X

Sanovnik ljuta paprika – Šta znači sanjati ljutu papriku?

FOTO: PIXABAY

Crvena čili papričica u snovima ukazuje na određenu vrstu iskustava za kojima ili žudite ili ih izbegavate.

Advertisements

Uzmite u obzir svoja očekivanja od svakodnevnog života i ukus čilija da biste dobili dodatne tragove. Čili papričice predstavljaju sirove strasti ili osećanja za nešto ili nekoga.

Sanjati da uzgajate čili paprike

Uzgajanje ili briga o biljkama crvene čili paprike, simbol je budućeg susreta sa osobom koju ćete i voleti, a i mrzeti.

Suočićete se sa velikim izazovom, svađom i konfliktom sa nekim ko vam je blizak. Mogli biste potajno da uživate u ovoj vrsti sukoba ili čak u začinjenim i vrućim muvanjima.

Sanjati da vas je iziritirala ljuta paprika

Sanjati da vas oči, usta, anus ili bilo koji deo tela peče zbog crvene čili paprike podrazumeva da nemate kontrolu nad svojim temperamentom. Više ne možete da uravnotežite ili poništite vaše, a i tuđe emocionalne ispade.

Advertisements

Sanjati da kuvate nešto sa crvenom ljutom paprikom

Kuvanje sa crvenom čili paprikom u snu simbolizuje vašu strast ili sirove emocije prema nečemu ili nekome.

Eksperimentišete i istražujete svoje vruće fantazije i želje, kako biste mogli da stvorite nova i egzotična iskustva. Želite da dodate više začina i strasti u svoju svakodnevnicu.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da jedete sirovu ljutu papriku

Ako jedete ljutu sirovu čili papriku u snu, to vam sugeriše da ste suočeni sa situacijom koja će možda biti teška za progutati ili je previše vruća za samostalno rešavanje.

Sanjati da berete ljute paprike

Branje čili papričice u snu, predskazuje da se pripremate za senzualni događaj ili iskustvo. Možda se pripremate za vrući sastanak sa nekim.

Sanjati da sadite ljute paprike

Sadnja semena čili paprike u snu znak je da držite pod kontrolom svoje emocije i ćud. Međutim, možda se pripremaju, a ako niste oprezni, mogli bi se pretvoriti u velike komplikacije i izazove za vas.

Advertisements

Sanjati crvenu ljutu papriku bez ukusa

Sanjati kako je crvena čili papričica bezukusna ili nije ljuta, znači da ćete naići na neke neiskrene ljude koji će blefirati o svojim pravim namerama ili besu.

Možda ćete biti prevareni da igrate po njihovim pravilima tako što ćete se pokloniti njihovom naizgled nekontrolisanom besu.

Sanjati sušenu, mlevenu ljutu papriku

Upotreba sušenih čili paprika u prehrambenim proizvodima kao što je pica u snu, znači da vam se ne sviđaju opcije ili kombinacije onoga što vam je život ponudio. Spremni ste da dodate više začina i strasti u svoj svakodnevni život.

Još tekstova