Sanovnik lavina – Šta znači sanjati lavinu?

Lavina u snu označava gomilu emocija koja će se na kraju obrušiti na vaša leđa. Zadržavali ste emocije koje će na kraju dovesti do iznenadne erupcije nasilnih doživljaja.

U nastavku ćemo pregledati više uobičajenih scenarija snova i njihove interpretacije.

Advertisements

Sanjati evakuaciju iz lavine

Ako ste se evakuisali iz predstojeće lavine, znak je da se spremate da se rasteretite većine svog posla i pritiska.

Možda ste se upoznali sa pritiskom i nedostacima u svojim planovima. Prvo se pozabavite ovim pre nego što situacija izmakne kontroli.

Sanjati da slučajno izazivate lavinu

Ako slučajno pokrenete lavinu zbog buke ili drugih radnji, to predskazuje da ćete slučajno pokrenuti emocionalnu epizodu kod nekoga ko je bio pod ogromnim pritiskom.

Advertisements

Pazite šta govorite i kako se ponašate, budite osetljiviji prema ljudima koji bi mogli biti pod stresom. Verovatnije da ćete izbeći emocionalni slom zbog vaših nepristojnih komentara.

Sanjati da preživljavate lavinu

Preživeti lavinu u snu znak je da ćete se suočiti sa iznenadnom olujom promena u odnosu na svoju reputaciju i emociju.

Desiće se određeni događaji koji će izazvati ekstremne promene i padove u vašoj okolini. Morate ostati mirni i razmišljati brzo, kako biste prošli kroz ovaj period burnih emocionalnih padova.

Ljudi neće više imati mišljenje o vama kao ranije. San predviđa da ćete prikriti bilo koje slabosti i sakriti sve tragove svoje prošlosti.

Sanjati da ste zarobljeni u lavini

Ovaj san simbolizuje neizbežni stres i velike pritiske. Osećate težinu dnevnih životnih zahteva iz prošlosti i emotivnog tereta koji su na vas stavljeni.

Morate voditi računa o sebi kako biste imali veću šansu da se spasite od toga i da ne budete primećeni od drugih.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da namerno pokrećete lavinu

Ako namerno pokrenete lavinu u snu, to znači da ste primetili ozbiljne probleme u izgradnji svoje veze i emocionalne probleme.

Advertisements

Pronaći ćete načine da se oslobodite nekih teških emocija postavljanjem određenih pravila koji će vam pomoći da se oslobodite tih nadolazećih osećaja.

To vam može pomoći da povratite kontrolu nad svojim životnim odnosima, i tako ne dopustite da vam oni nanesu neplaniranu štetu.

Sanjati da ste svedok lavine iz daleka

Gledati lavinu koja se pojavljuje izdaleka, predviđa da ćete posmatrati sa strane čudne rasprave i borbe oko situacije koju ne možete da kontrolišete.

Ne osećate ličnu odgovornost za ono što se dogodilo, jer verovatno imate malo veze sa tim.

Sanjati kamenu lavinu

Sanjati kamenu lavinu znači da neko na koga se oslanjate kao figure autoriteta, kao što je vaš šef ili organizacija u kojoj radite, može pretrpeti masovne probleme i velike promene u osnovi.

Ove neizvesne promene mogu obično biti posledica potresa, jer se ceo vaš život može trajno promeniti, pa čak i uništiti.

Pokušajte da se pripremite za verovatni bankrot kako biste se zaštitili od predstojeće smene.

Advertisements

Sanjati snežnu lavinu

Snežna lavina u snu ukazuje na snagu suzdržanih emocija. Možda mislite da biste mentalno mogli da podnesete pritisak, ali ne postoji toliko toga što biste mogli da podnesete.

Pokušaj da se negativne emocije drže na okupu tokom dužeg vremenskog perioda može vas dovesti do katastrofe, jer vam se nagomilavaju nove.

Advertisements