Sanovnik lekovi – Šta znači sanjati lekove?

Medicina u snu odnosi se na neku vrstu izlečenja ili promene u delovanju i osećajima usled spoljnih faktora.

Konkretno, promene su obično motivisane zato što Vi ili neko drugi smatrate da je Vaše ponašanje neprihvatljivo ili štetno.

Advertisements

Treba napomenuti da ako ste zapravo bolesni u stvarnom životu, lekovi u snu mogu se jednostavno odnositi na stvarne tablete koje uzimate i imaće manje skriveno značenje.

U nastavku ćemo se pozabaviti detaljnijom i specifičnijom interpretacijom različitih snova vezanih za lekove.

Sanjati da imate torbu punu lekova

Sanjati torbu punu lekova koje morate da uzmete, upućuje na to da se umarate od teških napora da postanete zdraviji.

Advertisements

Možda dobijate više mišljenja i metoda sa različitih mesta da biste se poboljšali, međutim, teško je da nastavite sa bilo kojim savetom.

Sanjati da razgovorate sa farmaceutom ili proizvođačem lekova

Ovaj san ukazuje na to da prolazite kroz nevolje i brige u profesionalnim i finansijskim situacijama, posebno zbog nedostatka planiranja i organizacije.

Razmislite o postavljanju dnevnih ciljeva i podstaknite postepene promene svog budnog života.

Sanjati da kupujete lekove

Kupovina leka u snu predstavlja neprijatne radnje koje su možda neophodne. San znači da imate određeno loše ponašanje kao što su kockanje ili opijanje.

San predviđa da ćete možda trebati angažovati stručnu pomoć da biste se izlečili od izuzetno loših navika ili zavisnosti.

Sanjati da ste zaboravili lekove

Ako ste sanjali da ste zaboravili lek, to znači da su nevolje koje imate samo privremene, međutim ove nevolje su obično rezultat Vaše nepažnje.

Ako budite pažljiviji kad su u pitanju Vaše odluke, stvari će se rešiti dugoročno.

Advertisements

Sanjati da koristite tradicionalnu medicinu ili alternativne lekove

Ako vidite ili konzumirate tradicionalnu medicinu ili lekove, znači da se morate vratiti svojim korenima da biste rešili probleme.

Razmislite o tome kako bi se Vaši roditelji ili starešine snašli u konkretnim situacijama.

San sugeriše da ste na moralnom raskršću glavne životne odluke, a vraćanjem svojim korenima i religijskim verama, ostaćete na pravom životnom toku.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da ste uzeli lek za laksativ

Snovi o laksativnim lekovima koji podstiču rad creva analogni su simbol šema za bogaćenje. Možda ćete moći da ostvarite kratkoročni profit, međutim ove akcije mogu dugoročno naštetiti Vašoj finansijskoj dobrobiti.

Sanjati da ste sreli medicinskog brata ili medicinsku sestru

Sanjati da ste se sreli sa medicinskim bratom ili medicinskom sestrom, odnosi se na mrežu podrške koju imate u budnom životu. Ovo su muškarci i žene koji Vam pomažu i koji Vas vode na pravi put.

Sanjati da pijete lek bez razloga

Konzumiranje lekova ili medicinskih suplemenata dok ste zdravi slično je odlasku u bolnicu bez ikakvog razloga. Može ukazivati na pohlepu, samo-apsorpciju i povlačenje.

San ukazuje na to da se oslanjate na brze akcije koje Vas dovode u kratkotrajno stanje euforije. Ove loše akcije mogu Vas koštati Vašeg života.

Advertisements

Sanjati da konzumirate lekove dok ste bolesni

Ako neko sanja da uzima tablete ili lekove za svoju bolest, to znači da će ispraviti svoje ponašanje odgovarajućim lekovima i korektivnim procedurama.

Sanjati da dajete lekove

Davanje leka nekome u snu, ukazuje na to da podučavate neuku osobu određenim idejama kojima bi trebali da izmene njihove pogrešne postupke ili uverenja.

Ako u snu dajete lek bivšoj devojci ili bivšem dečku,takav san znači da zaista želite da im kažete šta su učinili pogrešno u vezi.

Sanjati da primate lekove dok ste zdravi

Ako ste sanjali da primate lekove a da niste bolesni u snu, to znači da neko pokušava da Vam da prednost stvaranjem zamišljene situacije.

Manipulišete se verovanjem da postoje problemi. Možda ne trebate ništa da preduzmete kada nema šta da popravite.

Sanjati da pijete sirup

Pijenje kašike tečnog leka u snu upućuje na to da očekujete brze zarade ili rezultate od svojih nastojanja.

Advertisements