj karakter i poradite na kvalitetima i atributima koji su vam najvažniji.

Sanjati visoku kulu je nagoveštaj da ste dostigli cilj vašeg putovanja i da ste ih ostvarili. Prolazite kroz neko duhovno prosvetljenje. Imate tajnog obožavaoca.

Vaš san je slutnja za slobodom izražavanja i sposobnost da se oslobodite ograničenja u vašem svakodnevnom životu.

Okruženi ste bliskim prijateljima na koje se možete osloniti i i koji će vas podići kada vam je to potrebno.

Sanjati ogromnu kulu

Sanjati ogromnu kulu simbol je situacije u kojoj ste se osećali nemoćno. Želite da se distancirate od porodice. Možda želite da postanete neko drugi.

Ovaj san predstavlja vašu energiju ili takmičarski duh. Možda ste tužni zbog nečega što se dogodilo sa nekom osobom. Ogromna kula je signal za vaš životni ciklus ili vreme koje protiče.

Tražite smernice i savete. Izgledate drugačije i pokušavate da isprobate nešto novo. Ovaj san je da vam je potrebno nešto duhovno. Osećate se isključeno iz neke situacije ili veze.

Sanjati ogromnu kulu je metafora kako prihvatate posledice koje su proistekle iz vaših dela. Postoji nešto o čemu treba da razgovarate sa nekim. Osećate se ograničeno i kao da ste zarobljeni.

Ovaj san je dokaz da neka stvar mora hitno da se reši. Ponosite se svojim radom, čak i ako je to težak ili lak posao.

Možda postoji neki kvalitet ili osobina od koje treba da se oslobodite. Neko je ravnodušan prema vama. Vaš san je znak da pokušavate da uklopite neke želje u vaš život. U vama se dešavaju velike promene.

Sanjati ogromnu kulu predstavlja vašu potragu za većim stvarima u životu. Tražite emocionalni polet koji vam fali ili vam treba malo vremena da se izlečite od nekih stvari.

Morate naučiti da kažete ne. Ovaj san sugeriše na opšte poboljšanje vašeg života i poboljšanje vaše finansijske situacije. Morate pristupiti nekoj situaciji sa više agresije i odlučnosti.

Sanjati vodotoranj

Sanjati vodotoranj znači da treba da pustite vaš ponos i da potražite pomoć kada vam je potrebna. Pokušavate da imate novo ja. Ne prepoznajete ili ne prihvatate vaše kvalitete koje posedujete.

San predstavlja neko novo rođenje, stvaranje, plodnost i nove početke. Možda ćete vi ili neko u vašoj blizini biti u bolu.

Vodotoranj je nagoveštaj za vašu velikodušnost darežjivu prirodu. Treba da se zaustavite i razmislite o onome što radite. Morate se distancirati od drugih ili od neke situacije.

Advertisements

Vaš san ukazuje na vaše želje za privatnošću, koju trenutno nemate. Pokušavate da skrenete pažnju sa vaših mana. Sanjati vodotoranj je pokazatelj da hitno morate rešiti neke stvari.

Morate naučiti da se ne bojite odbijanja. Morate verovati svojoj intuiciji kao i svojoj racionalnoj strani. Ovaj san znači da vam treba pomoć. Potrudite se da budete društveniji i otvoreniji.

Postoji nešto u vašem životu što ne vidite jasno. Držite se prošlosti i treba da naučite da je pustite. Ovaj san ukazuje na neku finansijsku dobit. Zaštitite svoju svest, mentalitet i uverenja.

Vodotoranj je dokaz da se neka situacija ili veza prerano završila. Vi kontrolišete nečiju tuđu sudbinu u životu. Dali ste previše snažnu izjavu.

Ovaj san je preteča vašeg osećaja sopstvene vrednosti, samovrednosti i potencijala. Treba da izrazite svoja osećanja i misli.

Šta znači sanjati kulu?

Kula je visoka konstrukcija. U davna vremena kule su služile kao mesto za posmatranje. Danas u gradovima ima mnogo visokih kula. Šta kula simbolizuje u svetu snova? Sanovnik će vam pomoći da razumete razne elemente koji se pojavljuju u vašem snu.

Stručnjaci veruju da san o vrlo visokoj kuli predstavlja vašu dalekovidnu viziju. Takođe možete pokušati da poslušate savete drugih koji će vam biti vrlo korisni. Kula je takođe simbol koji pokušavate da zaštitite.

Ako sanjate kulu, ne biste trebali da budete toliko sigurni u nove ljude koji vam se pojavljuju u vašem životu. Zašto biste svoje tajne delili sa ljudima koje ste tek upoznali?

Međutim, značenje sna zavisiće od vašeg trenutnog stanja. U različitim situacijama možete pročitati drugačija tumačenja vezana za kulu.

Ako sanjate da se penjete na kulu, ovaj san podrazumeva da ćete otkriti neku tajnu. Istina se uvek otkije na kraju ili ćete bar vi otkriti sve što vam nije jasno. Shvatićete da se mnoge stvari ne podudaraju, pa ćete prvo tražiti objašnjenje za to.

Ako sanjate kulu koja je vrlo visoka, a ne možete da vidite vrh, ovaj san označava da pokušavate da dobijete više od onoga što imate. To ne znači da nećete postići svoje ciljeve, ali morate to da shvatite da biste postigli ono što želite i morate polako da idete ka tome.

Ako sanjate da se kula ljulja, ali se nije srušila, to pokazuje da u neke aspekte vašeg života morate da vratite ravnotežu. Jeste li upravo pretrpeli neko razočaranje?

Ako gradite kulu, to označava da pokušavate da ostvarite svoje želje.

Advertisements