X

Sanovnik mango – Šta znači sanjati mango?

FOTO: PIXABAY

Iz simboličke perspektive mango je povezan sa plodnošću, novcem i sticanjem znanja u životu. Mango je divan izbor voća.

Advertisements

Drvo manga se smatra vezom za „ljubav“. Ovo voće je poznato kao “kralj” svih plodova u životu. Značenje reči mango je iz jezika “manga” kada su putnici portugalskog porekla živeli u Indiji, davne 1498. godine.

Drvo manga može da naraste od 15 do 18 metara i u snovima je povezano sa ljubavlju. Kako je mango sladak, a tekstura meka, to ukazuje na osobu mekog srca u budnom svetu sanjara.

Ako je mango kiseo u snu, to označava težak period u ljubavi. Mango je povezan sa rečju “čovek da ide” što znači kretanje čoveka u budnom životu.

Kada započinjete novu vezu (bilo sek*ualnu ili nešto više) postoji šansa da ćete u snu videti mango. Sanjati o ovom neverovatnom voću povezano je s ljubavlju. Deliti voće manga sa ljubavnikom znači započeti vezu.

Advertisements

Možda osećate strast prema nekome, ali niste u mogućnosti da je izrazite toj osobi. Potisnuta strast može delovati kao stimulans za Vašu “strast” u stvarnom životu.

Otkrivanje mesnate slatkoće ploda manga povezano je s postignućem.

Sa svakim snom u kome se pojavljuje mango moramo utvrditi stvarno značenje načina na koji se voće koristilo ili prikazalo – a to pomaže u tumačenju snova.

Kao što smo već zaključili u gornjim paragrafima, mango je povezan ne samo sa dostignućem, bogatstvom, plodnošću već i osećajem duhovnog blagostanja.

Mango u snovima takođe ukazuje na ostvarenje ciljeva. To je zbog činjenice da je u hinduizmu mango ukazuje na dostignuće. Videti plod manga u snu može biti erotski simbol Vašeg trenutnog stanja uma.

Advertisements

Mango je mesnato voće koje je slatko kada je potpuno zrelo i pruža najveće zadovoljstvo kad se pojede.

Sanjati semenke manga

Osušene semenke manga u snu mogu Vam sugerisati da ćete započeti novu fazu života. To bi mogao biti novi posao ili promena prebivališta.

Sanjati prodaju manga

Posetiti pijacu ili videti štand sa voćem gde se prodaje mango ukazuje da biste želeli da steknete imućniji život i da teško nalazite vreme za obavljanje važnih poslova.

Sanjati pripremu manga

Ako ste sanjali da pripremate mango, na primer da presecate mango na pola, to je znak da ćete dostići uspeh uz pomoć drugih osoba.

Sanjati mango sa drugim voćem

Ako ste videli drugo voće, uključujući i mango, to znači da se u periodima velike potrebe treba obratiti svom detetu kako biste pronašli moguća rešenja.

Advertisements

Već smo istakli da mango ukazuje na nove mogućnosti, pošto je ovo egzotično voće, u snovima ukazuje na to da će se projekti realizovati, a takođe može sugerisati sticanje znanja i veština u životu.

Sanjati zeleni mango

Zeleni mango u snu povezuje se sa strašću iz dugogodišnje veze. Ukus nezrelog manga ukazuje na novi početak.

FOTO: PIXABAY

Sanjati drvo manga

Drvo manga, kao što smo već spomenuli, može da naraste na preko 15 metara visine. To je neverovatno drvo, puno duhovnog zadovoljstva.

Drvo manga ukazuje na ljubav i zadovoljstvo, ali i na sposobnost prevazilaženja teškoća. Kako su listovi stabla manga zeleni, to sugeriše nove situacije i ponovno rođenje.

Videti veliko prekrasno stablo manga u snu znači da ćete u budućnosti osećati zadovoljstvo i ljubav. Ako uberete mango sa drveta u snu, to znači da ćete uskoro naći ljubav.

Sanjati polje manga

Videti polje puno stabala manga znači da ćete problemu pristupiti zrelo. Ovo bi mogao biti problem na poslu ili problem koji treba rešiti. Gledanje stabla manga u punom cvatu sugeriše ponovno rođenje, dostizanje i obnavljanje.

Sanjati da jedete mango

Jedenje manga u snu označava da imate slatke maštarije o nekoj osobi. Povezano je sa bogatstvom, postignućem i opuštanjem.

Kada vidite da se mango deli, to znači da je Vaš odnos sa tom osobom u čvrstom položaju.

Jedenje manga u snu može značiti da Vam je raspoloženje veselo. To takođe znači da ste optimistični u vezi sa nečim i da ćete imati olakšanje u vezi nečega.

Jedenje manga u snu takođe znači sek*ualne želje. Kuvati mango znači da želite imati sek*ualne želje.

Advertisements

Mango takođe označava požudu koju u Vašoj podsvesti možete imati za određenom osobom. Ako želite da pojedete mango u snu, to znači da žudite za slatkim čovekom koji je samo Vaš.

U Vašem snu o mangu možda ćete otkriti da je mango sazreo, da je truo ili da nije ukusan. To znači da odnos koji ste tako strastveno izgradili polako postaje pogoršan.

Videti slatko sočno voće manga koje visi sa grana drveta podrazumeva žudnju za nečim što je teško dobiti u stvarnom životu.

Ako mango u Vašem snu ima sladak ukus, tada i Vaše stanje uma postaje slatko. Vaš slatki san o mangu zadovoljavajući je znak i imaćete sreću posle sna.

Ali ako imate san u kome vam mango ne prija ili Vam se čini trulim, postoji šansa da ćete imati poteškoća u ljubavi.

Advertisements

Pojesti slatki mango u snu može značiti da će se neka situacija zaključiti, to bi mogla biti ili ljubav ili novac.

Mango – zbog njegovog predivnog ukusa sugeriše da ćete uživati u životu. Ako je mango loš ili ne prija baš lepo, onda to može značiti  da ćete imati poteškoća da postignete uspeh.

Sanjati da vam oduzmu mango

Sanjati da Vam se iznenada oduzima mango ukazuje na izgubljenu ljubav. To znači da slatki odnosi koje imate sa nekom osobom mogu biti na ivici raskida.

Još tekstova