Sanovnik ljubičica – Šta znači sanjati ljubičicu?

Sanjati ljubičicu znači da ćete postići cilj i ako se potrudite, želja će vam se ostvariti ili će vaše molitve biti prihvaćene.

Sanjati da u snu osećate miris ljubičice znači da ćete biti čisti i iskreni ili ćete zablistati.

Advertisements

Ako sanjate da uzimate ljubičice u snu, to znači da ćete dobiti usluge zauzvrat, vaš posao će biti dobar.

Sanjati kako prodajete ljubičice u snu pokazuje da ćete izgubiti dragocenu imovinu ili će vaš bliski prijatelj biti daleko zbog posla.

Sanjati da čupate ljubičice u snu znači da ćete ubirati plodove u toku proizvodnje ili ćete prodati ili iznajmiti svoju imovinu za svoje potrebe.

Advertisements

Sanjati zalivanje ljubičica u snu znači da ćete ostvariti svoju čežnju sa svojim rođakom ili prijateljem kojeg dugo niste sreli.

Sanjati da sadite ljubičice u snu simbolizuje da ćete investirati u budućnosti ili ćete imati imanje koje će donositi prihod.

Sanjati list ljubičice u snu znači da ćete biti ispravni ili će vam život biti oblikovan.

Sanjati šarenu ljubičicu u snu znači da ćete imati dete ili da će se sestre / braća pomiriti.

Ako sanjate da ljubičice cvetaju u snu, to znači da ćete se lepo ponašati i posvetićete se dobrotvornom radu.

Sanjati ljubičicu može značiti i da ćete zaraditi novac, a prihodi će vam se povećati i napredovaćete.

Ako sanjate vrt ljubičica, to može značiti da ćete raditi baštenske poslove i izdvojićete se iz mase.

Advertisements
FOTO: PIXABAY

Šta znači sanjati ljubičicu?

Simbol ljubičice pokazuje želju sanjaoca za srećom, brakom i porodicom. Ako nevenčani sanjaju da na poklon dobijaju ljubičice, ovaj san obećava brzi brak.

Kao i svi snovi o cveću takođe i ovaj san ima erotsko značenje, posebno prijatna erotska sećanja koja su vam zasladila san.

Nežni cvet ljubičice označava ograničenost i skromnost ljubavi koja cveta u mraku.

Evropsko tumačenje snova o ljubičicama

 • Uspeh u ljubavi ako sanjate ljubičice – Sanjati cvet ljubičice najavljuje vrlo povoljnu sreću za ljubavnike.
 • Radost ako sanjate mnogo ljubičica – Sanjati da vidite mnogo ljubičica, ako ste skromna osoba, iskusićete sreću.
 • Ljubav i pažnja ako ljubičice uzimate, berete ili dobijate – Sanjati da berete, uzimate ili dobijate na poklon ljubičice, znači sreću u poslovima. To pokazuje da će u bliskoj budućnosti biti radosnih prilika kada ćete dobiti naklonost nadređene osobe.
 • Brak ako sanjate cvetove – Ako u snu sanjate divne cvetove ljubičica, to je vrlo pozitivan znak i najavljuje sreću kao i srećan brak.
 • Muž i brak ako berete ljubičice – Ako mlada žena sanja da bere ljubičice, to znači da ćete uskoro upoznati budućeg muža.
 • Odbijanje ljubavi ako vidite suve ljubičice – Ako su cvetovi ljubičice osušeni ili uvenuli, tada će ljubav biti odbačena, ovo nije vaša srodna duša.
FOTO: PIXABAY

Tumačenje snova sa ljubičicama u hinduizmu

 • Brak ako poklonite ljubičice – Ako sanjate da poklonite ljubičice, to ukazuje da ćete uskoro zakoračiti pred oltar.
 • Srećna ljubav ako berete ljubičice (za mladiće) – Ako sanjate da berete ljubičice, to znači da ćete uskoro upoznati svoju buduću ženu i konačno pronaći sreću u ljubavi.
 • Srećna porodica ako berete ljubičice za supružnika – Sanjati da berete ljubice za supružnika znači da će vaš brak biti divan i srećan.
 • Divna ljubav ako sanjate mnogo ljubičica – Sanjati da vidite mnogo ljubičica je pokazatelj da ćete imati sreće u ljubavi.
 • Radost ako napravite ukras sa ljubičicama – Ako sanjate da ukrašavate nešto ljubičicama, to znači da vaša skromnost vam stvara radost.

Arapsko tumačenje sna o ljubičici

 • Sreća i uspeh ako sanjate ljubičice – Sanjati ljubičice je san koji predstavlja simbol skromnosti, diskrecije i vernosti. Sve ove osobine obećavaju vam sreću u svim oblastima života.
 • Uspeh i popularnost ako berete ljubičice – Sanjati da berete ljubičice znači da ćete svojom skromnošću postati veoma popularni i uspešni.
 • Odnos ako dobijete ljubičice – Sanjati da vam je neko dao ljubičice znači da ćete uskoro stupiti u ozbiljnu vezu.
 • Ispunjenje želje ako nekome date ljubučice – Ako sanjate da nekome poklonite ljubičice, u ljubavi ćete ostvariti svoje želje i čežnje.
Advertisements