X

Sanovnik litica – Šta znači sanjati liticu?

FOTO: PIXABAY

Snovi o litici nagoveštavaju da se možda suočavate sa nekim oblikom promene u životu. Odluka koju ćete možda morati da donesete je kritična i najverovatnije neće biti povratka posle nje.

Advertisements

Razmislite gde se nalazite, vaši postupci i osećanja sa litice mogu vam pružiti važne naznake o vašoj situaciji na javi. U nastavku ćemo proći kroz nekoliko situacija iz snova o litici, kako bismo vam pružili neke uvide.

Sanjati ivicu litice

Ako samo stojite na ivici litice i postmatrate okruženje, ovaj san sugeriše da ste dostigli stabilan nivo razumevanja i svesti.

Možda vam je potrebna nova tačka gledišta da biste sagledali svoju trenutnu situaciju, da bi bili iznad svog okruženja i sagledavali stvari u novom svetlu.

Kada sa dna kamene litice gledate visoku liticu, to znači da možda idete za neostvarivim ciljevima ili ste suočeni sa ogromnim zadacima za koje nemate pojma kako i odakle početi.

Advertisements

Ako se vozite ili hodate blizu ivice litice, znači da vam vaša podsvest govori da funkcionišete na opasnoj teritoriji.

Kombinujte ovo sa svojim osećanjima u snu, osećanja teskobe ili uzbuđenja mogu vam dati naznake o tome kako se osećate u tim opasnim situacijama na javi.

Međutim, ako zaista sanjate da ste autom izleteli sa litice i da ste učestvovali u ozbiljnoj saobraćajnoj nesreći, to sugeriše da idete kroz život bez pravila, a to može dovesti do ozbiljnih problema koji uzrokuju katastrofalne rezultate.

Vaša podsvest vam možda govori da je možda vreme da postavite nova pravila i zaustavite svoje opasne navike.

Ako ste autom izleteli sa litice vodopada u vodu poput reke, pa ste se čak i utopili, to znači da ćete vrlo verovatno pasti u duboku emocionalnu depresiju nakon što niste uspeli u svom poslu ili drugim životnim poduhvatima.

Advertisements

Možda ste se oslonili samo na jednu stvar, ali posle neuspeha nemate na šta više da računate.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da ste pali ili da skačete sa litice

Namera i okolnost skakanja sa litice mogu promeniti tumačenje snova o padu sa litice. Takođe dobro obratite pažnju na to kako se osećate u snu.

Ako ste potpuno spremni za skakanje sa litice u svim odgovarajućim brzinama i uslovima, to može sugerisati da se bojite, uplašeni ste, i da možda niste spremni za izazov ili da ne možete ispuniti očekivanja drugih.

Vaš um vam govori da ćete možda morati da napravite taj skok kako biste prešli na sledeći nivo, osvojili i pobedili svoje strahove.

Kada san sadrži druge vratolomije povezane sa liticom, poput vožnje ili preskakanja sa jedne litice na drugu, to podrazumeva da ćete morati da donesete rizične odluke da biste postigli željene rezultate.

Advertisements

Ako se u snu pojavljujete vi ili neko ko je slučajno pao sa litice, to znači da prolazite kroz težak period i bojite se onoga što vas čeka. Morate paziti kuda idete na svakom koraku.

Ako visite sa litice nakon pada, to sugeriše da ste blizu ili ste potpuno izgubili ravnotežu svog života. Vaša dobrobit sada visi na ivici sloma.

Razmislite o tome da zatražite pomoć od ljudi u svom životu, jer možda nećete moći lako da se  izvučete iz opasne situacije.

Sanjati da se penjete uz liticu

San o penjanju na vrh litice simbolizuje vašu ambiciju i nagon.

San o penjanju na liticu sličan je snu na merdevinama koji paralelno uspostavlja vaše želje da postignete uspeh i da izvučete najbolje od izabranog zanimanja.

Međutim, ako se san o penjanju uz liticu fokusira na to da ste zapeli i niste u stanju da napredujete, može sugerisati da, iako imate ambiciju da napredujete, vaše zdravlje i telo možda to neće moći da ostvare.

Naročito se možete suočiti sa nekim oblicima bolesti ili oboljenja koja vas sprečavaju da postignete uspeh.

Ako ste pronašli podnožje tokom penjanja po stenovitim liticama u snu, ovo sugeriše da ćete uskoro pronaći potporu tokom svojih potraga za većom moći.

Još tekstova